De Frequency Alchemie reis naar Katharenland met een mooi groepje heel verschillende mensen, was weer inspirerend. Geleide meditaties, ademwerk en kaarten trekken, hebben weer mooie inzichten opgeleve... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor mij de perfecte mix van wandelen in de bergen, bezichtigingen en bezinning. We zijn op hele bijzondere plekken geweest die je zelf niet had kunnen vinden. Alles klopte en dat had ook zeker te mak... Se mere
Het was een heerlijke, uitdagende pelgrimstocht langs magische, betoverende plekken. Susan van Magical Tours wist deze feilloos te vinden en kon daarbij ook de perfecte begeleiding bieden! Ook was zi... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze reis was prachtig en indrukwekkend, met sterke begeleiding door Suzan. Ik heb het als een ware pelgrimstocht ervaren. Er was veel verbinding en ook ruimte voor eigen keuzen. Persoonlijk had ik e... Se mere
Virksomheden har svaret
Spirituele reizen voor ontspanning en inspiratie. Spirituele vakanties naar krachtplaatsen en sterrenwegen. Retraites. Mediteren, yoga en workshops op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.
Lange Amerikaweg 66, 7332 BR, Apeldoorn, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik beleefde met magical tours een heel fijne reis in het land van de Katharen. Uniek samengesteld door Jacqueline en Jean Luc. We bezochten de mooiste plekken samen met bijzondere mensen wat een voorrecht! Het reisprogramma is goed gevuld en de benen moeten aan het werk. Maar voor mensen met een gemiddelde conditie is het goed bij te houden en het is elke stap waard. De reisleiding houd zoveel mogelijk rekening met het tempo en het niveau van elke deelnemer en is zeer ervaren. Zowel betreffende het organiseren als het begeleiden en er is veel beschikbare kennis over het onderwerp. Ik heb het als zeer compleet ervaren. Heel blij dat ik ben meegegaan.

Besvarelse fra Magical Tours
Het was een uitermate mooi georganiseerde reis, met een fijne balans tussen ervaring en rust. Vriendelijkheid en liefdevolheid, met attente aandacht voor elk groepslid. Heel erg dankbaar! ✨️✨️✨️

Besvarelse fra Magical Tours
lifechanging experience onder deskundige begeleiding die ruimte laat voor eigen noden.

Besvarelse fra Magical Tours
Mooie en bijzondere locaties waarin verbleven werd en die bezocht werden als excursie. De hoogtepunten van het gebied waarbij niet de drukte werd opgezocht. Vriendelijke, ervaren en ondersteunende begeleiding waarmee het gezellig vertoeven was, ook buiten het programma om naar behoefte. Alles top verzorgd, een aanrader !

Besvarelse fra Magical Tours
Wat een fantastische reis hebben we gemaakt. De meest bijzondere plekken bezocht. En wat een mooie verbinding onderling ervaren!

Besvarelse fra Magical Tours
Mooie magische plekken,heel goede hotels,we werden veilig en langs mooie wegen op de mooiste spiritueel hoogstaande plaatsen gebracht. Mooie meditaties op de juiste momenten en een harmonische sfeer maakten deze groepsreis tot een succes.

Besvarelse fra Magical Tours
Een pittige avontuurlijke reis, met vele magische momenten met een fantastische groep gelijkgestemden. Jacqueline en Jean-Luc, en ook Suzanne: fantastische reisleiders. Heerlijke ochtendmeditaties, een enorme kennis, boeiende gesprekken, vrijuit zingen... spiritueel weer een beetje rijker geworden. Een echte aanrader. Dank je wel. Een liefdevolle groet.

Besvarelse fra Magical Tours
Erg goed geregeld de hele reis, vriendelijke behulpzame mensen, en een vol en interessant programma.

Besvarelse fra Magical Tours
De beleving het enthousiame van de begleiding rust uitstraling kortom reis nooit te vergeten,!! Bedankt

Besvarelse fra Magical Tours
Goede begeleiding en hulpvaardig bij moeilijke wandelingen.
Veel gezien.

