Magical Tours Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Frequency Alchemie reis naar Katharenland met een mooi groepje heel verschillende mensen, was weer inspirerend. Geleide meditaties, ademwerk en kaarten trekken, hebben weer mooie inzichten opgeleve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor mij de perfecte mix van wandelen in de bergen, bezichtigingen en bezinning. We zijn op hele bijzondere plekken geweest die je zelf niet had kunnen vinden. Alles klopte en dat had ook zeker te mak... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een heerlijke, uitdagende pelgrimstocht langs magische, betoverende plekken. Susan van Magical Tours wist deze feilloos te vinden en kon daarbij ook de perfecte begeleiding bieden! Ook was zi... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Deze reis was prachtig en indrukwekkend, met sterke begeleiding door Suzan. Ik heb het als een ware pelgrimstocht ervaren. Er was veel verbinding en ook ruimte voor eigen keuzen. Persoonlijk had ik e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Meditationscenter
  3. Rejsearrangør
  4. Wellnessprogram
  5. Yogacenter

Skrevet af virksomheden

Spirituele reizen voor ontspanning en inspiratie. Spirituele vakanties naar krachtplaatsen en sterrenwegen. Retraites. Mediteren, yoga en workshops op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

79 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een oergezellig en inspirerend Oud & Nieuw beleefd met Magical Tours!

Hotel in Carcassonne op loopafstand van de Cité, super locatie! En daarna verblijf in Terra Nova, een sfeervol spiritueel centrum in prachtig landschap met een allerhartelijkste gastvrouw met team. Het verblijf is dus super geregeld door Magical Tours. En het programma was heel inspirerend. En de attentheid van Jacqueline, Jan-Luc en Joy hartverwarmend. Een aanrader! Het is wel fijn als je wat ervaring hebt met wandelen op stukjes steile bergpaadjes want anders schrik je je soms rot (maar dan wordt je wel verder op weg geholpen hoor).

Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel lieve vrouw. Fijn dat je erbij was en ik hoop je ooit weer te ontmoeten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oud & Nieuw in het Katharenland was een…

Oud & Nieuw in het Katharenland was een enorm fijne ervaring met een leuke groep onder professionele begeleiding met oog voor ieders welbevinden.
Een aanrader!

Besvarelse fra Magical Tours

Dankjewel Anne. Fijn dat je erbij was. Alle goeds toegewenst de aankomende tijd.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring. Prachtige plekken bezocht.
Grote groep, maar Jacqueline,Jean Luc en Joy wisten er toch 1 geheel van te maken.
Veel aandacht, voor iedereen. Veel gelachen.

Besvarelse fra Magical Tours

Wat was het fijn om jou na zo'n lange tijd weer te zien. En nog steeds een bruisende vrouw. Heerlijk om jou erbij te hebben. Met jouw positieve vibe ben jij een aanwinst voor elke groep.

Verdieping en ontdekking

Verdieping, ontdekking, verbinding en magische plekken bezoeken, wat een prachtig begin van 2025. Jacqueline en Jean-Luc zijn zeer ervaren levenskunstenaars. Ik kan een reis met Magical Tours van harte aanbevelen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Oud en Nieuw-reis had voor mij alles in zich!

De Oud en Nieuw-reis had voor mij alles in zich.
Voeding voor de ziel door de meditaties op krachtplekken en de workshops.
Harte- verbinding met mensen in de groep en de begeleiders Jacqueline, Jean- Luc en Joy en het gastvrije Terra Nova team. Er was humor, diepte, gezelligheid, een spetterend feest en veel harte- lijkheid!
Prachtige natuur waarin we wandelden en klauterden én de mystieke krachtplekken van de Katharen ondergingen.
Een uitdaging voor het lichaam én heerlijk eten op Terra Nova, een pracht oord!

Besvarelse fra Magical Tours

Lieve Ada, 2x in 1 jaar jou dicht in de buurt is een feestje. Het is zo fijn om bij authentieke, kwetsbare en toch krachtige mensen te zijn. Een fijn gevoel dat jij ook op deze aarde rond loopt.

