Magnus Truelsen & Buch A/S Anmeldelser

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tømrer, Snedker, Inventar, Skranker, Reoler, Borde, Montre, Sortimentsudstillinger, Radiatorskjulere, Paneler, Møbler, Servicetømrer, Entrepriser, Maskinværksted, Tagudskiftning, Vinduer, Døre, Facader, Fyn, Odense, Næsby

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Svær kommunikation

Et firma som er meget svære at få kontakt til samt svært at opretholde kommunikationen med dem. Det har været utrolig svært, at komme i kontakt med firmaet, lige siden den første mail jeg sendte (ift. ønske om pris på ny tilbygning) hvor jeg selv efter 1,5 uge måtte kontakte firmaet telefonisk for at høre om de havde set min mail. Herefter rigtig svært at lave en aftale om, at en medarbejder skulle komme ud på et fysisk besøg, for høre mere om vores ide og aftale nærmere. Men at der så skulle gå 9 uger, fra da medarbejderen var ude på besøg, for så herefter først at få svar på at de ikke kan varetage opgaven…. Der blev ved mødet fortalt, vi ville have et tilbud indenfor 2-3 uger. Har selv forsøgt at følge op x 2, på de 9 uger, hvor en sekretær lovede at medarbejderen ville kontakte mig, hvilket heller ikke skete….
Ikke et firma jeg vil anbefale og glad for vi ikke kom i gang med at bygge med Magnus Truelsen & Buch.

17. august 2022

Ikke hul igennem....

Tja, en stjerne? Svært at anmelde en virksomhed, som ikke kan finde ud af at svare på forespørgsel om konkret stykke tømrerarbejde. Kontakter virsomheden telefonisk, og aftaler, at vi pr. mail skal sende skitse, så Magnus Truelsen kan udarbejde tilbud. Hører efter flere uger intet. Vi minder via virksomhedens hovedmail om fremsendt materiale, og må her flere måneder senere konstatere, at Magnus Truelsen ikke har kontaktet os. Mon virksomheden stadig eksisterer? Har fået en mere pålidelig tømrer til at løse vores opgave!!

7. juli 2020

Tryghed, godt håndværk - og til den lovede pris!

Ud over helt forventelige og sædvanlige sporadisk forekommende små forsvindingsnumre, som karakteriser selv gode håndværkere, har vi kun gode oplevelser med firmaet.

Tilbud og endelig faktura stemmer glimrende overens og håndværksmæssigt er der intet at klage over.

Kort udtrykt: Glimrende udført håndværk til den lovede pris!

16. april 2019