Værste oplevelse. Dårlig og langsom betjening - maden kom 1 og 10 minutter efter vi havde bestilt. Kønsløs smagsoplevelse, havde det ikke alt for godt efter mit besøg. Kan ikke anbefale.

Vi var et selskab på 26 personer, som havde en helt fantastisk aften på Mæxico Vesterbro. Drikkevarerne var klar da vi kom, maden kom kort tid efter og så var der ellers bare god service. Der var en p... Se mere

Maden var af svingende kvalitet, men det fandt jeg først ud af 20 min. efter resten af bordet, da tjeneren aldrig kom med de lovede, og manglende, tortillas/enchiladas. Stedet var ikke fuldt besat,... Se mere

Vi bestilte takeaway fra mæxico Vesterbro. Vi 2 tacos retter, hvor mine tacos var sjask våde og faldt fra hinanden, og min kones var hårde som sten, begge dele tegn på microovn. Selv kødet der var... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mexicanske restauranter i København, hvor vi laver mad, takeaway og catering som vi mener at det skal være i Danmark.

2,2

Under middel

Værste oplevelse

Værste oplevelse.

Kønsløs smagsoplevelse, havde det ikke alt for godt efter mit besøg.

Kan ikke anbefale.

7. marts 2026

Hvad jeg troede ville være en…

Hvad jeg troede ville være en formidabel aften i indre by, med lækker kultur og salsa, blev til en fusentastende, antastende, lurendrejende, social demokratisk, abstrakt elendig oplevelse på 1,5 kvm.

Tjenerne havde knap skyggen af rygrad men samtidig en næsvished selv Piers Morgan ikke kan matche.

Vender aldrig tilbage…

17. september 2025

Personalet: søde. Maden: kedelig

Personalet var super søde, men maden var kedelig uden ret meget smag. Min guacamole var mere løg end avocado, og der var ikke en eneste jalapeno i min burrito, som der var reklameret med i menuen. Tilgengæld var de hjemmelavede tortilla chips ganske gode.

2. maj 2025

Autentisk Mexicansk menu

Vi var 4 gæster en mandag aften Prøvede deres Meny til DKK 275 og det smagte meget autentisk Mexicansk. Hurtig og venlig betjening på trods af travlhed. Menuen består af 4 retter så der er variation og man kommer omkring det mexicanske køkken.

10. marts 2025

No cash? Hop your resturant fails..

Besøgte deres resturant på vesterbrogade sammen med 4 venner, fandt så ud af da vi ankom at de ikke modtager kontanter.. hvilket både er ulovligt ifølge dansk lov men også er super dårlig kundeservice.

Så jeg endte med at side og glo på mine venner spiste og drak uden mulighed for at købe noget da mine penge åbenbart ikke er gode nok i denne resturant..

Vil anbefale alle ikke at besøge dette sted.

30. december 2024

Maden var forfærdelig

Jeg havde desværre en virkelig dårlig
oplevelse på denne restaurant. Maden var intet mindre end forfærdelig – både smag og præsentation var under al kritik. Servicen var heller ikke i orden. Personalet virkede ligeglade og uopmærksomme, og det tog alt for lang tid at få serveret vores mad.

Tilmed fik jeg ikke engang menuen, så jeg havde ingen idé om priserne, før regningen kom. Det føltes meget uprofessionelt og uigennemsigtigt. Samlet set var alt ved oplevelsen dårligt, og jeg kan på ingen måde anbefale dette sted til nogen. En skuffende oplevelse, og jeg kommer helt sikkert ikke tilbage.

