1. Markedsføringskonsulent
  3. Erhvervsmægler
  4. Virksomhedskonsulent
  5. Juridisk rådgivning
  6. Realkreditinstitut

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mäklarjouren är en av Västsveriges mest erfarna företagsmäklare med 12 års erfarenhet och vårt mål är att hjälpa dig hitta ett företag att brinna för!

3,7

Middel

Vilket engagemang!

Extremt rak och tydlig kommunikation från början till slut när jag anlitade Mäklarjouren. Anpassade sig ständigt till mina behov och hela tiden ett mindset att hitta lösningar. I slutändan fick jag mer än jag förväntade mig, kan varmt rekommendera Mäklarjouren! Tack Michel.

24. maj 2023

Michel Avide är en super rådgivare i…

Michel Avide är en super rådgivare i juridiska frågor, speciellt om du är i en utsatt situation med en slug arbetsgivare. Michel tar tjuren vid hornen, uppträder professionellt med klienter och bemöter dig på ett bra sätt och du kan förvänta dig en vass rådgivare vid tvister med, som i mitt fall, med arbetsgivaren. En skarp och smart rådgivare när du behöver det som mest.

23. november 2022
Maklarjouren-logo

Besvarelse fra Maklarjouren

tack

Bästa företagsmäklare i Göteborg!!!

Hej
Mäklarjouren sålde mitt objekt mitt i pandemin och de lyckades att få ett bra pris som var över min förväntan.
Mäklarjouren / Michel Avidé levererade en solid köpare som blev godkänt av banken och hyresvärden och det gick väldigt fort. Jag rekommenderar Mäklarjouren kb/och Michel Avidé väldigt varmt.

22. december 2020

Tack Mäklarjouren

Innan jag anlitade Mäklarjouren så försökte jag sälja själv på Blocket, men blev nerringd av oseriösa köpare.
Men efter att jag anlitade Mäklarjouren så slapp jag handskas med dom. Mäklaren Michel kunde också sälja min restaurang väldigt snabbt fastän vi var mitt i Corona.

8. oktober 2020

Helt enkelt värdelösa!

Helt enkelt värdelösa!
Ringde in då jag var intresserad av ett objekt. När jag presenterade mig så la ägaren på i örat på mig. Jag trodde att det var ett misstag och då ringde jag upp igen. Han svarade då "när man lägger på luren så betyder det att man är upptagen" och la på i örat på mig igen. Bra där, för upptagen för att göra affär med en blivande kund.

6. oktober 2020

Professionell och erfaren

Vi är oerhört nöjda med Michel som företagsmäklare! Den service han och de övriga från Mäklarjouren gav var förstklassig. Michel var ett stort stöd innan, under och ända fram till försäljningen avslutades.
Vi ger vår varmaste rekommendationer! Anlita Michel!

27. august 2020