Mandetingen Anmeldelser

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På www.mandetingen.dk finder du et produkter, til enhver mand, herunder herrer parfumer, Vin & Barudstyr, Grilludstyr, barbermaskiner og andre elektroniske gadgets. Se Mere på Mandetingen.dk

God

3,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Mandetingen er mange ting

og mere til. Bestilte søndag aften en bette ting, kr. 75,00, med et suk om at være sent ude, i tidsnød forstås.. mandag sidst på dagen mail der beskrev forløbet, tirsdag morgen ny mail med orientering om forløbet, afgang mandag eftermiddag fra Valencia i Spanien, tirsdag kl.8:15 i Aarhus, kl.12:30 ankomst på min adresse. Hvem ka` mandeting ka!

19. februar 2019

langsom returnering

Vi købte ur, som ikke virkede som beskrevet på hj.side i starten af jan. 2019.. Fik ja til returnering og sendte det. og fik pengene retur efter 14 dages tavshed.

31. januar 2019

Lang tid om at komme

12. december 2018

Besvarelse fra Mandetingen

Hej Lene, Tak for din anmeldelse. Beklager meget at din pakke har været 1 dag forsinket. Vil blot sige at vi oplyser at der kan være op til 6 hverdages leveringstid, men den har desværre været lidt lang tid undervejs, før den fandt frem til dig.

Håber i bliver glade for uret & Glædelig December :)

Mvh
Lasse // Mandetingen.dk

Fin service😜,Lasse svarede straks på…

Fin service😜,Lasse svarede straks på min mail vedr afleverimgs tidspunktet. Fine ting, jeg modtog, ,👍 svarede helt til mine forventninger😏. Jeg handler der gerne igen.
Mvh
Gitte fra Horsens

19. august 2018

Besvarelse fra Mandetingen

God aften Gitte, tusinde tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :) Jeg er super glad for de to holdere levede op til dine forventninger :)

Igen tak :)

God aften og weekend
Lasse A

Jeg fik produktet til sidst... meeeen

Jeg fik det bestilte produkt - og det er jo selvfølgelig det vigtigste.
Men det tog over dobbelt så lang tid, som angivet ved bestilling. Det skulle max tage 6 dage - det endte med at tage 14.
Havde de nu oplyst ved bestilling at produktet skulle afsendes fra Spanien - og ikke Danmark, havde jeg nok valgt en anden løsning, da leveringstid var et afgørende parameter for, hvorfor jeg valgte dem.
På intet tidspunkt gjorde de opmærksom på forsinkelsen. Det måtte jeg selv erfare.

13. august 2018

Besvarelse fra Mandetingen

Hej Pernille, beklager det endte ud med 14 dages tid, efter du ikke var hjemme og du selv måtte aftalte levering tidspunkt med fragtmand.
Ærgerligt at du ikke var hjemme fredag, hvor der var mislykket levering, efter 7 hverdage, hvilket selvfølgelig ikke er okay, når vi oplyser op til 6 hverdage.

Dog vil jeg lige sige at du bestilte i en periode hvor hedebølgen havde taget overhånd, og vores leverandører havde meget travlt med levering af Ventilatorer, hvilket dog ikke er en undskyldning, men blot forklaringen på hvorfor den var en dag forsinket.

Rigtigt fede ting

Rigtigt fede ting. Til billige priser. Også billigt fragt når du tænker på at det kommer fra udlandet.

19. juli 2018

Besvarelse fra Mandetingen

Hej Prasanth, Tak for din fine anmeldelse. Vi er super glad for at høre, at du kan lide vores hjemmeside :)

Med Venlig hilsen

Fantastisk service

Hurtig behandling af ordre og fantastisk service. Fik min vare sendt som Express, da den skulle bruges kort efter at den var bestilt.

7. juli 2018

Besvarelse fra Mandetingen

Hej Karina, Tusinde tak for din fine anmeldelse. Jeg er meget glad for at høre, at du oplevede en god service vedrørende din bestilling. Og er glad for at den nåede frem i tide :)

Super produkt

4. juli 2018

Besvarelse fra Mandetingen

Hej Anne, Tak for din fine anmeldelse. Jeg er super glad for at høre, at produktet levede op til dine forventninger :)

Med Venlig hilsen

Fin og hurtig handel

19. juni 2018

Besvarelse fra Mandetingen

Hej René, Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er super glad for at høre, at du oplevede en hurtig levering, og at du er glad for dit køb.

Manglende information om ordre

Manglende information om at ordren var afsendt. Når man trykkede på linket sagde den at ordren var accepteret og ventede på at blive afsendt. Fik aldrig besked om mere, før jeg fin besked på at anmelde min oplevelse et par timer før pakken kom. 🙃

11. juni 2018

Besvarelse fra Mandetingen

Hej Rikke, beklager den manglende information, vi har ellers prøvet at sende 2 mails til dig, måske de er havnet i din spam?.

Lasse

Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)