1. Madpakkeleverandør
  2. Madudbringning

Mad til Døren blev stiftet den 1. september 2003 med en vision om at levere sunde og lækre opskrifter samt gode, friske råvarer i sæson til en masse familier. Siden 1. maj 2023 har Mad til Døren været drevet af Martin Ib, kokken bag det aarhusianske madunivers MIB, i samarbejde med Rikke og Torben Kækel fra TRK Event. Vi står for at udvikle spændende opskrifter, købe råvarerne og pakke det hele og køre det direkte ud til din private adresse eller arbejdsplads. Der er opskrifter og råvarer til fire dage om ugen, og du kan vælge måltidskasser til 2 voksne, 2 voksne og 2 børn eller 4 voksne. Mad til Døren holder til i Grundfør, lidt nord for Århus og herfra leveres varer ud til hele Østjylland. Varerne køres ud med egne biler og egne chauffører. Dette giver den fordel, at alt vores emballage genbruges igen og igen og vi sparer således miljøet for emballage spild. Alt emballage er vasket grundigt inden det bruges til næste levering. Vores råvarer leveres af forskellige leverandører i nærområdet og vi prøver efter bedste evne at inkorporere årstidens frugt og grønt i de løbende menuer. Mad til Døren fungerer som et abonnement, hvor du kan få leveret en måltidskasse hver uge eller hveranden uge. Såfremt du godt lige vil prøve vores koncept, inden du bestiller et abonnement, kan du købe en prøvekasse.

3,7

Middel

Virkelig dårlig hjemme side

Virkelig dårlig hjemme side. Jeg har bestilt i sidste uge og jeg kunne ikke vælge hvornår man vil starte. Der står bare at første levering er i september. Nu får jeg pludselig en mail i dag at der en levering på vej her midt August. . Det kom lidt bag på mig og har jo også handlet ind til næste uge .. så nu kommer der måske en madkasse i morgen oveni Jeg syntes forvirringen er total. Har i øvrigt heller ikke kunne se hvad menuen var før nu. Men jeg har jo faktisk ikke prøvet selve madkassen endnu så dette er bare en vurdering af hjemme siden og logistikken og den er absolut ikke god.

17. august 2025

Besvarelse fra Mad til Døren

Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Vi er rigtig kede af at høre, at du har oplevet forvirring i forbindelse med bestillingen – det er bestemt ikke meningen, og vi forstår godt din frustration.

Vi undrer os dog over, at der hos dig skulle have stået, at første levering var i september. Når man indtaster sit postnummer på vores hjemmeside, beregner systemet automatisk, hvilken uge man kan få leveret sin måltidskasse - hvilket så vil stå. Man kan desværre ikke selv vælge en specifik startdato – det vil altid være sådan, at hvis man bestiller inden tirsdag, leverer vi ugen efter.

Vi tager din feedback om hjemmesiden til os, da det er vigtigt for os, at det hele fremstår klart og enkelt for vores kunder. Vi håber, at du bliver glad for selve måltidskassen, når du prøver den, og at den lever op til dine forventninger – også selvom bestillingsforløbet ikke har været optimalt denne gang.

Mad til Døren

God mad men...

God mad men...
Der er lækker råvarer, og spændende opskrifter, og vi synes at madtildøren en af de bedste på markedet for måltidskasser.
Problemet er først og fremmest deres hjemmeside. Det er næsten umuligt at finde ud af hvordan man skal administrere kommende madkasser.
De datoer som er listede på hjemmesiden passer ikke overens med de datoer jeg som forbruger har kendskab til. Det gøre næsten umuligt at finde ud af hvilken madkasse passer til hvilken uge. De bruger nemlig ikke ugenummer, eller den dato man forventer at modtage madkassen, eller den dato men faktisk modtager madkassen, men i stedet en klargjort dato eller en betalings.

Når man skal planlægge kigger man i sin kalender og prøver at får det til at pas med hvad der står på siden. DET ER EN JUNGLE!

Det andet problem er vi oplever at der mangler nogen gange måltider. har løst det ved at ring til dem, fik rabat på 39kr som lave for en hel måltid og ikke det som svarer til 25% (1 ud af 4 måltider). Tilgengæld sendt de lækkerirer med i form af cookies med næstegang som plaster på såret

Ofte er der nævnt ingredienser i en opskrift som ikke er med i måltidkassen, men det skal heller ikke brugs under madlavning, det står blot på listen af ting men skal have klar.
Der mangler også billeder af hvordan men server maden, det får man nemlig hos de andre leverandør.

Jeg synes det er godt, men der er MEGET plads til forbedringer.

23. juni 2025

Hej Namit

Tusind tak for din ærlige feedback – vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores hjemmeside og levering. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen af vores kunder skal have.

Vi er glade for, at du sætter pris på kvaliteten af vores råvarer og opskrifter, men vi tager din kritik meget seriøst. Vi er opmærksomme på, at administrationen af kommende måltidskasser og vores datoangivelser kan virke forvirrende, og vi arbejder løbende på at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden – din tilbagemelding er derfor rigtig værdifuld for os, og vi sætter stor pris på, at du deler både ris og ros, så vi kan forbedre os.

