Super omgivelser til at holde et godt arrangement! Vi lejede både festsalen, forhallen og glassalen på Nationalmuseet, og rammerne var super gode. Mad og betjening var ligeledes helt i top. Kan varmt... Se mere
Vi holdte kobberbryllup i Food Space og havde den absolut bedste oplevelse fra start til slut. Både vi og vores gæster var meget imponerede over den behandling vi fik fra det imødekommende persona... Se mere
Madkastellet er en af de største operatører på den danske madscene. Vores portefølje dækker en lang række restauranter, event- og konferencefaciliteter, kantiner og vores eget Food-Space og hovedkvarter i Kødbyen i København. Vi beskæftiger på tværs af virksomheden flere hundrede dedikerede mennesker, som alle lever og ånder for vores ambition om at skabe skræddersyede løsninger, stor smag og enestående værtskab. Det gælder uanset, om du sætter dig til bords på en af vores restauranter, spiser dagligt i vores kantiner eller lader os stå for at arrangere din fest eller firmaarrangement. Vi udvikler også hele tiden os selv og står blandt andet bag Den Grønne Kødby, som er et kulinarisk hot-spot mellem Øksnehallen og Den Hvide Kødby. På tegnebrættet er et madmedborgerhus, et talentprogram for vores ansatte og et større socioøkonomisk projekt. Og sikkert meget andet og mere, som er kommet til, efter du har læst disse linjer.
Slagtehusgade 11, 1715, København, Danmark
- info@madkastellet.dk
- www.madkastellet.dk
Super omgivelser til at holde et godt…
Super omgivelser til at holde et godt arrangement! Vi lejede både festsalen, forhallen og glassalen på Nationalmuseet, og rammerne var super gode. Mad og betjening var ligeledes helt i top. Kan varmt anbefales.
Årlige julefrokost på Nationalmuseet
Vi afholdte vores årlige julefrokost på Nationalmuseet for 110 deltagere, og vi har ikke endnu haft en bedre venue, bedre kommunikation eller bedre set-up af mad, drikke og alt der hører til. Vi er så yderst taknemmelige for den måde Sasha og hendes team tog sig af vores requests, og samtidig gjorde vores aften helt speciel. Kokkene i køkkenet skal have den største hånd, fordi maden var formidabel. Derudover var tjenerne søde og tålmodige. Tak for denne gang. Det er helt sikkert et sted der kan anbefales. <'3 10/10.
Høj service
Høj service, rigtig god mad og dejlige omgivelser på Nationalmuseet.
Magisk aften i Food Space
Vi holdte kobberbryllup i Food Space og havde den absolut bedste oplevelse fra start til slut. Både vi og vores gæster var meget imponerede over den behandling vi fik fra det imødekommende personale.
Skal vi holde fest igen, så vil vi klart overveje at komme igen.
Tak :)
Under Himlen på Kilden i Dyrehaven
Under Himlen på Kilden i Dyrehaven d. 10/8-2023. Skøn sommer-grillmad, dejlig uformel stemning, lækre vine, skøn betjening, og ikke mindst en vidunderlig koncert med Alberte. Alt i alt en fantastisk aften og de varmeste anbefalinger herfra.
Stort applaus til Madkastellet
Fuldstændig fantastiks oplevelse af en fest på nationalmuseet. Madkastellet er top professionelle, man var helt rolig i deres kyndige hænder. Kan varm anbefales.
Top Service
Alt kørte som aftalt. Var fleksible på dagen. Søde og imødekommende. Fantastisk frokost med udsøgt smørrebrød, øl og vin.
Produkt lancerings event
Jeg afholdt et produkt lancerings arrangement på National Museet, og alt spillede. Det blev gået den ekstra mil, for at både mad og lokaleopsætning var efter kundens behov. Stor anbefaling herfra hvis du ikke helt ved, hvor du skal afholde dit næste arrangement henne.
Hold fest på Langeliniepavilionen!
Vi holdte fest for 120 personer på Langeliniepavilionen.
Personalet var hele vejen rundt imødekommende, serviceminded og behagelige lige fra planlægning til eksekvering. Særligt skal Projektchef Eva Pedersen fremhæves for hendes professionalisme, gode ideer og evne til at få en stor fest med 120 personer til at glide som smurt. Tak!
Vi fik 5 retter og alt spillede bare ift. madens kvalitet og den punktlige servering.
Vi havde rigtig høje forventninger og er normalt svære at stille tilfredse - men vi havde ikke en finger at sætte på arrangementet, vinen eller maden.
Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang der skal festes!
Og så er lokalerne i øvrigt uden sidestykke i København!
Madkastellet og Langeliniepavilionen får vores allerbedste anbefalinger.
Højt værdsat samarbejdspartner
Madkastellet er en fantastisk samarbejdspartner på alle måder. Udover at have nogle super lækre venues er samarbejde om planlægning og afvikling af events altid en kæmpe fornøjelse. Uanset hvem jeg har at gøre med fra deres team er der altid den fedeste mest positive attitude og så er jeg aldrig et sekund i tvivl om at de har fuldstændig styr på deres del.
