Personalet venligt og imødekommende. Maden ligegyldig og kedelig. Havde vi vidst bedre havde vi valgt et andet sted. Selv en grillbar havde været bedre.
Vi bestilte stjerneskud. Det som vi fik serveret var en stor tallerken med en kolossal mængde salat der totalt dækkede hele tallerkenen således der skulle fjernes en mængde salat for at finde 2 sm... Se mere
Personalet venligt og imødekommende
Så dejlig en aften
Vi havde den dejligste sommeraften på Mallemukken. Virkelig lækker buffet, vin og god betjening. Personalet var hyggelige og nærværende på trods af fuld hus. Kan kun anbefale et besøg. Vi kommer snart igen 😊
Meget flot restaurant
Meget flot restaurant! Vellykket ombygning. Vi fik buffet og var godt tilfredse. Vi håber at det lykkes at finde medarbejdere i svære tider - og at mange vil besøge restauranten. Hatten af for lysten og energien til at drive restaurant 👏💪
Stjerneskud kæmpe skuffelse.
Vi bestilte stjerneskud.
Det som vi fik serveret var en stor tallerken med en kolossal mængde salat der totalt dækkede hele tallerkenen således der skulle fjernes en mængde salat for at finde 2 små halvkolde fiskefileter og 1 lille stykke kogt og ligeledes halvkold fisk.
Det hele gav indtryk af, at man for at få retten til at virke stor, fyldte op med salat. En rigtig turistfælde.
Sidste år fik vi også stjerneskud i Mallemukken, og det var en hel anden kvalitet derfor havde vi glædet os til igen at få en supergod oplevelse, men hvor blev vi dog skuffede. Ikke engang en vegetar ville kunne spise al den salat. Men fantastisk service fra flink serverings personale.
Fantastisk oplevelse i de "nye"…
Fantastisk oplevelse i de "nye" omgivelser. Gamle både med bunden i vejret, fantastisk stemning, særprægede dufte af gammel tjære og så er der de sødeste unge mennesker der serverer. Specielt Jasmin 😊 Vi fik en god fortælling om stedet. Dejligt med smil på læben, gode kommentarer og friske i veningen.
I dag valgte jeg Stjerneskudet - ét af de gode af slagsen og min mand valgte ta' selv - buffet. Overflod af lækker mad.
Kan varmt anbefale dette sted. De kærligste hilsner fra tilfredse kunder - Alex og Sus
Vi kommer igen.
Vi var 5 personer afsted og fik både lækker mad og god service, der var lidt mørkt i lokalet, men alt i alt en god oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen.
Spændende spisested i 2 kuttere med…
Spændende spisested i 2 kuttere med bunden i vejret! Fiskebuffet, som i høj grad levede op til prisen. Stedet er pænt og indbydende med en fin betjening - og så dufter det hele autentisk lidt af tjære. Kan varmt anbefales 👍👍👍👍👍
Dårlig service og ben i fisken
Jeg plejer ikke at være en, der brokker mig, når jeg er på restaurant. Men her fik jeg nok. Efter lang tids venten på restaurant Mallemukken kom der endelig en tjener hen til vores bord for at tage imod vores bestilling. 2 fadøl og 2 stjerneskud. Så gik der igen lang tid, før endnu en ny tjener kom med en fadøl til min mand. Men ingen til mig!!
Så kom endnu en ny tjener med vores mad. Jeg spurgte ind til min manglende øl, og så gik hun og jeg hørte ikke mere. Så var jeg efterhånden så irriteret, at jeg gik op til baren for at spørge, hvor min drikkevare blev af. I stedet for at beklage, svarede de bare, at de havde krydset den af. Jeg tænkte: Om de så havde krydset den af 10 gange, så var jeg sådan set revnende ligeglad.
Så sagde jeg til dem, at jeg ville blive stående her ved baren, indtil jeg fik min øl. Vupti så fik jeg min øl. Hvorfor skulle det så tage så lang tid? Vel nok fordi de fleste af tjenerne rendte rundt som hovedløse høns.
Måske det var en god ide, at det er samme tjener, man har. I stedet for 4-5 tjenere.
Da vi så fandt flere ben i vores fisk, hvilket i min verden er et no go i et stjerneskud, blev vi tilbudt en kop kaffe på husets regning!!! Som om vi havde lyst til det. Det var bedre, at de havde sagt til os, at vi ikke skulle betale for maden.
Ville have givet 0 stjerner, men da vores øl smagte som de skulle, får de 1 stjerne.
