Jeg bestilte en masse smørrebrød i forbindelse med, at jeg holdt fødselsdag.. Betina fra Malt var super sød til at svare og vejlede. Derudover var maden bare super lækker ♥️ tak for en god oplevelse
5 stjerner til Malt Køge 🌟🌟🌟🌟🌟 Rotary Køge holdt julefrokost og vi fik fantastisk service og rigtig lækker og veltillavet mad. Personalet yderst serviceminded og både mad og drikkevarer kom... Se mere
Aaargh - dårlig oplevelse i Gastro Week. Lokalet var helt FYLDT og det var et støjhelvede, hvor det var umuligt at føre en samtale under middagen. Betjeningen virker urutineret. Maden var flot... Se mere
Verdensklasse..kunne desværre kun give 5 stjerner🥇… Creme kongen En fantastisk svinekæbe, kan kun anbefale den 😊😊 Verdensklasse fyren : bare mega god mad fik lun sild ( verdensklasse ) og... Se mere
Jeg har lige holdt min 60 års…
Jeg har lige holdt min 60 års fødselsdag på Rest. Malt
En dejlig oplevelse, med sød betjening lækkert mad, gode øl og vine
Vi fik “fulll Monty” og det var alle pengene værd
Hvis der skal siges noget negativt, så er det akustikken i lokalet. Den er ringe, men ellers var alt godt
Mvh. Lene
Mums lækker mad
Mums lækker mad - skøn og god betjening ❤ lækre omgivelser
Rafael lavede verdensklasse betjening
Rafael lavede verdensklasse betjening, trods 13 semifulde drenge.
God humor, men stadig seriøst betjening, med et smil.
Endnu engang en god oplevelse.
Små portioner pakket inde i smukke omgivelser
Fantastisk smukke omgivelser, og flot indrettet restaurant i de gamle Ceres bryggeri bygninger.
Desværre lever maden ikke op til de fine rammer.
Vi var 4 personer afsted, og fik Malts 8-retters menu til 375 kroner. Hertil en flaske bobler, og rødvin i glas.
Konceptet er "Social dinning", hvilket sagtens kan fungere rigtigt godt.
Et stort problem på Malt er, at flere af retterne der skal deles er så små, at hver person får det der svarer til hvad der kan ligge på en spiseske. Hvis maden havde været fuld af velsmag og kraftfulde nuancer, kan det godt retfærdiggøre de meget små anretninger, men dette var desværre slet ikke tilfældet. Maden smagte fint, men var ikke den smagsoplevelse som man kunne forvente. Heldigvis blev der til maden serveret hjemmebagt brød, og hvis ikke det havde været for de 4 store skiver brød jeg spiste, var jeg ikke kommet noget nær en mæthedsfornemmelse. De to piger der var med, måtte også spise godt med brød for at blive mætte.
Vi endte med at komme af med ca. 2500 kroner for 4 personer, og til den pris kan man godt forvente et højere niveau af smag og portionsanretning. Til sammenligning var vi dagen før nede på den gamle lystbådshavn, hvor vi spiste på Brødrene Kochs restaurant. Prismæssigt kan det sammenlignes, men her var smagen og anretningerne af en helt anden kvalitet.
Ligger man i spændet 500-600 kroner pr. person for et måltid mad inkl. drikkevarer, er det muligt at få rigtigt meget god og velsmagende mad I Århus. Desværre rammer Malt ved siden af målet, og formår ikke at matche pris og oplevelse. Måske er det også grunden til at vi sad i en stort set tom restaurant på en lørdag aften?
De to stjerner gives for den gode og meget venlige service vi oplevede på Malt, og for de smukke rammer med respekt for historien bag lokalerne.
Vi kommer desværre nok ikke på Malt igen, da alternativerne i Århus bare er niveauer højere.
Service i særklasse!
Hvis jeg kunne give jer flere stjerner, så havde jeg gjort det!
Jeg ringede i fredags og ville bestille en 6-retters til lørdag aften, da min kæreste havde fødselsdag. Her fik jeg den kedelige nyhed, at der desværre var udsolgt! Her blev gode råd dyre, da det var den éneste ting, jeg havde lovet at sørge for. Til mit store held var ham, jeg talte med en kæmpe stjerne og løste det lynhurtigt og pressede vores bestilling ind i den ellers udsolgte kalender.
Da vi lørdag kørte ned for at hente den bestilte mad, blev vi taget meget varmt imod af endnu en kæmpe stjerne, som fortalte vi havde fået 8-retters i stedet, da der havde været lidt tvivl om hvilken menu, vi havde bestilt.
Jeg kan simpelthen ikke rose jer nok! Tusind tak for den meget fornemme behandling i verdensklasse. Tusind tak til ham (Asbjørn, tror jeg han hed), som jeg talte med fredag og pressede vores bestilling ind. Tusind tak til ham der mødte os ved afhentning lørdag. Tusind tak til kokkene for at lave sådan en skøn middag.
Hele den oplevelse vidner kun om, at I er et stjernehold og jeg kan kun give jer min varmeste anbefaling.
Tak!
Lækker mad dog ændring i menuen
Vi fik takeaway med 8 serveringer hvor hovedretten skulle varmes i ovnen. Det smagte rigtig godt og kostede 250 kr. per person, hvilket jeg tænker er rimeligt. Det eneste minus var, at de havde ændret på menuen, så det ikke var de samme retter vi fik som dem vi bestilte.
Kedelig
Kedelig betjening. Absolut ingen “zen” og historisk stemnings oplevelse som de skriver på hjemmesiden. Alt, alt for opreklameret.
Men ok forret, ordinær hovedret, lækkert dessert. Kommer vi igen? Nej.
Dårlig oplevelse i forbindelse med Gastro Week
Aaargh - dårlig oplevelse i Gastro Week.
Maden var flot anrettet - men smagsoplevelsen kunne slet ikke følge med. Værst var desserten, der havde konsistens og smag af margarine.
Fantastiske lokaler - men gør noget ved akustikken!
Kokkene virker engagerede - men husk at smage på maden, inden den suser ud til gæsterne.
"Tak for mad" - det varer nok lang tid, inden vi giver Malt en ny chance.
En sublim smagsoplevelse i smukke og…
En sublim smagsoplevelse i smukke og hyggelige rammer. Super god betjening og fantastisk timing af serveringerne - hverken for kort eller for lang tid mellem retterne. Ønsker MALT alt det bedste for fremtiden og opfordrer alle til at besøge dette unikke sted.