Super god service. Havde et par spørgsmål til de svæverammer jeg vil købe, og fik rigtig god og venlig behandling 👍🏻 Jeg købte 3 forskellige svæverammer og lærreder for at se deres kvalitet, hvilket... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Galleri
- nr. 2 af de 12 bedste virksomheder i Kunstnerartikelbutik
- nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Butik med udstyr til haveanlæg
rammefabrik, fotorammer, granit, vandsten, brugskunst, malerier, indramning, malericentralen, snejbjerg rammen
Snejbjerg Hovedgade 28, 7400, Herning, Danmark
- info@malericentralen.dk
- www.malericentralen.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Virkelig fin service med kort svartid på spørgsmål samt levering af ordre næste dag.
Jeg er normalt meget tilfreds med jer
Jeg er normalt meget tilfreds med jer, men denne gang svigter transporten.
...der er mange forklaringer, men varerne er endnu ikke blevet leveret. Dyr og langsom transport

Besvarelse fra Malericentralen
Hurtig levering.
GOD OG HURTIG SERVICE
Super sted af handle
Super sted af handle. Altid god service, gode priser og et stort udvalg.
Virkelig fin og god oplevelse
Virkelig fin og god oplevelse. Meget hjælpsomme også i telefonen.
Hurtig levering og godt pakket ind
Hurtig levering og godt pakket ind
Stor ros til Malericentralen
Stor ros til Malericentralen, jeg ringede til dem med nogle spørgsmål og jeg fik en yderst kompiten herre i røret som kunne svare på mine spørgsmål, sådan jeg fik bestil det helt rigtige udstyr til vores gamle springvand i haven.
Jeg vil gener gave givet jer 10 stjerner!
En rigtig dejlig køber oplevelse varen var i orden intet at udsæt på kvaliteten og virkelig hurtigt levering 👍
Nem bestilling og hurtig levering
Total umulige at samle 0 stjerner
Rammerne er flotte, men troede de var samlet. NEJ
Så sku samle selv og fulgte vejledning.
Der skal bankes 1 lille bitte kile i samlingerne.
Det er mega svært når rammerne vipper og den lille kile ku slet ikke holde rammerne sammen som er store, men så sku samlingerne være stærkere og dår løsning.
Jeg står bla med en ramme som er gået totalt fra hinanden med kiler i !!
Så måtte og byggemarked og købe lim så måske ender jeg OK
MEN SIKKE EN SKUFFELSE.
Der vises en "snyde" video på youtube om hvordan man samler rammerne. Det ser så mega nemt ud. Lad dig ikke snyde. Mine rammer er 90x90 og 90x120
PIECE OF CAKE. 🤮🤮🤮🤮🤮
Tidsforløb. Fint

Besvarelse fra Malericentralen
God og professionel virksomhed med gode…
God og professionel virksomhed med gode produkter. Jeg har særligt handlet rammer af flere omgange.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, havde min vare dagen efter. Meget tilfreds.
Hurtig leveringer og venlig kompetent…
Hurtig leveringer og venlig kompetent betjening og et fantastisk udvalg ikke mindst i svæverammer.
Hurtig levering og fin telefonsamtale…
Hurtig levering og fin telefonsamtale med hjælp til køb
En af de hurtigste leveringer
En af de hurtigste leveringer, jeg har oplevet. Virkelig super