Borerne er ret lave og svært at sede…
Borerne er ret lave og svært at sede ved når man er et stort menneske fiske frikkedelerne kan bruges som kanon kugler brødet er skåret i alt for små stykker udvalget af fisk er ringe tjeneren har ikke rigtigt styr på deres job og frandsbrødet er skudsikkert
Fantastiske omgivelser og meget…
Fantastiske omgivelser og meget spændende , flot og æstetisk indretning af den nye Mallemukken. Vi valgte den rigtig lækre buffet og en af de mange gode vine og gik godt mætte og veltilfredse derfra. Personalet er søde og hjælpsomme , så alt i alt en oplevelse af de gode. Vi kommer helt sikkert igen!😀
Kh os fra Allerød
Fantastisk mad og helt suveræn service service
Fantastisk mad og helt suveræn service. Vi anbefaler alle at spise og kommer gerne igen
😁
Lækker mad (buffet og burger)
Lækker mad (buffet og burger), hyggelig stemning og god service. Kommer der gerne igen. Blev helt nostalgisk af “duften” fra kutteren, det bragte barndomsminder frem.
Virkelig lækker mad til en meget…
Virkelig lækker mad til en meget rimelig pris. Hurtig betjening.
Skønt aftenmåltid under en væltet…
Skønt aftenmåltid under en væltet kutter, sikke dog en fremragende ide.
Super behagelig og jordnær betjening.
Solid mad og dessert til rimelige priser.
Tak for mad, vi ses igen.
Dejlig madoplevelse
Dejlig madoplevelse, gode vine, sød betjening og fantastiske omgivelser. Tak for en dejlig aften!
God oplevelse!
God stemning og en frisk og lækker buffet! Betjening var venlig og imødekommende!
meget dårlig oplevelse
meget dårlig oplevelse
vi er på ferie i vest Jylland, og var indenfor de røde barakker i Thyborøn.
Bestilte en kaffe med kage og en cafe latte.
Tjeneren spurgte om vi ønskede at spise, det er vi MEGET glad for vi sagde nej til.
Vi sad ved et bord hvor vi kunne kikke direkte ud i køkkenet,
Kokken øste nogle nachos i en lille skål, tog nogle i munden og fortsatte ned i posen, efter nogle flere uden at vaske fingrene.
dagens ret var hakkebøf med kartofler og sovs.
Helt i orden hakkebøfferne bliver lavet i forvejen, men man tager ikke en hakkebøf ud uden handsker på og lægger på panden.
ligeledes når de tabte noget på køkkenbordet, så samlede de det bare op igen i skålen.
Der kom et ægtepar ind damen gik med krykker, de ventede ved kassen på at blive betjent, personalet inkl. ejeren selv gik forbi 3 gange med kartofler til et selskab inde bagi uden at henvende sig til dem og sige lige et øjeblik,.
Det resulterede også i at herren sagde i kan rende og i r....
Stillede mig ved kassen for at betale, ejeren gik lige forbi mig, hvor jeg sagde vil gerne betale, var luft for hende, indtil min mand sagde så går vi bare, så kunne hun godt komme til kassen.
Ubehøvlet ejer!
Vi har ikke spist der, da det gik galt inden vi fik maden. Jeg har en sygdom, så jeg kan ikke sidde på alle slags stole. Jeg snakker så med tjeneren om hvor der er bord og finder ud af hvor det bedste sæde er. Hun var meget sød, på trods af der var meget travlt.
Ejeren derimod står i baren og spørger så, så vi kan høre det, hvad vores problem var på en så uforskammet måde.
Jeg ser måske ikke lige handicappet ud, men det gør det ikke mindre. Og jeg synes ikke man skal tales bag ryggen - måske med vilje så højt vi kunne høre det, som kunde.
Hvis jeg havde grov eller rigtig træls, så havde det været forståeligt, men det tog kun 5 sætninger med tjeneren som var sød og forstående at finde et bord. Hvorfor så komme med sådanne kommentarer?
Vi gik, men ikke uden at fortælle hende hvordan det føles at have et handicap og blive talt sådan om.
Deres alakarde retter er gode men her …
Deres alakarde retter er gode men her til aften prøvede vi skibber bufeen og lad det være sagt med det samme. Den er ikke 200 kr værd. Manglende opfyldning og rigeligt med salt i tingene. Så dårlig oplevelse.
Den bedste rødspætte
Vi valgte den indbagte og fyldte rødspætte, og det kom vi ikke til at fortryde. Alt var tilberedt med kærlighed og omhu, og helhedsoplevelsen var fantastisk.
Omgivelserne kunne ikke være mere maleriske