2,9

Middel

Vi bestilte et bord d

Vi bestilte et bord d. 19. oktober til levering primo december. Trods adskillige rykkere telefonisk og på mail kom der intet svar. Han leverer et andet bord end det aftalte i starten af januar. han lover at lave det rigtige i løbet af et par uger. Vi får det ikke før d. 11. Maj. 7 måneder efter det blev bestilt. Og så var der kæmpe slibemærker i overfladen. Han holder ingen aftaler! Bliv væk!!!!

11. maj 2026

Pas på!

Til jer der synes om Mann Design skal siges, at han ikke betaler sine samarbejdspartnere og at han har flere konkurser bag sig. Så vær opmærksom på det - en dag går det måske udover jer som kunder.

6. januar 2025

For 8 år siden bestilte vi et spisebord. Vi var med i hele processen fra udvælgelsen af træsort, størrelsen på bordet, hvilken farve det skulle ende med, hvilke ben og i det hele taget alt.
Vi har været så glade for det bord, som er helt unikt. Vi har passet det med olie 2×årligt og det er stadig smukt, men jeg havde et ret stort område på bordet, som havde fået en voksagtig overflade efter spild af sterin. Flemming fra Mann Design kom og kiggede på det- sleb det, gav det olie igen og området er væk og nu står bordet igen som nyt - super god service.

10. juni 2025

VI købte 2 borde hos Flemming for et år…

VI købte 2 borde hos Flemming for et år siden. Begge mega smukke og veludførte. Havde i dag lige et spørgsmål til vedligehold (havde glemt Flemmings ellers klare instrukser) nå men tilbage til virkeligheden, Flemming kunne straks huske os, og gav med det samme det råd vi stod og manglede. Det er da Service

10. januar 2025

Det er svært ikke at lade en hånd løbe over bordet, når jeg passerer det

Jeg blev anbefalet at tage et kig på Flemmings borde, da jeg lige havde købt stole i dansk design lokalt i Søborg, hvor jeg bor.

Efter effektiv kommunikation står jeg ude på værkstedet, hvor Flemming fortæller om, hvordan han udvælger træet og arbejder med det.

Flemming er en aktiv medspiller, der guidede mig godt på vej, og undervejs i processen var der flere steder, hvor jeg valgte bare at sige: 'Flemming, du vælger bare det, der bliver pænest.'

Resultatet skuffede ikke. Langtfra.

Nu står bordet herhjemme i stuen, og det er svært ikke at lade en hånd løbe over det, når jeg passerer det.

Håndværket og træet står simpelthen så fint frem.

15. december 2024

Bordplader speciallavet til køkken

Bordplader speciallavet til køkken

Jeg har fået special lavet bordplader i wenge træ til mit køkken i mit nye hus. Alting som aftalt, og det er simpelthen blevet så pænt. Der er en lang bordplade samt køkkenø i vandfald stil. Der bliver nusset om det og Flemming har sågar tilbudt at komme og hjælpe når det engang skal slibes. Havde jeg været rigere havde jeg også bedt om et spisebord. Sender gerne billeder hvis nogen er interesseret. Største anbefalinger herfra

16. december 2024

Det smukkeste bord

Det smukkeste bord, vi kunne tænke os. Vi har fået præcis, hvad vi ønskede os og glæder os over det hver dag 😃
Vi blev guidet gennem processen og mulighederne af Flemming og kan varmt anbefale Mann Design.

24. februar 2023

Defekt planlebord leveret i 2016 stadig ikke udbedret

Tilbage i 2016 købte jeg et plankebord af Mann Design. Ved levering var der filt under to af bordbenene da plankerne havde vredet sig og bordet dermed blevet skævt, men Flemming forsikrede mig om, at det med største sandsynlighed ville rette sig når bordet stod inde ved stuetemperatur, og hvis det mod forventning ikke skete, så ville han udbedre fejlen el lave et nyt bord til mig.

