Magical Tours Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Frequency Alchemie reis naar Katharenland met een mooi groepje heel verschillende mensen, was weer inspirerend. Geleide meditaties, ademwerk en kaarten trekken, hebben weer mooie inzichten opgeleve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor mij de perfecte mix van wandelen in de bergen, bezichtigingen en bezinning. We zijn op hele bijzondere plekken geweest die je zelf niet had kunnen vinden. Alles klopte en dat had ook zeker te mak... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een heerlijke, uitdagende pelgrimstocht langs magische, betoverende plekken. Susan van Magical Tours wist deze feilloos te vinden en kon daarbij ook de perfecte begeleiding bieden! Ook was zi... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Deze reis was prachtig en indrukwekkend, met sterke begeleiding door Suzan. Ik heb het als een ware pelgrimstocht ervaren. Er was veel verbinding en ook ruimte voor eigen keuzen. Persoonlijk had ik e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Meditationscenter
  3. Rejsearrangør
  4. Wellnessprogram
  5. Yogacenter

Skrevet af virksomheden

Spirituele reizen voor ontspanning en inspiratie. Spirituele vakanties naar krachtplaatsen en sterrenwegen. Retraites. Mediteren, yoga en workshops op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

79 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik beleefde met magical tours een bijzondere, spannende, en leuke reis door het land van de katharen.

Ik beleefde met magical tours een heel fijne reis in het land van de Katharen. Uniek samengesteld door Jacqueline en Jean Luc. We bezochten de mooiste plekken samen met bijzondere mensen wat een voorrecht! Het reisprogramma is goed gevuld en de benen moeten aan het werk. Maar voor mensen met een gemiddelde conditie is het goed bij te houden en het is elke stap waard. De reisleiding houd zoveel mogelijk rekening met het tempo en het niveau van elke deelnemer en is zeer ervaren. Zowel betreffende het organiseren als het begeleiden en er is veel beschikbare kennis over het onderwerp. Ik heb het als zeer compleet ervaren. Heel blij dat ik ben meegegaan.

Besvarelse fra Magical Tours

Lieve Matthijs, vanaf het eerste moment in Carcassonne toen ik je ophaalde voelde het fijn met jou. En dat gevoel ging niet meer weg. Super leuk om jou te leren kennen. Fijn dat je er bij was en ik hoop je ooit weer te ontmoeten.

Top!

Ben al 2x mee geweest en de derde keer zal ook komen. Zegt genoeg.

Besvarelse fra Magical Tours

ja, daar kijk ik naar uit lievie. Dank voor jouw reactie.

Ervaring in de Diepte ✨️

Het was een uitermate mooi georganiseerde reis, met een fijne balans tussen ervaring en rust. Vriendelijkheid en liefdevolheid, met attente aandacht voor elk groepslid. Heel erg dankbaar! ✨️✨️✨️

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel Lut. Super fijn dat jij er bij was. Ik heb van jou genoten.

lifechanging experience

lifechanging experience onder deskundige begeleiding die ruimte laat voor eigen noden.

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel lieve Thomas. Als ik aan jou denk, voel ik die gemeenschappelijjke vibe van levenslust, creatie, speelsheid en gekte....in mijn hart noem ik jou een bondgenoot!

Katharenreis juli 2024

Mooie en bijzondere locaties waarin verbleven werd en die bezocht werden als excursie. De hoogtepunten van het gebied waarbij niet de drukte werd opgezocht. Vriendelijke, ervaren en ondersteunende begeleiding waarmee het gezellig vertoeven was, ook buiten het programma om naar behoefte. Alles top verzorgd, een aanrader !

20. juli 2024

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel lieve Carol voor jouw review. Het was fijn jou te ontmoeten. Wat hebben we veel meegemaakt. Diepe inzichten, avontuur, verwondering in de natuur. Erg dankbaar voor. Jouw vermogen tot geven en delen heeft mij geraakt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fantastische reis hebben we…

Wat een fantastische reis hebben we gemaakt. De meest bijzondere plekken bezocht. En wat een mooie verbinding onderling ervaren!

20. juli 2024

Besvarelse fra Magical Tours

Het was een feestje jou te ontmoeten. Als humor, diepgang, authenticiteit samenkomen in een persoon - dan is dat genieten!

Good vibes

Mooie magische plekken,heel goede hotels,we werden veilig en langs mooie wegen op de mooiste spiritueel hoogstaande plaatsen gebracht. Mooie meditaties op de juiste momenten en een harmonische sfeer maakten deze groepsreis tot een succes.

22. juni 2024

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel voor jouw reactie Francoise. We hopen je weer te mogen ontmoeten in de toekomst. Heel veel goeds en moois toegewenst de aankomende tijd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Magisch, pittig, een reis met een ziel.

Een pittige avontuurlijke reis, met vele magische momenten met een fantastische groep gelijkgestemden. Jacqueline en Jean-Luc, en ook Suzanne: fantastische reisleiders. Heerlijke ochtendmeditaties, een enorme kennis, boeiende gesprekken, vrijuit zingen... spiritueel weer een beetje rijker geworden. Een echte aanrader. Dank je wel. Een liefdevolle groet.

Besvarelse fra Magical Tours

Heel veel dank voor jouw reactie. En voor jouw warme aanwezigheid. Van jou genoten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goed geregeld de hele reis

Erg goed geregeld de hele reis, vriendelijke behulpzame mensen, en een vol en interessant programma.

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel lieve Joke, voor jouw reactie! Ik hoop jou weer te ontmoeten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De beleving het enthousiame van de…

De beleving het enthousiame van de begleiding rust uitstraling kortom reis nooit te vergeten,!! Bedankt

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel en liefs van Jacqueline - super fijn dat jullie erbij waren.

