Vi har i dag fået leveret den dejligste friske sushi til alle vores 35 kære gæster i anledning af vores sølvbryllup! Alt var grundigt planlagt, meget lækkert og i den skønneste orden. Tusind tak for... Se mere

Fantastisk oplevelse hos Maki Sushi! Vi besøgte Maki Sushi i dag, og det var en virkelig dejlig oplevelse. Sushien var frisk og meget velsmagende! Ved udgangen fik vi lejlighed til at hilse på ejer... Se mere

SPIS DER ALDRIG!! kedeligt udvalg, smagløst eller fuld med chili, ringe betjening (de var ligeglade og lod tallerkenerne fra runningen blive stående), dårlig hygiejne. Vi følte os ikke opvartet s... Se mere

Hold jer væk! Forfærdelig mad!, fisken var varm og smagte ikke frisk! Uengageret personale og dårlig service! Den varme running mindede mere om en running McDonald’s end noget andet. Ville absol... Se mere

3,3

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hjertevarm service og lækker sushi

Fantastisk oplevelse hos Maki Sushi!
Ved udgangen fik vi lejlighed til at hilse på ejeren – en utrolig venlig og varm person, som virkelig brænder for sit sted.
Fra nu af er Maki Sushi helt klart vores foretrukne sted 🍣🍱👍

28. juni 2025

Så lækkert.

Det var dén lækreste sushi jeg har smagt længe. Fik desværre spist så meget, at min bukser næsten revnede. Der var et fantastisk personale og servicen er helt i top. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal have Running sushi herfra.
Ville gerne give 5 ekstra ⭐️

19. april 2025

Ikke pengene værd

Det var ikke pengene værd! På deres hjemmeside står der at der er forskellige varme retter, alt var friturestegt der var ikke meget at vælge imellem, der var ikke stegte ris eller nudler som der stod at der ville være, deres 2 desserter var kedelige en lille købe Muffin og en budding med virkelig meget flødeskum på. Sushien var okay men igen ikke meget at vælge imellem. En lidt kedelig oplevelse.

15. november 2024

Uspiseligt og returneres kun 50%

Vi havde bestilt en menu og 16 ekstra stykker, og det kunne ikke spises. Vi ringede for få pengene retur, hvilket de gik med til, men da det var blevet hentet igen, ringede de og sagde, vi kun kunne få halvdelen af beløbet tilbage, da vi jo have spist af det. Der var smagt på 2 stykker i alt, I håb om det kun var lugten, som var forkert. Dårlig mad og håndtering.

26. september 2024

Hold jer væk!

Hold jer væk!

Ville absolut ikke anbefale dette sted til nogen!

11. maj 2024

Lige som det skal være

Jeg tog chancen og prøvede deres running sushi i Humlebæk, og det er absolut ikke uden evne.. Vi kom lidt før reserveret tid og blev betjent med det samme af nogle søde unge drenge der gjorde deres allerbedste, de var opmærksomme på os, og da båndet var blevet støvsuget for det vi kan lide, så tog det et "kan I lave dem her?" og så var det hele flyvende igen.

Prisen er alt for høj, vi lagde 699 for 2x voksen og 1x under 11 + 3x sodavand, men sådan er det nu engang dyrt at leve.. Vi kommer helt sikkert tilbage :D

3. juni 2023

Madforgiftning

Maden var virkelig dårlig og lignede nået som havde ligget i flere dage.
Vores lille dreng fik madforgiftning og har ligget og brækket sig hele dagen. Hvis du gerne vil tabe dig så er det, det helt rigtige sted

19. maj 2023

Dårlig sushi og opkast

Maden ligenede noget som havde ligget i flere dage, det smagte af ingenting og vores lille dreng ligger nu med en slem diarre og en meget slem opkast. I skulle skamme jer!!

19. maj 2023

Maden smagte af absolut ingenting

Maden smagte af absolut ingenting, havde bestilt en stor menu til 3 personer. Vi måtte simpelthen smide det ud, man kunne ikke smage forskel på de forskellige stykker sushi, den ene var mere lunken end den anden.

