Hasarderet kørsel
Hasarderet kørsel
Vi var en familie med to små piger på 6 og 9 år, som havde et meget ubehageligt møde men en bil fra dette firma.
Det skete en torsdag middag kl. ca. 11:10 på motorvejen mellem Ballerup og i retning mod Roskilde ved afkørslen 6 mod Høje Taastrup C. På Kristi Himmelfartsdag 2023.
Vi oplever, at bilen fra malerfirmaet laver vognbaneskift med 110 km/t på motorvejen lige ind foran os, uden at blinke, uden at orientere sig og der er ingen sammenfletning. Så føren har tilsyneladende ikke orienteret sig eller er ligeglad med, at der er andre bilister i vejen for skiftet.
Kun ved at trampe hårdt på bremsen undgår vi med meget få centimeter en kollision, som let kunne have sendt vores bil ud i slingrekurs og resulteret i, at vi ramte autoværnet, rullede rundt og i værste fald kvæstede vores små piger eller andre medtrafikanter.
Efterfølgende kommer vi op på siden af bilen fra malerfirmaet og førerens gestikuleren viser tydeligt, at der ingen anger er at spore…..
Kære medborger. Hvis du sidder lige nu og overvejer dette firma til en opgave. Så håber jeg, at du vil kunne relatere til denne oplevelse. Måske har du også børn på 6 og 9 år? Og muligvis kunne du genoverveje, om ikke et andet firma kunne være en bedre mulighed til dit hjem og lokalområde.
Hvis der sidder en fornuftig malermester i dette firma og læser dette. Så håber jeg, at du vil overveje at tage en snak med dine folk om, hvordan de kører i trafikken. Det vil være godt for din virksomheds omdømme, og det vil måske kunne forhindre en ulykke med alvorlig personskade.
Hilsen Lasse, rystet familiefar