3,2

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Koop elders

In de de afgelopen jaren heb ik er noodgedwongen 3x een accu gekocht. De eerste keer voor de auto, maar die moest weer geruild worden omdat ze de verkeerde accu erin zetten. Het stopstart systeem van de auto werkte namelijk na plaatsing van de Marinol accu niet meer. De tweede keer was ik er voor mijn motorfiets, maar die accu moest ook weer terug, omdat de accu die Marinol leverde niet de juiste was voor de motorfiets. De Yamaha dealer heeft dat moeten oplossen: hij snapte wel meteen welke accu in de motorfiets hoorde. De laatste keer kwam ik weer voor een auto. Eigenlijk was mijn vertrouwen in Marinol al laag (slechte accu’s voor te hoge prijzen), maar omdat de auto snel weer moest rijden en andere garages niet meteen konden leveren, ben ik met enige twijfel toch naar Marinol gegaan. Deze accu werkte wel, maar zoals je van Marinol mag verwachten, hebben ze volgens mij weer ze een kwalitatief slechte accu geplaatst voor een te hoog bedrag.

Als je wat meer tijd hebt, is mijn advies om je accu op online websites kopen. Dan krijg je kwalitatief veel betere accu’s en voor een superieure prijs-kwaliteit verhouding. Ik ga er vanuit dat ik de mijne snel weer moet vervangen, maar zal dan online of in een andere garage de accu kopen.

21. januar 2026

top bedrijf

top bedrijf, goede service, goede prijzen. kom hier al sinds mensenheugenis. mijn zoon heeft ook al jaren een eigen autobedrijf en komt uiteraard ook bij marinol. vandaag geholpen door de zoon van de eigenaar. er is vakkennis in huis. eigenaar van marinol kwam nog een hand geven. dus hoop nog jarenlang zaken te kunnen te doen. ze krijgen van mij een 10.

1. august 2025

Fijne winkel die meedenkt met klanten

Fijne winkel die meedenkt met klanten.
Wij komen hier al ruim 15 jaar voor al onze accu's en kentekenplaten.oa voor onze auto accu' s, fietsaccu, scootmobiel accu etc. Altijd in goed overleg en vooraf duidelijk over de kosten.

14. februar 2024

Zeer agressieve eigenaar!

Had accu die binnen een jaar ineens nog 8 volt spanning had. Had 2 jaar garantie.
Vorige week garantie geclaimd, toen nog vriendelijke man zou accu langzaam opladen en checken, hij zou me bellen. Hij had wel terwijl ik mijn accu haalde mijn bon weggepakt. Na een week nog niet gebeld en terug gegaan. Meneer ging volledig door het lint en schold me voor alles uit terwijl hij vlak daarvoor gezegd had dat ik een nieuwe zou krijgen. Na kwartier gescheld toch de nieuwe meegekregen die prima werkt.
Buurtbewoner geeft aan dat dit geschreeuw dagelijks voorkomt. Eigenaar hoort in een gesticht thuis. Pas op met deze man!

2. december 2022

Nitro accu besteld Panther gekregen

Nitro accu besteld, Panther accu gekregen. Geen enkele communicatie over verandering van de levering. Bij navraag beweren ze dat de Panther accu beter is. Bij de vraag om bewijs hiervoor is er geen normale communicatie en blijven ze maar herhalen dat het een betere accu zou zijn. Bij nazoeken op internet komt de nitro accu er absoluut beter uit. Lijkt er sterk op dat je hier opgelicht wordt. Heb de aankoop via BOL.com partnerdeals gedaan en de accu uiteindelijk na vele onprofessionele contacten met de verkopende partij retour gestuurd. Ze hebben op geen enkele manier het wantrouwen bij me weg kunnen nemen. Uiteindelijk bij een locale scooterzaak langs gegaan en ook zij adviseren de Nitro accu. Deze dan ook voor een paar euro meer hier gekocht.

25. november 2022

Er dette din virksomhed?