madmanifesten Anmeldelser 8

3,2

3,2

Middel

Tyndt

Var der i går søndag hvor man kun kan bestille sliders. Burgerne var desværre meget små, og der var ikke nogen af de 3 personer vi var der blev mætte. Meget skuffende mænge i forhold til pris. Maden smagte dog ellers udemærket, derfor to stjerner.

27. april 2015

Alt for dyr i forhold til maden

Vi var inde og spise i weekenden og bestilte to hovedretter. Lammet og Oksen. Først sad vi og ventede ca. 40 min i baren, Da tjeneren skulle rydde af på broderet. Når vi så endelig bliver får sat os ved bordet og bestilt, går der endnu 40 - 50 min før vores mad kommer. Og det må jeg sige ikke er pengene værd. Alt for små portioner og ikke rigtig nogen smag. Er det en Uddannet kok der står i køkkenet ? Service var fin og der var ikke noget at sætte på personalet.

28. oktober 2014

Advarsel - advarsel - Dyrt og meget dårligt

Jeg bruger normalt en del tid på at fortælle om mine oplevelser - gode som dårlige. Men når jeg bliver mødt af en så ligeglad betjening, så ualmindelig ringe et køkken og så sindtssyge lousy kokke (er der egentlig uddannede kokke i har i køkkenet) så gide jeg heller ikke gøre mig umage.

Jeg er rasende - det er simpelthen ikke ok! sikke da er lortested....

Hold jer langt langt langt langt væk

og de er så arrogante at de end ikke gider svare på min kritik!!!

vi var to, hvor den kvindelige del har en fortid som tjener. hun var mildest talt utilfreds.....

7. september 2014

Super lokalt sted

Har været her en del gange og aldrig været andet end glad og tilfreds.
Man har tendens til at søge mod alle andre bydele end Amager, når man ønsker ægte, ærligt og ordentligt mad, men her er trods alt eet sted der mindst lever op til mange af de hypede steder i byen, Madmanifesten hvor alt er økologisk og veltillavet.
Kan varmt anbefales til madelskere.

13. juni 2014

pris og kvalitet hænger ikke sammen

Vi har tidligere spist her og altid været tilfredse. I lørdags vendte vi tilbage en dagens salat med spidskål rejer og asparges. 106 kr! forventede nok en en måltidssalat med.mon søn på 8. Var ikke mæt. Forret lille portion risotto med for hårde ris. Torsketartar ok. Hovedretter flankestek med kartoflerr kødet var hårdt og tørt og vi gav udtryk for hvor overrasket vi var over de tre stykker små kød ikke lignede en hovedret til 245.kr ... Dagens aftensmad hornfisk med.kartofler 3 meget små stykker fisk med hvor der var både ben og skæl. Øv hvor vi følte os snydt. Blev tilbudt en gratis kop kaffe.. men takkede nej. Når man sammenligner med fks Radio hvor vi var for nylig, hænger pris og kvalitet slet ikke sammen på Madmanifesten. Vi kommer ikke tilbage.

11. maj 2014

Fantastik oplevelse igen.

Vi kom til søndags frokost buffet med vores stor familie med voksne og børn og har haft en vidunderlige oplevelse både af maden og service.
Maden er velsmagende og god udvalg både til de helt små og voksne.
Drikkevarer er i top. Af deres økologiske juice bliver man afhængig af :-)
Søde tjenere, hurtig og imødekommende.
Vores stor familie samles her for anden gang, og vi bor forskellige steder af København. Det er værd at køre langt her til :-)
Jeg har fundet dette sted helt tilfældig, der jeg søgte på en børnevenlig restaurant med god mad. Vi alle i vores familie anbefaler altid dette sted til alle vores venner/bekendte. Det er en så hyggelig og skønne sted med mad i høj kvalitet.
Der er en hyggelig værelse til børn, hvor de kan lege.
Tak igen for en god oplevelse, vi kommer snart igen :-)

21. oktober 2013

Ingen kundeforståelse

Vi er kommet her flere gange med både familie og venner da maden og pusleforholdende var værd at rejse langt efter. Her betaler man for at tingene er iorden og det gør vi meget gerne.

Ved det sidste besøg havde vi desværre en ærgelig oplevelse med en ansat. En oplevelse som blev påtalt på aftenen og efterfølgende. Fra Madmanifesten har svaret dog været alt andet end imødekommende. Et respons som selv den mindst forretningsorienterede gadesælger kunne have overgået. Bevares. Kunden har ikke altid ret og der skal også to parter til at skabe en misforståelse. Det eneste vi forventer er da også bare en anerkendelse af kundeoplevelsen. De er da hjertens velkomne til at brække sig af grin når vi har betalt regningen på 700kr for hvad vi har oplevet som noget skidt. De behøver ikke en gang at undskylde men blot give os et strejf af en bemærkning om at de håber på at næste gang bliver en god oplevelse. Tak for i aften (og f#ck jer).

Vi står tilbage med oplevelsen af at der er noget fundamentalt galt med dette sted. Stjernerne giver vi efter hvor mange gange vi forventer at komme igen. Det er en stjerne for meget.

14. februar 2012

Er dette din virksomhed?