De reis in Katharenland

Oud en Nieuw in Zuid- Frankrijk vieren, katharenland. Wat een mooie omgeving en ervaring. De 3 dagen bij Terra Nova is nog weer een reis op zich. Magical Tours in samenwerking met het Terra Nova team, wauw, dat moet je zelf een keer beleven, wat een verwennerij. Samen met gelijkgestemden, de bijzondere krachtplekken en plaatsen die we hebben bezocht te ervaren en voelen. Jean-Luc die heel mooi kan vertellen over de geschiedenis. De beide workshops die Jaqueline gaf waren een mooie, aanvullende en fijne beleving op zichzelf en Joy die deze reis een hele fijne aanvulling was als reisbegeleiding, als duizendpoot.
Tijdens de hele vakantie wordt er ruimte geboden om dan wel in de groep, dan wel individueel te kunnen genieten, voelen en beleven. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Magical Tours

Lieve Emmy, super fijn dat jij er weer bij was. Mooi hoe jij met al jouw wijsheid een levend voorbeeld bent van hoe je kunt groeien en bloeien in dit leven. Heel veel goeds toegewenst de aankomende tijd.

Geen fijne ervaring trein/metro

Geen fijne ervaring met trein/metro reis. Daardoor ook laat en vermoeid aangekomen in Carcassonne. Dagen erna extra rust genomen en gekozen om met vliegtuig terug te gaan. Jammer, zorgde toch voor minder fijne beleving van vakantie.

Besvarelse fra Magical Tours

Ja lieverd. De vorige keer kwam je net als alle anderen met het vliegtuig. Nu koos je voor de trein en dat is echt een ander verhaal. Want als je dan de metro mist, is het meteen gedoe. Jammer dat het totaal daardoor meer ontspannen was. Ik vond het wel erg fijn jou weer te zien.

Fantastische ervaring

Wat een geweldig fijne rondreis door Egypte, waarin veel te zien en te ervaren viel. Zeer goed en professioneel begeleid. Zowel op het gebied van nieuwe kennis, informatie en wijsheid over het land en de oude Egyptenaren als ook op het geestelijk/ energetische vlak tijdens de meditaties en fijne gesprekken. We gingen van hoogtepunt naar hoogtepunt en verbleven op mooie locaties. Met veel plezier kijk ik terug op deze bijzondere tijd met Magical tours in Egypte

18. november 2024

Een echte aanrader!!

Het was echt een magische spirituele (innerlijke) reis
Met zeer veel variatie, fijne groep gelijkgestemde mensen, alles was perfect geregeld, vanaf de aankomt op vliegveld tot aan de terugreis.
Overal stond er wel iemand klaar om je te begeleiden.
Wij genieten nog na, en de energie werkt nog door.
Jaqueline en Jean Luc heel erg bedankt voor de bijzondere ervaringen🙏

18. november 2024

Egyptereis november 2024

Egyptereis november 2024
Ik heb in alle volheid kunnen genieten van alle indrukwekkende ervaringen dankzij de liefdevolle en vakkundige bedding van beide reisleiders van Magicaltours. Zo'n rijkdom aan tempels, landschappen, vervoersmiddelen, locaties en ervaringen had ik van tevoren niet kunnen bedenken. Wat een bijzondere reis!!!

5. november 2024

Wat een bijzondere reis…

Ik geniet nog na van alle indrukken, ervaringen, inzichten en gesprekken die ik heb meegenomen van de prachtige reis langs de Engelse sterrenweg.
Zorgvuldig samengesteld en begeleid door Jacqueline en Jean-Luc, met veel liefde en respect voor de plekken die we hebben bezocht én voor de groep.
Jullie gaven deze bijzondere plekken echt nog een extra touch of magic✨🧚🏻

17. maj 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afwisselend, goed verzorgd met ruimte voor humor en eigen invulling. en

