Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen reacties op mail, of pas na meer dan 1 week. Het boekje 7 daagse smoothie detoxplan beschadigd ontvangen (knip in kaft). Geen reactie ontvangen op mijn mail van ruim 1 week geleden hierover. Jam... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. Butik med vitaminer og tilskud
  3. Vægttab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Makkelijk Afvallen? Lees Ma's Tips om snel af te vallen. Gratis Koolhydraatarme Recepten. ✓ Gratis PDF's ✓ 100% low carb ✓ 2 kilo per week afvallen!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel slechte ervaring met dit bedrijf

Heel slechte ervaring met dit bedrijf. Om medische redenen mocht ik de bestelde supplementen niet innemen. Gevraagd of ik mocht retourneren , ik kreeg een retouradres in Nederland. Ik maakte een retourticket aan , wat mij nog wel wat geld heeft gekost. Uiteindelijk bleek er ook een retouradres in België te zijn dat had mij toch wat retourkosten uitgespaard. Mijn pakket is dan terug gekomen, terug opgestuurd ondertussen. Nog steeds geen terugbetaling gekregen , na meerdere mails niets meer gehoord van het bedrijf. Ben nu en het geld van de supplementen kwijt en de retourkosten. Ook verschillende keren telefonisch contact proberen opnemen . Nooit geen gehoor gekregen !

8. maj 2025

Slecht contact

Slecht contact. Ik blijf herhaaldelijk om een reactie vragen op mijn mails maar helaas. Wil mijn aankoop annuleren binnen de wettelijke termijn. Ik vind het jammer want ik heb al meerdere aan kopen gedaan en dat is allemaal super verlopen en daar ben ik ook zeer tevreden over.
Hopelijk 🙏🏻 vandaag een reactie !!!

26. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De slechte recensies herken ik echt…

De slechte recensies herken ik echt niet. Ik heb vijf boeken nu , alle keren goed gegaan met betalingen. Vijf jaar gelden gestart en nog altijd op gewicht. Niet altijd kha eten meermaals dat kan als je het lang genoeg hebt gevolgd
Inderdaad wel fouten in de boeken. Daar mag beter opgelet worden
Verder aan te raden!

27. januar 2025

Mijn succes verhaal!🤩

Wil even iets kwijt, ik zit in de laatste week vd 50 dagen challenge, nog een halve week te gaan en ben SUPER TROTS op mezelf!! Bij aanvang 82kg, omtrek 104cm, bmi 26.4. Nu bijna 7 weken later 74,5kg, omtrek 88cm en bmi 23.9.. 🤗🤗 Mijn kijk op eten is grondig verandert, ik ga nooit meer terug, gezond kan ook lekker zijn, vanavond trouwens jullie heerlijke quattro formaggi ovenschotel op het menu..😋 Wat ga ik nu verder doen? Koolhydraatarm gezond en lekker eten, bedankt MA, door jullie zit ik weer lekker in mijn vel..💕💕💕

28. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

7 daagse smoothie besteld samen met…

7 daagse smoothie besteld samen met boek ivp buikvet.
Er zou onmiddellijk een digitale link gestuurd worden en ook gratis schema om te vasten. Nooit iets gehad. Boekje komt aan maar het boekje ivm buikvet van ook 14 euro nooit ontvangen

28. februar 2024

Snelle service

Ik heb de vrijdag besteld, na vijf minuten had ik de e-books. Op maandag kreeg ik een mailtje dat het hardcover boek verstuurd was en dit kreeg ik op dinsdag al en ik woon in België! Of de boeken nuttig zijn weet ik nog niet ;-)

10. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Progamma afvallen budget besteld,zou…

Progamma afvallen budget besteld,zou het online krijgen en voor 10 euro meer een fysiek boek..geen online progamma,alleen een paar bonus linkjes naar een paar recepten ,wel 30 euro lichter, contact gezocht,maar geen eens een reactie terug!

16. september 2023

Zeer slechte voorlichting

Mooi om een mail te ontvangen met een contra-indicatie ivm detox. Heeel jammer dat ik dat pas te horen krijg als ik alles al binnen heb en betaald. Zeer slecht in de communicatie, terwijl men zich er op voorstaat dat deze zo ontzettend goed is, want geen antwoord op mijn gestuurde mail(s). Jullie zijn bezig met de gezondheid van mensen en schieten daar ernstig in tekort!

