De Frequency Alchemie reis naar Katharenland met een mooi groepje heel verschillende mensen, was weer inspirerend. Geleide meditaties, ademwerk en kaarten trekken, hebben weer mooie inzichten opgeleve... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor mij de perfecte mix van wandelen in de bergen, bezichtigingen en bezinning. We zijn op hele bijzondere plekken geweest die je zelf niet had kunnen vinden. Alles klopte en dat had ook zeker te mak... Se mere
Het was een heerlijke, uitdagende pelgrimstocht langs magische, betoverende plekken. Susan van Magical Tours wist deze feilloos te vinden en kon daarbij ook de perfecte begeleiding bieden! Ook was zi... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze reis was prachtig en indrukwekkend, met sterke begeleiding door Suzan. Ik heb het als een ware pelgrimstocht ervaren. Er was veel verbinding en ook ruimte voor eigen keuzen. Persoonlijk had ik e... Se mere
Virksomheden har svaret
Spirituele reizen voor ontspanning en inspiratie. Spirituele vakanties naar krachtplaatsen en sterrenwegen. Retraites. Mediteren, yoga en workshops op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.
Lange Amerikaweg 66, 7332 BR, Apeldoorn, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het was een onvergetelijke reis, waarin we in twee weken veel gezien hebben. We moesten vaak vroeg opstaan, maar het was het waard. Ik heb genoten van de Nijl-cruise, de gedeeltes in de tempels en tombes waar we zonder jullie nooit gekomen waren, de volle maan meditatie aan de Rode Zee, het zingen, de mooie gesprekken aan tafel en onderweg in het busje, het familiegevoel met onze groep, het snorkelen en het zwemmen met de wilde dolfijnen. Jacqueline en Jean-Luc wisten steeds weer een mooie verbinding te creëren tussen de heilige plekken en godinnen en onze eigen intuïtieve ontvankelijkheid en innerlijke intenties. Dank voor jullie enthousiasme over het oude Egypte en alles wat jullie daarover met ons gedeeld hebben.

Besvarelse fra Magical Tours
Het is niet voor iets dat ik nu voor de vierde keer achter elkaar met Jacqueline en Jean Luc mee op reis ben geweest. Zij zijn zeer professioneel, ervaren, zorgzaam en heel leuke mensen. De sfeer tijdens de reis is heel fijn. Zij bieden een unieke en veelzijdige reis aan met natuur, meditaties, cultuur en bezoek van de tempels en archeologische plekken op momenten dat er weinig anderen toeristen zijn en plezier maken. Egypte is een bijzonder land, het onderbewuste kan bewust worden. De ervaringen van deze reis zij voor mij een grote verrijking.

Besvarelse fra Magical Tours
Fantastische retraite begeleid door Alice. Kwam weer helemaal opgeladen thuis :-)

Besvarelse fra Magical Tours
Wat een mooi retraite weekend heb ik gehad!
Dankzij Alice Freriks die met heel fijne zorg, lieffevolle aandacht en professionaliteit het tot een bijzondere ervaring heeft gemaakt. Wandelingen, yoga en meditaties, mooi in evenwicht met elkaar.
De locatie paste perfect bij deze stilte/wandel retraite. Goed verzorgde kamer, samenkomst zalen en maaltijden en steeds lieve mensen die voor dit al de zorg droegen.
Met een warm hart denk ik terug aan dit weekend.
Sandra

Besvarelse fra Magical Tours
Het klopte van begin tot het eind, de locatie, het klooster en de abdijhoeve zijn geweldig om te verblijven en te beleven. Alice die het programma verzorgde, wandelen, yoga en meditatie deed het heel fijn en kundig. Ook het veganistisch eten was geen probleem en zeer smakelijk. Magical Tours heeft hiermee een hele fijne mogelijkheid in hun programma opgenomen.

Besvarelse fra Magical Tours
Wat een waanzinnig reis. Ik ben herboren terug gekomen. Wat een fijne groep mensen, wat is Egypte magisch en wat zijn de mensen fijn. Genoten van het cultuur snuiven met een spirituele inslag. De Nijl cruise was super gaaf en zwemmen met de dolfijnen was magisch. Ik kom zeker terug! Bedankt voor de fijne tijd het lachen het dansen, de gesprekken. Liefs Rianne

Besvarelse fra Magical Tours
Voor mij was het zien en beleven van de Witte Woestijn een lang gekoesterde wens. Het was fantastisch om daar te zijn met de lokale bedoeïenen die ontzettend lief, gastvrij en behulpzaam zijn en je deelgenoot maken van hun liefde voor de woestijn. De stilte en ruimte zijn geweldig.
Er is ruimte voor een ieders persoonlijke spirituele ontwikkeling door de open en hartelijke begeleiding van Jacqueline. Ik heb top dagen beleeft met een leuke groep mensen.

Besvarelse fra Magical Tours
De reis met de bedoeïenen door de woestijn was indrukwekkend en adembenemend. De schoonheid en variëteit van de zwarte en witte woestijn is niet in woorden of foto's uit te drukken. Prachtige sterrenhemels, bedoeïenen die trots zijn op hun cultuur en hun kamelen. Ze hebben veel kennis van de natuur, en lopen in 1 tempo zonder kompas op intuïtie de dagelijkse route van 20-25 km en wat kunnen ze lekker koken! Niveau spiritualiteit was tegenvallend, mede omdat de groep op dat vlak veel te gemêleerd was. Tip om deze reis op 2 manieren aan te bieden: voor niet-spirituele mensen die de magie van de woestijn willen ervaren, en voor mensen met meer spirituele diepgang die deze prachtige omgeving voor een extra verdieping in zichzelf willen benutten. Verder vergt deze reis wel een goede basisconditie en je moet tegen de hitte kunnen. Tegenvallend was het bezoek aan het plateau aan Gizeh na de stilte in de woestijn. Tip om dit voortaan aan het begin van de reis in te plannen. Prijs-kwaliteitverhouding kan beter.