24. august 2024

Forrykt

Vi ankommer til stedet (dog på Vesterbro), det er min fødselsdag - og vi har ringet derned dagen før, for at være sikker på reservationen er korrekt til kl 18:00 tirsdag d. 4/6. Om tirsdagen, kører de med et "taco tuesday" tilbud, hvilket vi også snakkede med deres service i telefonen, om dette var korrekt, hvilket de fortalte at det var. Vi bliver vist hen til vores bord, får menuen og kan ikke finde tilbuddet på den fysiske menu, så vi siger til tjeneren at vi har set "taco tuesday" tilbuddet og at vi bare skal bede om det. Tjeneren siger så det ikke er en mulighed, da det først er efter 20:15. Dette var ikke hvad vedkommende i telefonen havde fortalt os, så vi får at vide vi kun kan bestille den dyre menu, hvor der er "all you can drink" med i - hvilket vi overhovedet ikke var interesseret i. Tjeneren forklarer at dem vi har snakket i telefon med, nok bare havde tømmermænd. 1. Hvad er det for noget at sige? 2. Hvorfor kaste sine egne kollegaer under bussen? - tjeneren var mere klar på at diskutere i stedet for at yde kundeservice.
Derefter snakker tjeneren lige med andre kollegaer (nok også køkkenet), og kommer tilbage for stadig at sige det ikke kan lade sig gøre. 1. De har lavet en fejl, som de ikke vil erkende og kan ikke give os tilbuddet alligevel, uden noget reelt grundlag. 2. De smider både mine venner og jeg ud på gaden i regnvejr, på min fødselsdag, grundet de ikke kunne erkende deres egen fejl. - Jeg har aldrig oplevet noget så forrykt.

4. juni 2024

Jeg var på mæxico city

Jeg var på mæxico city, og kvinden der stod bag disken var simpelthen så flabet og irriterende. Jeg forstår, at man kan have dårlige dage, men dette var altså lige lidt over grænsen

19. maj 2024

Kan slet ikke anbefales!

Kan slet ikke anbefales!
Vi kom et stort selvskab sammen som havde bestilt all you can eat and drink i 2 timer. Drikkevare kom først efter cirka en halv times ventetid og maden først efter 40 minutter. Så får man virkeligt ikke meget ud af de 2 timer man har at gøre godt med. I en af drinksene vi hælder op fra kanden finder vi en myre i og får sagt det til personalet, som lover at komme med en ny kande med det samme. Der går så omkring 15 minutter uden nye drikkevare og vi må så hive fat i en ny medarbejder. Drikkevarerne bliver også bare serveret uden at spørge hvad vi egenlig kunne tænke os, så man ender med en masse på bordet man ikke har lyst til. Når man så efterspørger det man egentlig ønskede får man afvide man skal drikke det der allerede er serveret før man kan få noget nyt. Maden er heller ikke til at råbe hurra for, generelt ret slatten og kedelig. Man ville kunne lave det bedre selv derhjemme.

Så alt i alt en super kedelig oplevelse med kedelig mad, dårlig hygiejne og dårlig betjening. Så gem dine penge til et andet sted.

3. maj 2024

I dag var fem af mine venner og jeg ude…

I dag var fem af mine venner og jeg ude at spise på "Mæxico". Efter oplevelsen føler jeg mig fri for at vende tilbage. Maden var okay, men portionerne var små. Ved regningen opdagede vi, at vi blev opkrævet for snacks uden forklaring. Efter diskussion med tjeneren fik vi det fjernet, men blev blacklistet fra restauranten og det takker jeg gud for. Da vi foreslog at dele vores oplevelse på Trustpilot, blev tjeneren ikke blot fornærmet men ligeså sur som min mor når jeg glemmer at slukke lyset på værelset eller tømme opvasken derefter sagde hun, at vi var forkælede møgunger der alligevel betalte med vores fædres penge. Der tager hun blot fejl vi betalte med vores egne penge vi er alle drenge der arbejder til dagligt samt går vi i gymnasiet hvor vi alle har rigtigt pæne karakterer nogle af os har endda fået tilbudt “scholarships til universiteter som Harvard og Yale” alt i alt var det ikke en særligt god oplevelse.

26. marts 2024

Er dette din virksomhed?