Absolut uacceptabel service!
Absolut uacceptabel service!
Det ser ellers så fint ud. Der er flere cykelstationer i byen, man betaler m. Kreditkort og kan leje i variable tidspunkter fra en timer til længere tid.
Dvs. sådan tror man det fungerer -indtil man har betalt, så står der på skærmen: husk at cyklen skal tilbage til en cykel station hver time! Det står så også på cyklen med et lille bitte klistermærke.
Dvs. Når man har betalt, går det op for en, at cyklen er uegnet for turister! Man kan kun stille cyklen i stationerne og dvs. i sidste ende kan man risikere at skulle gå, hvis man vil se noget, som ikke ligger ved siden af en station, da man ikke kan låse cyklen.
Jeg betalte for en cykel, ville have lejet to, men da vi opdagede de dårlige lejebetingelser,
brugte vi slet ikke cyklen og jeg har forsøgt at få refunderet pengene.
Jeg er faktisk eet chokeret over forløbet - jeg tænkte, at sådan et land som Sverige, ville jeg ikke blive snydt på måde - men jo! Hold dig væk fra malmobike.se og find en reel cykeludlejer.
Det blev afslået, da der blev påstået, at lejebetingelserne var tydelige.
Det stod også på deres hjemmeside, som om at jeg tjekkede der - jeg ville leje en cykel i et døgn til at køre rundt på og der stod, at man kunne leje en cykel i det tidsrum.
Mærkeligt nok sagde deres kundeservice netop, at det ikke være særlig tydeligt, ligesom vi mødte flere turister, som havde betalt for en, inden de opdagede "fælden".
Smart måde at lokke penge ud af folk på!