Højt niveau på både catering og restauranter
Jeg har ad flere omgange benyttet Madkastellet som catering leverandør til større arrangementer - og de formår bedre end mange andre, at levere restaurant niveau på trods af mange kuverter. De har også en virkelig fed gin-væg og cocktail løsning hvis du mangler en lækker bar til din fest. De er søde og behjælpelige i planlægningen.
Jeg har spist på flere af deres restauranter og kan anbefale Brede Spisehus (bonus er at du sidder i et virkelig smukt rum med fantastisk udsigt.), den forholdsvist nye Restaurant Mark ved Vesterport er totalt overset skøn lille perle (også god til kundemøder) og Pan Pan i ZOO er den eneste grund til at jeg orker at bruge en hel dag med at fryse og kigge på dyr med ungerne.
Jeg håber ikke jeg nogensinde skal giftes igen, men hvis jeg skal - så skal jeg holde mit bryllup på Langelinie Pavillonen. Efter min mening et af de smukkeste venues vi har i DK.
Madkastellet bør få 6 stjerner!
Jeg er medstifter af eventbureauet kiwibirds og vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Madkastellet igennem mange år på mange af deres locationer.
Vi holder mange events om året og kommer mange dejlige steder hen. Og det er derfor med meget erfaring i ryggen at vi med glæde giver Madkastellet en fremragende anmeldelse.
De er altid professionelle at arbejde med og gang på gang leverer de kulinariske oplevelser i topklasse!
Haidan og kaffe på Experimentariet
Stor oplevelse på Haidan i Nordhavn - se at kom derud og smag en fusion mellem det kantonesiske, det italienske og det nordiske køkken.
Bare wauw!
I øvrigt var vi på Experimentariet samme dag - virkelig god kaffe i Madkastellets café SMASK!
Vi havde vores livs fest ✨ TAK ❤️
Skal man giftes og vil man gerne have sit livs fest, så hiv fat i Louise og resten af teamet på Langelinie Pavillonen ✨
Der er ingen tvivl om, at de har Københavns smukkeste lokaler, det sødeste personale, den lækreste menu samt god vin og drinks der garanterer en god fest og brandert.... så god at vi har opkaldt vores søn efter deres bartender Luka 🍾😜
Vi havde god sparring helt frem til selve bryllupsdagen, og på selve dagen stod Langelinie for at alt kørte på skinner, så vi som brudepar kunne nyde dagen sammen med alle vores gæster.
Kæmpe anbefaling til alle der skal giftes - eller bare ønsker at holde et brag af en fest! 🎉
Vi glæder os til at fejrer guldbryllup der en dag 💛
AF HJERTET TAK ♥️🙏🏼
For det første føj for en oplevelse
For det første føj for en oplevelse
Fik leveret mad til min storebrors bryllup i lørdags til 80 mand på langelinen pavillonen er selv kok og lunken laks halv varm tatar og dårlig kød til hoved en dessert der ikke giver mening dårlig dårlig dårlig oplevelse de burde skamme sig og komme med sådan en gang hundeæde til et bryllup
Føj
Ringe mad på Smask
I dag var jeg med min familie på Smask på Experimentarium. Det var madmæssigt en virkelig ringe oplevelse. Vi bestilte fish&chips, (børne)madkasse og vegetarsalat. Fisken var helt tør og pommesfritterne slatne. Pølsebrød og bolle i madkassen var okay, grøntsagsatængerne helt tørre. Det værste var vegetarsalaten. 4 tørre agurker, tre tomater, 4 stykker ost ovenpå en gang linser. Smagen var ikke eksisterende. Oveni var det virkelig dyrt. Næste gang tager vi madpakker med.
FOLK spisested i zoo københavn
FOLK restaurant
U almindelig dårlig service til helstegt pattegris. Blandet salat er store blade af iceberg med en slat dressing. Maden kom og flødekartofler var RÅ. Fik af tjeneren af vide at vi hurtigt ville gå nogen nye lige som de andre borde også blev lovet. Der gik 50 min også måtte vi rykke for dem. Efter 60min kom der stadigvæk intet. 70 min senere fik vi igen rå flødekartofler , koldt kød og store salatblade .
Kan ikke anbefales til nogen.
Snyder leverandører
Find andet sted at lægge dine penge. De er uærlige og snyder leverandører!
Jeg har leveret en service til dem, men nu afviser de betlaingen og beklager meget at dette cvr nr. der havde med denne sag at gøre, er gået konkurs.
Men de samme ejere lever tilsyneladende godt videre i andre cvr. numre.. De burde skamme sig!
Køb aldrig der 😡
Ringe, ringe, ringe oplevelse. Lang næse!!!
Ingen mad mini portioner og gummi kyllinge spyd. Rent kejserens nye klæder 230 kr. for igen ting og dårligt kvalitet. Hvordan vil de være det bekendt! Køb aldrig der! Ville ellers støtte dette sted ved zoo i Corona tid 😡😡
Levering af de legendariske smørbøffer…
Levering af Casper Sobczyk’s legendariske smørbøffer indenfor 24 timer og sikke nogle bøffer!! Kan anbefales på det varmeste. #staysafe #stayhome