Mammas Pizzeria Anmeldelser 143

2,2

I går blev jeg inviteret ud og spise af min søn på 14 år, da jeg havde anbefalet stedet til ham. Desværre var det en rigtig øv oplevelse.! Pastaen var total tør og absolut INGEN sovs. Det virkede til... Se mere

Bestilte pasta med røget laks, desværre var der stort set ingen tomater eller grøntsager i, som kunne modvirke flødenog purløgene manglede. Vi havde desuden bestilt deres pasta nr 43 -pasta med kalvek... Se mere

Vi bestilte 2 sandwich a 69 kr stk. i Mammas specialiteter i Odense. Ventetiden var meget lang, og da vi kom hjem, og så hvad vi havde fået udleveret var det en stor skuffelse. Brødet skulle nok h... Se mere

Hvorfor h…… læste jeg ikke anmeldelserne fra Hjallesevej mammas pizza Kan kun tilslutte mig deres anmeldelser Sammenfaldne kolde pizzaer med lidt toppings Ventede 35 min mere end tidspunktet for... Se mere

1. Restaurant

Hos Mammas møder du Italien med alle sanser: Her dufter og smager af det autentiske Italien. Det hele startede, da Franco i 1976 tog en lille del af hjemlandet med til Odense. I 2015 åbnede Mamma’s også restauranten i Esbjerg. Og konceptet er stadig det samme: Vi bruger kun nøje udvalgte råvarer til vores klassiske, italienske opskrifter. Vi stiller høje krav til vores råvarer. Og derfor bruger vi de samme leverandører, som vi startede samarbejdet med i 1976.

2,2

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Var her i dag

Var her i dag, min kone havde resterne af en softice i hånden da vi satte os, efter bestilling fik min kone besked om at hun ikke måtte spise resten af isen der og blev bedt om at gå.
Bestemt ikke i orden.
Kommer der ikke igen, 😈

28. august 2019

Mammas Specialiteter- ringe service

Mammas Specialiteter- hentede buffet mad til 18 personer i lørdags- kommer hjem og stiller maden væk- tjekker den desværre ikke- gæster ankommer- til min overraskelse er der for det først alt for lidt mad ex fad med pølser er der max 20 stk skåret pølser og kun 1 fad- det værste er der mangler 2 slags pølse som er bestilt og betalt for- kl er desværre passeret 16.00- Intet at stille op- pinligt og mega øv at mad mangler og gæster som ikke bliver mætte. Jeg kontakter mandag mammas og snakker med medarbejder- jeg forligger mine problemer med maden. Medarbejder lover at hendes chef vil ringe retur- kl 15.50 forsat Inter hørt-ringer retur- sammen medarbejder undskylder at chefen ikke er på arbejde og hun har sendt en SMS med min besked- chefen vil først ringe tirsdag- hvorfor så love at denne ringer når medarbejder er klar over chefen har fri?
Nu er det tirsdag kl er 21.00 har forsat intet hørt. Derfor denne anmeldelse jeg føler mig absolut ikke hørt ej heller taget seriøst. De har for det første givet mig alt for lidt mad med og for det andet snydt mig for mad og ringer ikke retur. Til alle andre som bestiller mad ved mammas TJEK DEN.

25. juni 2019
Mammas Pizzeria-logo

Besvarelse fra Mammas Pizzeria

Kære Anette
Vi beklager den trælse oplevelse. Det må selvfølgelig ikke ske - hverken med maden eller den manglende tilbagemelding.
Vi bestræber os på at give vores gæster og kunder den bedste oplevelse i alle vore afdelinger, så vi bliver selvfølgelig meget kede af at læse en sådan besked.
Jeg vil bede dig sende en mail til dea@mammas.dk, så lover jeg at være mere behjælpelig.
Jeg håber at høre fra dig
Mvh Dea fra Mammas

Har spist på denne restaurant i Odense…

Har spist på denne restaurant i Odense de sidste 20 år. Maden har altid været lækker. Service altid god. Priserne holder - de er stort set aldrig steget - før her for et par år siden, hvilket er ok.
Jeg kommer her fortsat ofte.
En restaurant der virkelig kan anbefales både til hver og fest og til take away.

16. maj 2019

ventetid og hygiejne

Bestilte i dag kl 14.15 5 pizzaer til afhentning kl 18.30. De var dog først klar kl. 18.40. Desuden bar hende som lagde salat og skinke på pizzaerne og pakkede dem ringe og armbånd. Det er MEGET uhygiejnisk at bære smykker når man håndterer madvarer. Det sender et forkert signal om at hygiejnen er ligegyldig.

23. marts 2019

Leveringstiden holder ikke

Vi valgte at købe Pizza hos Mamma's, fordi de tilbyder levering fra kl. 17.
Vi bestilte 6 pizzaer kl. 15 men modtog ikke en besked om, hvornår de forventede at blive leveret. Kl. 17:20 ringer vi for at høre hvor langt vores bestilling er og hvorfor vi ikke har modtaget en besked om et leveringstidspunkt. Vi får at vide, at vores mad er klar, men deres bud kommer kl. 17:30. Det er vildledende at der loves levering fra kl. 17, når buddet først kommer en halv time senere.
Alt i alt ventede vi i 50 min og det var ikke noget at råbe hurra for.
Så alt i alt en skuffende oplevelse.