Alt i alt super kedelig oplevelse! 6-700kr spildt.

6. februar 2023

SPIS DER ALDRIG!!

SPIS DER ALDRIG!!
kedeligt udvalg, smagløst eller fuld med chili, ringe betjening (de var ligeglade og lod tallerkenerne fra runningen blive stående), dårlig hygiejne. Vi følte os ikke opvartet som vi synes at man skal når man går ud og spiser.
Personalet er unge drenge som vi dårligt nok kunne høre tale eller kende til korrekt betjening
Nogle af sushierne var fisken lun.
Jeg vil ALDRIG anbefale dette sted.
650,- for 2 voksner og 1 barn + vand til drikkelse. Spild af penge

8. december 2022

1 stjerne,er en stjerne for meget.

1 stjerne,er en stjerne for meget.
Vores besøg de 16 september hvor vi var 6 voksne og 2 børn endte med en regning på knap 1800 kroner.
Det er det mest elendige sushi jeg har spist. Risene er kolde. Udvalget meget ringe. 4 gange bad vi om nigiri med laks men intet skete. Båndet med de varme ting bestod af indtørrede hotwings, smiley ansigter med kartoffel og sesam kugler. Der var ikke skyggen af f.eks en tempura reje. 2 i selskabet bestilte fra menu kortet og valgte forret og hovedret. Disse blev serveret på samme tid
Personalet dernede er purunge drenge som render formålsløst rundt. De svarer knap når man spørger om noget og er man heldig de svarer, så taler de så lavt at man knap kan høre dem.
Alt i alt en ringe oplevelse og kunne man give minus stjerner ville de få 5 af dem

16. september 2022

Jeg har bestilt ofte hos denne…

Jeg har bestilt ofte hos denne restaurant. Desværre svinger kvaliteten af maden meget.
Maki sushi levere ofte forkert mad. Når det sker, “er det bare ærgerligt”. Og det er ikke muligt at få hverken penge retur eller en voucher.
Jeg bestiller/ spiser ikke hos maki sushi igen.

30. august 2022
Maki Sushi-logo

Besvarelse fra Maki Sushi

Hej Signe,

Efter at have talt med personalet i Humlebæk, og verificeret fra overvågningskameraet, har vi konkluderet at vi lavet alt hvad du bestilte rigtigt. Bestillingen tog sted på vores hjemmeside, du valgte selv dine retter til indkøbskurven.

Du bestilte Gyoza, hvilket blev lavet til dig, men ringede ind og sagde du ville have Wonton. Dermed bestilte du også Laksespyd, men ringede ind og sagde du ville have kyllingekødbollerspyd. Alle de ting du bestiller står på din kvittering, samt den email du automatisk har fået som bekræftelse af din ordre lige efter bestillingen, vi har ikke (og kan heller ikke) manualt lave om på din kvittering.

Hvis du ringede ind efter du modtog bekræftelsesemailen kunne vi selvfølgelig nå og lave din bestilling om, men du ringede først efter du modtog maden.

Vores personale vidste ikke hvad de skulle gøre i denne situration, fordi de aldrig har oplevet sådan noget før (hvor kunden ringer ind og klager fordi de selv har bestilt forkert mad), men vi vil stadig gerne gøre vores bedste for at give dig en bedre oplevelse. Send gerne en email til kontakt@makisushi.dk og vi vil se på mulighederne.

Mange tak.

Original kommentar:
Tak for din feedback.

Vi giver altid kompensation for forkert mad. Så vi kan ikke forstå ud fra din anmeldelse at du fik en "bare ærgerligt" kommentar alle de gange du får en forkert bestilling?

Vi vil gerne kigge nærmere på din sag, samt finde en løsning. Hvis du sender en email til kontakt@makisushi.dk med detaljer om din bestilling, hvilken afdeling, evt. personale du har talt med, kan vi derefter hjælpe med din sag og kompensation.

Mvh. Maki Sushi.