We hebben genoten van de afwisselende reis met Magical Tours door Sardinië. Fijn waren de passende 'voorbereidings' meditaties en de uitleg bij de diverse archeologische overblijfselen en krachtplaatsen, zoals de Nuraghes, graf van de reus en de Heilige St Christina bron.
Wij vonden het helemaal top dat we als groep elke dag zelf onze lunch kochten en op een mooie plek, vaak tussen de stenen, opaten.
Ook hadden we voldoende tijd om zelf invulling te geven aan waar wij van genieten, zoals vroeg zwemmen in zwembad of in zee.
Ondertussen weten we dat Sardinië nog veel meer bijzondere plaatsen heeft, hetzij 'in het wild', hetzij op officiële betaalde plekken. De keuze van de plekken die jullie hebben gemaakt was 'REUZE'.
Verder is er een goede afwisseling in eenvoud en luxe in de aard van de accommodatie/hotels. Heel prettig is het om de eerste en de laatste dag samen te dineren en tussendoor zelf te kiezen waar je gaat eten. Wel waren we blij met suggesties van jullie kant.
Kortom deze reis, met jullie als begeleiders was TOP!

Sardinië

Met Magical Tours op vakantie is hét recept voor een goed verzorgde vakantie met gelijkgestemden. De organisatoren zorgen voor een goede sfeer, veiligheid en goede afspraken met de groep, waardoor er een fijne dynamiek was. Vaak hoor je bij groepsreizen dat je zo lang op de groep moet wachten. Dat was hier totaal niet het geval. De hele groep was vanuit een positieve intentie goed gemotiveerd, ook om op tijd te zijn. Binnen vijf minuten waren we vaak op pad. De reis naar Sardine zat ontzettend goed in elkaar. Mooie opbouw. En de ruimte om naar eigen inzicht zelf te ervaren wat er te ervaren valt. Niets geen opgedrongen theorieen. Veel meer de uitnodiging: Ga maar, ervaar het zelf maar! Geef er je eigen betekenis aan. En daar zit m de prachtige waarde van Magical Tours. Je komt op plekken die je zelf niet zo gauw hebt uitgezocht, de veiligheid van de groep, de wandelingen en de natuur, soms iets verder wandelen dan ik zelf zou doen, prachtig mijn grenzen iets verleggen. Ja dat was het eigenlijk: grensverleggend! een ervaring!

7. oktober 2024
Uopfordret anmeldelse

Begeleiding op Sardinië

De begeleiding blijft rustig en geeft om het groepsgebeuren. Tracht iedereen te betrekken en een goed gevoel te geven. Alles loopt gesmeerd en efficiënt. Mooie uitstappen en wandelingen.

Magische ervaring

Met Magical Tours meegaan is Reizen (met hoofdletter R) en ervaren wat magische plekken in tijd en ruimte met je kunnen doen.
Met dank weer aan Susan, Jean-Luc en Jacqueline voor hun fijne begeleiding en aanwezigheid.

Sardiniëreis

De voorbereiding van de reis en het aanbod van bezochte plekken en informatie was super.
De groep was groter dan wat vermeld werd op de website en dat vond ik een nadeel. Een kleinere groep was voor mij een reden om met Magical Tours in zee te gaan.
Een reis met 'gelijkgestemden' was een kado aan mezelf. Dank

Sardinië

Voor de derde keer meegeweest met Magical tours. Wat een prachtig eiland !
Jean-Luc en Jacqueline wisten ons weer heel bijzondere plekken te laten zien, voelen en ervaren. Bij sommige krachtplekken voelde ik me echt opgeladen.. Een boottocht op zee en en dolfijnen spotten,vervolgens een duik in het diepblauwe water, maakte deze vakantie echt tot een hoogtepunt.
Het was fijn de vertrouwde gezichten van Jean-Luc en Jacqueline weer te zien ❣️.
Ook met Suzan die voor het eerst meeging als leiding met onze groep was het gezellig. Elke reis werkt transformerend, een aanrader voor iedereen die nog twijfelt. Dit was voor mij de derde, maar zeker niet de laatste keer dat ik reis met Magical tours. Het voelt als familie die je 1 keer per jaar bezoekt.
Ik denk dat ik verslaafd ben geraakt 😃❣️.

Sardinië reis

Dit was mijn derde reis met Magical Tours. En zeker niet de laatste. Het was wederom een fantastische ervaring. Goed georganiseerd, en met bezielende begeleiding. Echt super . Dankjewel