Nu mange år efter har jeg stadig et plankebord med filt under to bordben til trods for at hele tre instanser har dømt Flemming til først at levere et nyt bord, og da dette ikke blev overholdt at tage bordet retur og give mig pengene tilbage. Flemming hævder nu at bordet er skævt pga fejlagtig sæbebehandling, til trods for at det var skævt allerede ved levering.

27. februar 2023

Helt unikt på alle måder

Vi kan kun give de aller bedste anbefalinger.
Flemming og hans medarbejdere er superdygtige håndværkere og med en tydelig passion og ærekærhed, for det de laver.

Vi mødte Flemming første gang på værkstedet, før vi købte, og fik der den bedste guide hen mod det, vi gerne ville have.

Vi blev efterfølgende inviteret til et ekstra kig lige inden bordet var færdigt, så vi kunne vurdere om farven var den vi ønskede. Igen med god vejledning i både pleje og hvordan processen fra det rå træ til det færdige bord er.

Vi modtog for få dage siden det smukkeste og helt unikke bord, som nu står i vores stue og har løftet rummets indtryk helt fantastisk.

Vi er SÅ tilfredse og kan på det varmeste anbefale at gå til Flemming, hvis du sætter pris på ægte solidt håndværk, unikt look og design, kvalitet og ikke mindst en ypperlig kundeservice!

23. februar 2023

Smukt håndværk og exceptionel god service!

Vi har længe kigget efter et spisebord, men famlet rundt i et markedet med mange udbydere, hvor kvalitet og pris synes rystende usammenhængende.

Hos Mann Design er vi først og fremmest blevet mødt med en exceptionel professionel service. Vi har haft behagelige og nærværende snakke omkring vores ønsker, og vi ville ønske at vi stod og skulle bruge flere træmøbler ud fra vores positive oplevelse.

Vi er endt med dét, i vores øjne, perfekte spisebord og glædes hver dag over det smukke æstetiske syn.

20. december 2022

Dårlig kommunikation

Vi har købt flere ting fra Flemming Mann, og er sådan set glade for produkterne. Det som gør at vi alligevel kun giver 1 stjerne er manglen på kommunikation. Vi blev flere gange lovet en tidsramme for de ting vi havde bestilt, og de blev overskredet med op til 8 måneder. Hver gang var der lange undskyldninger, og vi troede på dem i starten, men til sidst afsluttede vi kunde relationen fordi al tilliden var væk. Det nytter ikke noget at have et professionelt firma som bare ikke tager telefonen eller besvarer mails i månedsvis. Så må man hyre en sekretær så kunderne kan få svar.

11. juni 2022

Dårligt håndværk - Træet flækker efter få uger - ingen hjælp at hente

Smukke borde, dårlig kvalitet/håndværk..

Bordben knækkede efter 4 ugers almindelig brug og Flemming (ejer) ville ikke hjælpe/erstatte og ignorerede opkald og sms'er fra os.

Virkelig rar mand at handle med så længe du ikke har betalt.
Vi købte et meget dyrt og meget smukt plankebord hos Manndesign. efter ca 4 uger flækker det ene bordben, en uge senere flækker det andet.
Det er X-ben vi havde købt og bordet faldt sammen. Det tyder på de ikke har beregnet hvad de ben kunne bære af bordplade..

Jeg kontaktede Flemming for at informere, men det var ifølge ham vores egen skyld fordi vi har brændeovn som udtørrer træet og andre undskyldninger for ikke at erstatte det.
Efter min mening skal et spisebord kunne holde til mere end en tallerken uden at benene knækker under det.

Flemming ignorerede mine opkald og sms'er og nu står vi med et dyrt spisebord som ikke kan bruges...
Smukke borde, men dårligt håndværk som ikke holder og der tages ikke ansvar.

Anbefaler andre at købe borde et andet sted hvor man får professionel behandling.

8. juni 2022

Spisebord.

Jeg fik i går leveret et super fint spisebord fra Mann Design.
Flemming har gennem hele processen været super behagelig og dygtig til at rådgive. Jeg kan kun anbefale Mann Design.

9. marts 2022

Er dette din virksomhed?