Besvarelse fra Magical Tours
Goed georganiseerde reis. De bedoeïenen zijn bewonderingswaardig om hun kennis van de woestijn, hun uithoudingsvermogen, handigheid, kookkunsten en zorgzaamheid voor de medereizigers, inclusief hun kamelen. Jacqueline is een betrokken, ervaren, positieve en spontane reisleidster. Als deelnemer moet je ook enigszins hitte- en zandbestendig zijn voor deze reis. Maar de sterrenhemel en het theeritueel maken alles goed!

Besvarelse fra Magical Tours
Enthousiaste reisleidster, die onze groep met liefdevolle aandacht heeft gebracht naar bijzondere plekken en vooral hele oude tempels op Malta en Gozo. Mooie natuur en heelrijk klimaat in oktober.

Besvarelse fra Magical Tours
De rondreis op Malta en Gozo was mijn eerste ervaring met Magical Tours. Het programma zat erg goed in mekaar en de begeleiding was erg professioneel! Het hoogtepunt was zeker het bezoek aan de fascinerende prehistorische tempels die echt een bijzondere energie en kracht uitstralen. Daarnaast was er zeker ook voldoende tijd voor eigen ruimte, persoonlijke reflectie en meditatie en stilte in de groep. Je voelde je gedragen doorheen een gedeelde ervaring die vaak krachtiger was dan woorden. Ook de wandelingen in de mooie natuur en de mogelijkheden om in zee te zwemmen op idyllische plaatsen waren echt een bonus. Voor mij persoonlijk was deze reis een transformerende ervaring! Het was echt een aanrader en ik zal in de toekomst zeker nog met Magical Tours op stap gaan.

Besvarelse fra Magical Tours
Het was mijn eerste ervaring met Magical Tours! Wat een prachtige reis was het, deze rondreis in Malta en Gozo. Het programma zat heel goed in mekaar en was erg veelzijdig en de begeleiding was erg professioneel. Naast het bezoek aan de fascinerende prehistorische tempels was er ook veel ruimte voor stilte, je eigen proces, zelfreflectie en mooie wandelingen in de adembenemende natuur. Voor mij was het zeker een transformerende ervaring en een absolute aanrader! Ik ga in de toekomst zeker nog met Magical Tours op pad!

Besvarelse fra Magical Tours
Na een eerdere mooie reis naar Ierland een aantal jaren geleden, nu weer voor Magical Tours gekozen en een heerlijke reis naar Sardinië gehad. Veel verschillende mooie en interessante locaties bezocht, veel uitleg over de bezochte plaats en mooie meditaties en ruimte om zelf te ontdekken. De natuur van Sardinië is prachtig, de kracht plekken waren bijzonder. De verschillende hotels waren top. En de begeleiding van Suzan en Jean Luc heel fijn, mooie gesprekken gehad.

Besvarelse fra Magical Tours
Heerlijke ontspannen reis met veel energetisch bijzondere ervaringen en informatie maar zonder de vaak bijbehorende zweverigheid. Fijne groep mensen ook.
Er was veel vrije ruimte voor eigen invulling.

Besvarelse fra Magical Tours
Een fijne ervaring van de krachtplekken van Sardinie. Ook de meditaties waren plezierig en gaven inzicht. Goede hotels met heerlijk ontbijt. Fijne begeleiding door Magical tours.

Besvarelse fra Magical Tours
Wederom een prachtige reis gemaakt met Magical Tours, dit keer naar Schotland. Wat een geweldig land met rust, ruimte en een prachtige natuur. De hele reis was goed verzorgd en werd vakkundig begeleid door Jean-Luc.
Tip: ga goed uitgerust op reis want de reis is indrukwekkend en het tempo vond ik best pittig.
Hartstikke fijne reis,mede mogelijk gemaakt door `Magicaltours`en mezelf`. prima hotels,mooie wandelingen etc.Dit onder begeleiding van Jean-luc
(reisleider)Die hele mooie plaatsen had uitgezocht
om van te genieten.
Een aanrader!
Schotland bedankt`en Magicaltours bedankt`
groetjes,
Jannus
Van 3-10 augustus 2025 mee op reis geweest naar de Katharen.
De reisleiding van Magical Tours was ervaren, betrokken en gezellig. De bezochte plekken in het reisprogramma waren duidelijk met de grootste liefde en zorg bedacht en uitgekozen. Voor mij was de reis een warm bad aan ervaringen op veel levels, met dank aan Magical Tours en ook mijn medereizigers. Martine
Heel mooie, warme en eerlijke reiservaring. Voor mezelf was dit een reis met spirituele queste en deze heeft daar helemaal aan voldaan. Mooie natuurlijk magische plaatsen, meditaties. De reisbegeleiding (Suzan en Joy) had de hele groep altijd in de gaten, voeld heel goed aan wie steun of knuffel nodig had. Ze hadden oor voor ieders bijdrage of vraag. We hebben buiten het programma ook verfrissende natuurlijke zwempartijtjes gekregen!
Hele warme groep ook met respect voor één ieders authenticiteit. Als enige Belg vroeg ik me toch af hoe dit zou verlopen, doch fantastische mensen, geen klikjes, gedragenheid.
Qua fysiek door hoge temperaturen in augustus toch wel wat uitdagend aangezien het echte bergwandelingen zijn naar betoverende chateaus ( doch anders niet bereikbaar en zeker de moeite waard ❤️).
Dikke dankjewel voor de hartelijkheid !!!