Besvarelse fra Magical Tours
Ik heb genoten van de reis. Jacqueline en Jean-Luc hebben ons zeer professioneel doorheen de bijzondere krachtplaatsen in het zuiden van Engeland geloodst met gedegen uitleg en ruimte voor ervaring. Af en toe had ik wel wat langer op de plaats willen blijven en dan moesten we toch naar mijn beleving iets te vroeg terug naar het hotel. Maar ik ben dan ook traag in invoelen. De sfeer en het respect van de groep was magisch en ik heb ook veel geleerd van anderen hun beleving. Beide reisleiders zijn ook uitstekende chauffeurs. Ik moet er niet aan denken om links te moeten rijden, maar bij hen leek het wel of ze dit alle dagen deden. Dartmoor was niet mijn plek. Welliswaar is dit weer heel persoonlijk omdat ik absoluut niet van dit soort landschap houd en dan is een gandse dag hieraan besteden best veel voor mij. De voorziene hotels waren goed gekozen, strategisch gelegen voor de zaken die we gingen bezoeken en steeds heel verzorgd. Enkel bij het hotel White Hart in Okehampton had ik wel wat bedenkingen bij de brandveiligheid. Algemeen zou ik deze reis zeker kunnen aanbevelen aan anderen.

Besvarelse fra Magical Tours
Mooie reis naar bijzondere objecten waar ik anders niet zou komen. Veel informatie. Fijne sfeer. Heel veel gezien en beleefd. De zonsopgang bij Stonehenge was geweldig. Wel vroeg op.
Aardige, deskundige en hulpvaardige reisleiders.

Besvarelse fra Magical Tours
Ik ben net een dag terug van de Magische reis in Engeland en het was een van mijn beste reizen ooit. Dat had te maken met de magische plekken die we bezochten en waar ik bijzondere ervaringen opdeed, de locaties waar we verbleven, en de hele leuke mensen in de groep waarmee direct een verbondenheid voelbaar was. Een bijzonder compliment aan Jacqueline en Jean-Luc die met het hun toewijding, rust, humor, professionaliteit en tegelijkertijd heel veel interesse in iedereen mogelijk maakten deze reis naar dit hoge niveau te tillen. Dank jullie wel!

Besvarelse fra Magical Tours
Magical Tour is een geweldige reis beleving op alle front Maakt zich meer dan waar .Kundige , informatief, in balans , goede dosering actie en ontspanning Geheel ontzorgt met liefde en aandacht voor de te bezoeken plekken maar ook zeker volop aandacht voor hun gasten en ieders persoonlijke (spirituele) ervaringen.
Echt een aanrader mij zien ze zeker terug.
Jean-Luc en Jaquelien jullie zijn toppers !!!!

Besvarelse fra Magical Tours
Wandelen door bloemrijk Engeland langs duizenden jaren oude stenen. De zon zien opkomen tussen de stenen van Stonehenge, de wind door je haren op weg naar afgelegen steencirkels en steenhuizen van Dartmoor en de zon in de zee zien zakken bij een kasteel dat de volgende dag in nevelen is gehuld. Mooie gesprekken onderweg en onze twee reisgidsen zijn sterren. Genieten! Dank voor deze relaxte reis met zoveel moois!

Besvarelse fra Magical Tours
Mijn rechtervoet is gebroken geweest. Ze hebben me op deze spirituele wandelreis letterlijk en figuurlijk over hobbels heen geholpen.

Besvarelse fra Magical Tours
Een overweldigende natuur beleving met bijzondere krachtplaatsen zijn door Jacqueline en Jean Luc weer in een mooi reisprogramma gegoten.
De sfeer en begeleiding is relaxed,met voldoende tijd voor een persoonlijke beleving.
Alles goed georganiseerd , zodat je alleen maar hoeft te genieten! Soms had ik op bepaalde plekken wat langer willen blijven.
Dit was mijn derde reis met Magical Tours en ik hoop dat er nog meer mogen volgen. Lieve groetjes Wilma