Teamet bag Mad til Døren

Lækkert og nemt!

Mad til døren er simpelthen bare lækkert og nemt! De oplyser effektivt om hvornår min kasse kommer og opskrifterne er nemme at følge! Maden smager godt og byder både på klassiker som risotto eller stegt flæsk og spændende nye retter jeg ellers ikke har hørt om! Har prøvet andre måltidskasse løsninger og vil klart foretrække Mad til døren! Stor anbefaling herfra!

13. januar 2025

Hej Brian

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for, at du var tilfreds med måltidskassen og kunne lide maden.

Teamet bag Mad til Døren

Lækre og friske råvarer med…

Lækre og friske råvarer med fleksibilitet til at følge opskriften slavisk, eller selv at freestyle lidt.
Stor anbefaling herfra

1. oktober 2024

Hej Mikala
Tak for den fine anmeldelse og anbefaling. Det glæder os at du har haft en god oplevelse med vores måltidskasse.
Mvh. Christina, Mad til Døren

Vi hade hørt mange godt om abonnementet…

Vi hade hørt mange godt om abonnementet mad til døren. vi synes det er en god ide og det er nemt og hurtig måde at bestille fra det der overrasker os var at Råvarerne var friske som normal ikke er på andre abonnementer så som den her som det er noget mig og min familie gerne vil anbefale for andre familier eller andre der ikke har tid til at købe ind
Allison og Vicente.

17. september 2024

Hej Allison og Vicente
Tusind tak for jeres fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på og er glade for at i har haft en god oplevelse med vores måltidskasse :)
Mvh. Christina, Mad til Døren

Efter skift af ejer

Efter skift af ejer, er det blevet elendigt. Meget mindre mad man får, dårligere kvalitet af madvare, flere "basisvare" man skal købe selv.

11. september 2023

Hej
Jeg er ked af at du har den opfattelse, og jeg beklager meget hvis du føler overgangen mellem ejerskiftet har været en dårlige oplevelse. Du er altid velkommen til at komme med feedback på vores mail mad@madtildoren.dk - så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dig.

Vi arbejder på højtryk ift. at justere mængderne, så vi undgår mest muligt madspild. Derfor har man godt kunne opleve at mængderne er justeret en anelse ned, ift. hvad der har været normalen indtil nu. Den justering skulle gerne være i mål, men som skrevet tidligere, er du altid velkommen til at give os feedback.

Derudover arbejdes der henimod at I skal købe en mindre mængde 'basisvare' selv, og menuerne planlægges også herudfra. Men lad os endelig høre, hvilke 'basisvarer' du tænker på, så vi kan tage det med i vores overvejelser.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Mvh. Nanna, Mad til Døren

Kæmpe anbefaling herfra

Har været fuld tilfreds med Mad Til Døren. Altid friske råvarer og rigelig med mad. Gode og sunde opskrifter, som er lige til at gå til. Har prøvet andre måltidskasser, og de når slet ikke samme høje kvalitet som Mad Til Døren.

4. januar 2023

Super stabil levering

Super stabil levering, friske råvarer, spændende opskrifter, med rigelig mad pr. Person. Let at lave. Har fået leveret i flere omgange med pauser, men bliver aldrig skuffet. Særlig når inspirationen mangler har vi nydt at få Mad til Døren. Vi har prøvet andre løsninger, men de når ikke Mad til døren til sokkelholderne. De varmeste anbefalinger herfra

28. februar 2021

Komplet umuligt at finde ud af deres…

Komplet umuligt at finde ud af deres hjemmeside. Søgte bl.a. minimumsbeløb for shopping og leveringspris. Noget af det første man ser efter ved shopping af dagligvarer. Umuligt at finde.

Sitet er i øvrigt meget dårligt opbygget. Man skal “bladre” som en gal for at finde noget som helst, og finder ikke andet end ligegyldige almindeligheder. Bare en masse tekst.

Virker mest af alt som en slagt test-site. Har droppet det. Der er jo tilbud nok.

4. januar 2021

Helt i top!

Har nu modtaget madkasserne gennem nogle måneder og det er det bedste vi har gjort! Det gør, at vi nu får ny inspiration til retter vi ellers aldrig ville have fundet, afbestilling af en uge fungerer upåklageligt og leveringen kommer HVER gang.

24. november 2016

Hjælp til madplanlægningen for den travle familie. Prøv det!

Vi har nu fået "madkasser" fra Mad til Døren i nogle måneder, og vi kan kun give det vores bedste anbefalinger. Vi er 2 voksne og 3 børn, og vi har valgt at få XL-pakken hver 14. dag. Der er masser af mad i hver portion og det giver os en meget mere varieret kost end ellers. Og måske den vigtigste ting, vi sparer tid på indkøb og på planlægning af indkøbene.

Sammenlignet med hvad vi ellers ville købe ind, synes vi også at prisen er rimelig. Det er kun ting som salt, peber og mel, som man selv skal sørge for at have i huset, resten er med i pakken. Nemt.

Afbestilling af madkassen i uger, hvor man er på ferie eller har planlagt noget andet, foregår også helt uden problemer.

Det kan ikke anbefales nok!

10. oktober 2010