Beoordeling Engeland vacantie mei

Goede begeleiding en hulpvaardig bij moeilijke wandelingen.
Veel gezien.

18. maj 2024

Besvarelse fra Magical Tours

Lia, dankjewel. Het was fijn om jou erbij te hebben. Je bent mooi en echt en krachtig.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb genoten van de reis

Ik heb genoten van de reis. Jacqueline en Jean-Luc hebben ons zeer professioneel doorheen de bijzondere krachtplaatsen in het zuiden van Engeland geloodst met gedegen uitleg en ruimte voor ervaring. Af en toe had ik wel wat langer op de plaats willen blijven en dan moesten we toch naar mijn beleving iets te vroeg terug naar het hotel. Maar ik ben dan ook traag in invoelen. De sfeer en het respect van de groep was magisch en ik heb ook veel geleerd van anderen hun beleving. Beide reisleiders zijn ook uitstekende chauffeurs. Ik moet er niet aan denken om links te moeten rijden, maar bij hen leek het wel of ze dit alle dagen deden. Dartmoor was niet mijn plek. Welliswaar is dit weer heel persoonlijk omdat ik absoluut niet van dit soort landschap houd en dan is een gandse dag hieraan besteden best veel voor mij. De voorziene hotels waren goed gekozen, strategisch gelegen voor de zaken die we gingen bezoeken en steeds heel verzorgd. Enkel bij het hotel White Hart in Okehampton had ik wel wat bedenkingen bij de brandveiligheid. Algemeen zou ik deze reis zeker kunnen aanbevelen aan anderen.

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel voor jouw uitgebreide reactie Christel. Het was fijn om jou te leren kennen. Jouw echtheid en zorgvuldigheid gaven mij een zetje die ik fijn vond omdat het puur was. Je bent zo geaard, zo aanwezig...een mooi mens.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie reis naar bijzondere objecten…

Mooie reis naar bijzondere objecten waar ik anders niet zou komen. Veel informatie. Fijne sfeer. Heel veel gezien en beleefd. De zonsopgang bij Stonehenge was geweldig. Wel vroeg op.
Aardige, deskundige en hulpvaardige reisleiders.

18. maj 2024

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel voor jouw reactie en heel veel goeds en moois toegewenst op jouw pad.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een Magische reis in Engeland die ik lang bij me zal dragen

Ik ben net een dag terug van de Magische reis in Engeland en het was een van mijn beste reizen ooit. Dat had te maken met de magische plekken die we bezochten en waar ik bijzondere ervaringen opdeed, de locaties waar we verbleven, en de hele leuke mensen in de groep waarmee direct een verbondenheid voelbaar was. Een bijzonder compliment aan Jacqueline en Jean-Luc die met het hun toewijding, rust, humor, professionaliteit en tegelijkertijd heel veel interesse in iedereen mogelijk maakten deze reis naar dit hoge niveau te tillen. Dank jullie wel!

Besvarelse fra Magical Tours

Wauw...ik krijg een warm gevoel bij jouw reactie Petra. Dankjewel. En hoe jij de reis hebt ervaren, dat zegt alles over jou. Jij bent zelf ook rust, toewijding, humor en zoveel meer. Een mooi mens. Ik hoop je ooit weer te ontmoeten.

Aanrader 👍Geweldige mooie ervaring

Magical Tour is een geweldige reis beleving op alle front Maakt zich meer dan waar .Kundige , informatief, in balans , goede dosering actie en ontspanning Geheel ontzorgt met liefde en aandacht voor de te bezoeken plekken maar ook zeker volop aandacht voor hun gasten en ieders persoonlijke (spirituele) ervaringen.
Echt een aanrader mij zien ze zeker terug.
Jean-Luc en Jaquelien jullie zijn toppers !!!!

Besvarelse fra Magical Tours

Jij ben zo'n mooi mens, zo echt, zo puur en zo warm. Ik heb van jou genoten. En ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

Engeland op haar mooist…

Wandelen door bloemrijk Engeland langs duizenden jaren oude stenen. De zon zien opkomen tussen de stenen van Stonehenge, de wind door je haren op weg naar afgelegen steencirkels en steenhuizen van Dartmoor en de zon in de zee zien zakken bij een kasteel dat de volgende dag in nevelen is gehuld. Mooie gesprekken onderweg en onze twee reisgidsen zijn sterren. Genieten! Dank voor deze relaxte reis met zoveel moois!

Besvarelse fra Magical Tours

Mijn lieve naamgenoot die net zo graag wil vliegen als ik. En dat kunnen wij....zo hoog en zo ver. Knuffels.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn rechtervoet is gebroken geweest

Mijn rechtervoet is gebroken geweest. Ze hebben me op deze spirituele wandelreis letterlijk en figuurlijk over hobbels heen geholpen.

Besvarelse fra Magical Tours

Zoveel kracht heb jij laten zien. En zoveel wijsheid heb jij. Dank voor alles.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een overweldigende natuur beleving met…

Een overweldigende natuur beleving met bijzondere krachtplaatsen zijn door Jacqueline en Jean Luc weer in een mooi reisprogramma gegoten.
De sfeer en begeleiding is relaxed,met voldoende tijd voor een persoonlijke beleving.
Alles goed georganiseerd , zodat je alleen maar hoeft te genieten! Soms had ik op bepaalde plekken wat langer willen blijven.
Dit was mijn derde reis met Magical Tours en ik hoop dat er nog meer mogen volgen. Lieve groetjes Wilma

19. april 2024

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel voor jouw reactie Wilma. Altijd weer erg fijn als jij er bij bent. Zoveel om over uit te wisselen. ;-)

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.