22. august 2023

automatische incasso

Hallo, er is na een bestelling van een aantal boeken, waarvan ik nu 2 van de 4 ontvangen heb, een automatische incasso aangemaakt op mijn account, die ik niet kan verwidjeren!!! Ik wens GEEN EXTRA ABONNEMENTEN ETC, omdat ik die al gevolgd heb bij jullie. Dus gelieve bij deze enkel nog de 1 boek nog af te laten gaan. Verdere vorderingen ga ik blokkeren! Ik vraag vriendelijk, maar kordaat op uw reactie, er zijn hier ook al mails over gestuurd, maar geen antwoord???? BC

25. juli 2023

Malafide bedrijf

Terugsturen van het boek ging erg moeizaam, moest er zelf achteraan mailen. Dan doen ze poeslief over de e-mail alsof ze voor t eerst horen dat ik mijn geld terug wil. Tevens begon ik allemaal spam te ontvangen van Ketoxplode en meer, met als afzender ma123454@... Goh, is dat hun eigen afkorting MA (makkelijk afvallen) in de afzender van die spam! Waardeloos, koop hier niets, geef je e-mail niet af, kortom loop er met een grote boog omheen.

1. maj 2023

Heel tevreden!

Ik heb alle soorten diëten geprobeerd, het nadeel is dat ik teveel van snacken en snoepen hou, waardoor de kilo's er altijd weer aanvliegen. Na nare familie omstandigheden, was het nu genoeg. 20 kilo te zwaar, dat moet eraf!
Ik ben nu 3,5 week bezig met het koolhydraatarm 50 dagen programma en het gaat helemaal goed. Natuurlijk zitten er recepten bij die zo de prullenbak in belanden en hebben we geleerd dat de bananenbrood het geen week volhoudt in een luchtdicht bakje, maar over het algemeen eet ik heerlijk. Daarnaast neem ik iedere avond een stukje pure chocolade 85%, waardoor ik toch het gevoel heb dat ik wat kan snaaien. Per week verlies ik meer dan 2 kilo en dat terwijl ik ook nog eens heerlijk kan eten. Het is veel voorbereidend werk en met een gezin af en toe best lastig combineren (kinderen eten wel AVG), maar ik ben heel tevreden! Een groot voordeel is dat je avondeten vaak ook je lunch is voor de volgende dag.
Het zomerslank boek ga ik nu bestellen om hierna mee door te gaan.
Kleine tip, het boek zegt dat de aantallen gebaseerd zijn op Albert Heijn, maar de Lidl verkoopt ook bijna alles en scheelt toch weer wat geld!

11. maj 2023

Bestelling gedaan bij Niels Bosman

Bestelling gedaan bij Niels Bosman. Alles wat er te verkrijgen viel. Het was een gepeperde rekening ondanks de zogezegde kortingen. Het detoxboekje bijvoorbeeld dat nog geen 10euro waard is, extra dun boekje, kostte rond de 30 euro. De mails die ik van hem gekregen heb, zijn opeens spoorloos verdwenen, waardoor ik niks kan bewijzen. Ook de factuur is foetsie. Zeer merkwaardig.
En zoals hierboven beschreven is, ik heb ook niet alle boeken gekregen.
Ik voel me bedrogen en heb het gevoel dat dit oplichterij eerste klas is.
Spijtig dat je aan de hand van mensen die nood hebben ,daar gebruik van maakt om rijk te worden. Gewoon crimineel !!!
Veerle Rossaert.

30. april 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ontvang de betaalde boeken niet.

Ik heb nu 4 boeken besteld.
1 ontvangen in Nederland.
Van de andere 3 aanbiedingspakket slechts de PdFs ontvangen.
Men zou ze nu afsturen naar mijn huidige woonadres in Spanje.
Zou kan men nu ook bestellen.
1x slecht Ned. België, dit hebben ze gewijzigd.
Ik kan schrijven en vragen, er komt alleen een ontvangst antwoord dat ik binnen 24 uur antwoord kan verwachten.
Heb bij het 2e boek 1 x reactie gekregen dat ze het naar mijn adres, via de postbox zouden sturen.
Ik wacht nu ruim 1 maand op 2 boeken, het 3e is 2 weken geleden besteld.
Ik heb alle pogingen ondernomen hen te bereiken. En ontdekte dat
Ze niet meer op het adres zitten wat ze als adres wordt aangeven.
Ik kreeg 1 x antwoord van "De Klantenservice", dit gebeurde nadat ik Niels zelf had aangeschreven(adres gekregen van de receptie van hun oude adres).
Verder blijft het stil.
Zeer onprettig!

9. marts 2023

Erg tevreden

Ik ben eind oktober gestart met het 50 dagen Keto Challenge en daarmee bijna 12 kg. afgevallen. De recepten zijn prima te doen en smaken doorgaans goed (op een enkele smoothie of salade na..:-) Er zitten wel wat foutjes in het boek, maar daar kwam ik wel mee weg. Ik heb totaal geen hongergevoel gehad en dat vond ik erg prettig.
Nu ben ik 1,5 week bezig met het 50 dagen Koolhydraatarm Programma en vind het fijn dat ik weer wat meer vezels en fruit mag. Tot nu toe lekkere recepten en 2 kg eraf (totaal nu dus bijna 14 kg!) Ik ben erg tevreden en voel me er goed bij.

12. januar 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.