1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Malbeck er en argentinsk vinbar, vinhandel og vinimport beliggende i hjertet af Vesterbro.

2,5

Under middel

2,5

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kvalitet og pris hænger ikke sammen

Havde oplevelsen af dem, på langelandsfestivalen. Desværre en rigtig dårlig oplevelse, fik at vide at der kunne gå 30 min før vores mad var klar. Personalet kunne ikke finde rundt i bestillingerne. Der lå noget og svømmede rundt i min vin. Personale gik rundt og spurgte folk, hvad de havde bestilt. Måtte spørge ind til maden, den kom efter næsten en time. Bøfferne var lige så røde som om, de ikke havde rørt grillen. Sendte bøf tilbage og en lige så rød kom retur.

28. juli 2019

Perfekt! Kan varmt anbefales!

Jeg har besøgt Malbeck flere gang og har også købt vingaver online til venner og familie. Der har aldrig været andet en smil og god service fra den lille butik. Det er fantastisk at mærke, at ejerne brænder for deres butik og at de kan stå inde for hvert enkelt produkt de langer over disken.
Intet andet end ros herfra.

12. november 2014

God stemning, god mad - knap så god service

Hyggeligt lille sted, som nemt kan skabe en intim og varm stemning blot ved at dæmpe belysningen.
Man skal dog holde sig væk hvis man ønsker at sidde ved eget, private bord. Her deler man nemlig bord med andre - og det synes jeg bare passer rigtig godt til rødvin og tapas.
Vinen var god (alt andet ville også være en skandale når nu det er en vinbar;) og maden en lille tak over middel, selvom det kan diskuteres om laksen var en smule understegt og anden det modsatte...
Eneste irritationsmoment var servicen, som bestemt kunne klare et par nøk op ad engagements-barometeret.
Bered jer desuden på at I risikerer at blive rokeret rundt med, fordi der skal være plads til et nyt selskab om jeres bord. Måske bliver I tilbudt at rykke til dårligere pladser i baren. Dette kan dog nemmere tages med et smil, når rødvinen er god nok - og i øvrigt drukket. :)

28. september 2014

Lav service, snavsede glas og SUPER overpriced!

Var på Malbeck igår med min kæreste og 2 venner.
Vi går alle sammen ret meget op i vin, og fandt derfor Malbeck oplagt da vi var i nærheden og også skulle have noget at spise.
Vi ankom, og fik et stort bord helt oppe ved vinreolerne.
Vi besluttede os for at bestille 2 af alle de små retter og en tallerken med ost og pølse for 2. Vi havde endnu ikke besluttet os for vinen endnu, og bad om yderligere 2 minutter. Først efter et kvarters tid vendte tjeneren tilbage og tog vores vinbestilling.

Det første jeg lagde mærke til var de beskidte vandglas som kom på bordene. De var absolut ikke kønne nogle af dem, men specielt mit glas var ulækkert. Dækket af brun-gult fedt og støv.

På menukortet står det angivet at restauranten anbefaler 2-3 af de små retter pr. person, og vi gik derfor ud fra at portionerne var der efter, i og med at hver tallerken koster 75,-
Her blev man slemt skuffet! Retterne var UHYGGELIGT små, og det kommer stadig helt bag på mig hvordan man kan tage 75,- for 4 spinatblade med dressing?!
Både mad og vin var desuden for kold.
Bevares, det smagte fint, men man føler sig taget i røven over at bruge 1.200,- på en restaurant, for alligevel at være nødt til at gå ud og finde en shawarma når man havde spist.

Alt i alt var det ikke en særlig god oplevelse, og jeg vender nok ikke tilbage :-S

11. november 2013

Dårlig service fra start til slut

Jeg elsker området hvor jeg bor, og bliver altid nysgerrig når der kommer nyt til og folk flokkes. Det er godt nok ved at være noget tid siden Malbeck åbnede på Elmegade, men forventningens glæde var stor.
En fødselsdagsmiddag skulle startes der og smilene kom også frem, da jeg løftede sløret for fødselaren om middagens destination.
Jeg havde ringet i forvejen og bestilt et 'godt bord til to', så tænkte at være godt dækket ind, og parat til give min kæreste en fantastisk oplevelse - Sådan skulle det ikke gå.
At sidde ved siden af hinanden, presset ind mellem to selskaber, på barstole i vinduet, er bestemt ikke det jeg kalder god plads. Vi kiggede lidt skeptiske på hinanden og besluttede, at vi godt kunne sidde uden for, hvis der var et tæppe eller to.
Vi spørger tjeneren "undskyld, har I flere tæpper? For så ville vi gerne sidde udenfor". Med svaret "De er vist alle sammen optaget" for derefter at vende ryggen til og gå tilbage til baren, besluttede vi os for selv at finde ud af det. Vi finder selv et tæppe da vi kommer derud (det tæppe tjeneren ikke formodede at kigge efter til os)
Vi havde bestilt en ret af hver ting på menukortet, dette havde der ikke været plads til i vinduet, og dog..?.. For der manglede så meget under middagen.
Vi bestilte en vin, som var udsolgt. Derefter fik vi tilbudt tre andre vine i samme prisklasse (600,-), men helt anderledes typer. Vi ville have en kraftig vin, men dette havde tjeneren ikke taget notits af.
Vi sad i 10 minutter med vores første to retter foran os uden brød. Normalt er brødet sekundært, men til disse retter skulle det bruges. Jeg rejste mig til sidst og gik ind og bad om det. Efter 20 minutter måtte jeg gå ind og bede om en tallerken til os hver. Jeg anser det for almindelig dannelse at spise af tallerken, men det kan også være mig der er helt forkert opdraget?
To gange var tjeneren forbi og tage af, på bordet ved siden af, uden at kigge på den tomme vandkande på vores bord.
Vi måtte flere gange kalde tjeneren tilbage for at få ham til at forklare hvad han havde sat på bordet (om ikke andet så bare ost og pølse tallerken burde blive præsenteret når den bliver sat)
Maden var ok. Jeg er bevidst om, at tapas kommer løbende og ikke i rækkefølge, men jeg har nu været andre steder som har formodet at servere ost og pølse til sidst og ikke det tungeste (risotto og gris)..
Jeg måtte selv gå ind i baren og bede om regningen, hvorefter tjeneren kalder mig old School, fordi jeg betaler med kontanter (jeg er 30 år)
Oplevelsen var helt igennem irriterende, præget af manglende opmærksomhed og en tjener der bestemt ikke gjorde vores aften til noget specielt.
Tre gange måtte jeg hente tjeneren, vi havde en dårlig plads, der var manglende forståelse for type af vin, manglende service i at tjekke om vi kunne sidde ude med tæppe, grundlæggende mangel på opdækning og flabet under betaling.
Jeg er ked af denne oplevelse, da jeg bruger nærområdet rigtig meget og havde glædet mig meget til denne aften. Vi gik inden vi havde drukket vinen ud, da vi ikke ville trække pinen længere.
Malbeck bliver ikke et sted jeg sætter mine ben igen

16. juni 2013