27. februar 2019

Rigtig god service fra mammas dalumvej.

Vi bestiller i ny og næ hos mammas i Odense, pizzaerne er gode og store. Her til aften bestilte vi udbringning fra mammas på dalumvej, og da de var 20 min forsinket ringede vi til dem. De fandt ud af at vores mad slet ikke var blevet hentet. De fiksede det og vores mad blev leveret 15 min. Efter. Vi har endda fået 1 1/2 sodavand med kvit og frit. Rigtig god service fra mammas og meget behagelig måde de fik taklet det på.

2. november 2018

Altid en god oplevelse :-)

Altid en god oplevelse :-)
Ikke kun deres pizza og pasta retter sidder lige i skabet, men også deres delikatesse afdelinger. Har også brugt mammas til større fester og det vækker altid stor begejstring.

13. oktober 2018

Maden er go

Maden er go - når den endelig kommer. Tror vi var blevet glemt i dag - ingen kompensation for det...Man når at drikke alt det drikkelse man har bestilt inden maden kommer - måske det er et salgstrick så man køber mere!? 🙄🙄 Ikke et sted jeg vil besøge igen med mindre børn - ok sted, hvis man ikke er ved at dø af sult 😏

31. august 2018

Sgu for dårligt

Et er at skulle betale 30 kr for levering. Men at give 69 kr for en burgermenu hvor der sparsomt med salat i, bollen er sort og bøffen af så ringe kvalitet at den næsten ikke smager af kød det er godt nok for dårligt særligt når der kun lige var en håndfuld pomfritter til så man knapt nok bliver mæt.

8. april 2018
Mammas Pizzeria-logo

Besvarelse fra Mammas Pizzeria

Kære Louise
Det lyder som en træls oplevelse. Dog må du næsten have fået burgeren far en anden Mammas? Vi har siden 1976 kun lavet italiensk mad - derved har vi aldrig sendt en burger ud af døren :-)
Men du skal alle dage være velkommen til at hente en pizza eller en pasta hos os :-)
Hav en dejlig aften
Mvh Mammas Pizzeria

En gang var det en af favorit restauranterne i Odense

En gang var det en af favorit restauranter i Odense. Det er det ikke mere! Da alle pizzaer til de 5 af os kommer til bordet, opdager tjeneren at hun har glemt, at vi også har bestilt lasagne til min søn. Han får lasagnen serveret, da vi andre er ved at være færdige. Jeg smager på hans lasagne og den er ganske enkel smagløs. Pizzaerne er ok, dog virker det som om, der er slækket lidt på kvaliteten ift. før i tiden.
I mens vi spiser sværmer bananfluer om ørerne på os, og jeg gør tjeneren opmærksom på det. Det ved hun godt, siger hun, de gør hvad de kan for at komme af med dem. Det ændrer dog ikke ved, at vi flere gange havde dem i vores glas m.m. Ulækkert.

20. april 2017

Elendig service og hovmodig attitude

Jeg bestilte to pizzaer her til aften, da mine venner kom over før vi skulle i byen. Anyways, bestiller pizzaerne kl. 19.15 og det er også cool nok at da jeg ringer og spørger ind til en rettelse på min bestilling får at vide, at rettelsen ikke kan lade sig gøre - vi finder dog en løsning sammen. Vi sidder nu knap 2 timer efter og venter på pizzaerne og da jeg ringer og giver dem mit sure opstød, får jeg bare svaret "at de har haft travlt og jeg burde have været kontaktet omkring det", men den besked nåede så aldrig frem til mig... Det er sidste gang jeg spiser hos Mammas!

3. december 2016

Dårlig oplevelse og kedelig mad

Jeg har ikke været på mammas i mange år og set frem til god mad, men hvilken skuffelse. Ringe betjening og lang vente tid og ingen service. Skulle bede om kniv og gafler til hoved retten og ingen servietter. Lang vente tid imellem retter. Bestik til hovedret måtte byttes , beskidt og fedtet . Retterne smagte af ingen ting og var ikke pengene værd . Så jeg kan ikke anbefale stedet

10. september 2016

Rigtig dårlig oplevelse

Jeg har to gange besøgt Mammas Odense. Første gang bestilte vi forret og pizza. De glemte vores forretter simpelthen!
I går prøvede vi så igen. Vi bestilte igen både forret og pizza. Mens vi ventede hørte vi at de ikke kunne lave pastaretter pga. af komfuret ikke virkede. Men vi havde ikke bestilt pasta.
Yderligere tyve minutter ventede vi inden vi så fik at vide at vi heller ikke kunne få vores forretter! Men at pizzaerne var på vej.
Vi havde ventet ialt 1 time og 10 minutter inden vi fik dem!!!
Så gå aldrig derind hvis I vil undgå problemer.

25. juli 2016