Dårlig service fra start til slut
Jeg elsker området hvor jeg bor, og bliver altid nysgerrig når der kommer nyt til og folk flokkes. Det er godt nok ved at være noget tid siden Malbeck åbnede på Elmegade, men forventningens glæde var stor.
En fødselsdagsmiddag skulle startes der og smilene kom også frem, da jeg løftede sløret for fødselaren om middagens destination.
Jeg havde ringet i forvejen og bestilt et 'godt bord til to', så tænkte at være godt dækket ind, og parat til give min kæreste en fantastisk oplevelse - Sådan skulle det ikke gå.
At sidde ved siden af hinanden, presset ind mellem to selskaber, på barstole i vinduet, er bestemt ikke det jeg kalder god plads. Vi kiggede lidt skeptiske på hinanden og besluttede, at vi godt kunne sidde uden for, hvis der var et tæppe eller to.
Vi spørger tjeneren "undskyld, har I flere tæpper? For så ville vi gerne sidde udenfor". Med svaret "De er vist alle sammen optaget" for derefter at vende ryggen til og gå tilbage til baren, besluttede vi os for selv at finde ud af det. Vi finder selv et tæppe da vi kommer derud (det tæppe tjeneren ikke formodede at kigge efter til os)
Vi havde bestilt en ret af hver ting på menukortet, dette havde der ikke været plads til i vinduet, og dog..?.. For der manglede så meget under middagen.
Vi bestilte en vin, som var udsolgt. Derefter fik vi tilbudt tre andre vine i samme prisklasse (600,-), men helt anderledes typer. Vi ville have en kraftig vin, men dette havde tjeneren ikke taget notits af.
Vi sad i 10 minutter med vores første to retter foran os uden brød. Normalt er brødet sekundært, men til disse retter skulle det bruges. Jeg rejste mig til sidst og gik ind og bad om det. Efter 20 minutter måtte jeg gå ind og bede om en tallerken til os hver. Jeg anser det for almindelig dannelse at spise af tallerken, men det kan også være mig der er helt forkert opdraget?
To gange var tjeneren forbi og tage af, på bordet ved siden af, uden at kigge på den tomme vandkande på vores bord.
Vi måtte flere gange kalde tjeneren tilbage for at få ham til at forklare hvad han havde sat på bordet (om ikke andet så bare ost og pølse tallerken burde blive præsenteret når den bliver sat)
Maden var ok. Jeg er bevidst om, at tapas kommer løbende og ikke i rækkefølge, men jeg har nu været andre steder som har formodet at servere ost og pølse til sidst og ikke det tungeste (risotto og gris)..
Jeg måtte selv gå ind i baren og bede om regningen, hvorefter tjeneren kalder mig old School, fordi jeg betaler med kontanter (jeg er 30 år)
Oplevelsen var helt igennem irriterende, præget af manglende opmærksomhed og en tjener der bestemt ikke gjorde vores aften til noget specielt.
Tre gange måtte jeg hente tjeneren, vi havde en dårlig plads, der var manglende forståelse for type af vin, manglende service i at tjekke om vi kunne sidde ude med tæppe, grundlæggende mangel på opdækning og flabet under betaling.
Jeg er ked af denne oplevelse, da jeg bruger nærområdet rigtig meget og havde glædet mig meget til denne aften. Vi gik inden vi havde drukket vinen ud, da vi ikke ville trække pinen længere.
Malbeck bliver ikke et sted jeg sætter mine ben igen
16. juni 2013