Maden er fin nok, men deres evne til at levere er simpelthen skrot. Bestiller du mad her kan du roligt forvente at maden er forventet minimum 1 time
Bare a jeg kom ind ad døren kunne jeg mærke den gode oplevelse og deres mad er perfekt kan 100% anbefales
Bare da jeg kom ind af døren kunne jeg… Bare a jeg kom ind ad døren kunne jeg mærke den gode oplevelse og deres mad er perfekt kan 100% anbefale
Meget skuffende oplevelse med steak sandwich. Lang ventetid, selvom der var aftalt en tid for afhentning. Maden var kedelig og kødet gennemstegt.
Maden er fin nok
Maden er fin nok, men deres evne til at levere er simpelthen skrot.
Ringe service efterhånden
Ringe service efterhånden.
Sidste gang jeg bestilte mad, var der mangel på indhold. Dette fik jeg 10kr rabat på næste køb pga af, eller, køb en lille burger og få en stor, hvilket er ok.
Denne gang finder jeg en 20 cm lang snor i min burger, som har siddet rundt om ribbenstegen. Man skulle ellers tro sådan noget blev pillet ud af maden inden servering. Her klagede jeg. Fik først af vide at det jo var snoren fra stegen, jovidst, men fik påpeget at det altså ikke var i orden ikke at tjekke maden er ok inden man sender ud til kunden.
Det er ærgerligt. De laver ellers god mad, men der handler jeg absolut ikke mere.
Fedeste mad sted jeg gar spist længe
Bedste sted og spise
Bare da jeg kom ind af døren kunne jeg…
Bare da jeg kom ind af døren kunne jeg…
Deres service og mad er i super top kan…
Deres service og mad er i super top kan anbefales
Bare a jeg kom ind ad døren kunne jeg…
Super god fleskestæg mega saftig og…
Super god fleskestæg mega saftig og dejlig saltet 5her fra
Altid god mad og hurtig levering!
Maden er meget god
Maden er meget god, men da det leveres på cykel er maden desværre for det meste kold ved leveringen.
Maden kom næsten 2 timer efter bestilling
Bestilte mad kl 15.30 til levering. Kl. 17 var maden stadig ikke kommet og jeg ringede for at høre hvornår den kom. Maden som tog tlf oplyste at de var ved at samle børneburgeren og så ville budet cykle afsted bagefter. Kl. 17.25 ankom maden, som sejlede i pesto.
Det er simpelthen alt for lang leveringstid. Især på en onsdag! Det bliver ikke en gentagelse!
Lækker mad, skøn betjening og stemningsfuldt sted.
Lækre råvare, smilende og servicemindet betjening.
Skuffende
Maden var kedelig og kødet gennemstegt.
Vi bestilte steaksandwich og blev lovet…
Vi bestilte steaksandwich og blev lovet grillede løg! De var rå! Jeg skrev og i stedet for at beklage og bare sige undskyld begynder han at diskuterer … jeg ville egentlig give 0 stjerne men vi fik da mad!! Men vi kommer der ikke mere!!!!
Vores besøg hos Madhelten
Vores besøg hos Madhelten.
Manden som rendte rundt i butikken, havde travlt med at ordne mange ting.
Han glemte at vaske fingerne flere gang bl.a. brugte han er karklud, for derefter at begynde at lave burgere.
Uden at vaske fingerne. Den en af de unge ansatte, havde travlt med at sætte sit hår, uden at vaske fingerne efterfølgende. Hun tabte en ar plasticbeholdere med dressing på gulvet. Den samlede en anden op, dog uden at den blev rengjort.
Vi kommer ikke der mere, idet at de alle burde på hygiejnekursus.
Fødevarekontrollen burde aflægge dem et høfligt visit.
Laaaaang leveringstid og kold mad…
- Det tidsrum de skriver leveringstiden er på er løgn. Skulle vente 70-80 min, men ventede 100 min.
- Kold og slatten mad.
- Glemt noget af maden.
Har haft bestilt mad fra dem 3-4 gange nu, og det er samme oplevelse hver gang…
Det skal dog siges at maden smager godt, men det vejer ikke op for alle de problemer oppe over.
Bedste sted i korsør
God mad. God kundeservice kan helt klart anbefales
Udgået mad på deres hjemmeside og mad ikke klar på aftalt tidspunkt
Vi bestilte mad via deres hjemmeside, og ringede efterfølgende for at bekræfte hvornår vi kunne hente maden.
Da vi ringende blev vi informeret om at 2 ud af 6 bestilte ting ikke kunne laves, da det var udgået, hvilket var børnemenuer, som vores børn havde valgt, men de ikke havde fået det fjernet fra hjemmesiden. Vi bliver dog tilbudt et alternativ.
Da vi kommer på den aftalte tid for at hente maden er de stort set ikke gået i gang med at lave den. Jeg spørger pigen der laver maden om det er vores mad hun er ved at lave, da det ser forkert ud. Det viser sig at hun er ved at lave baguettes i stedet for bagels som vi havde bestilt. Her kan jeg bekræfte fra e-mailen med bestillingen at det er forkert. De tilbyder dog at lave maden om til det bestilte.
Vi ender med at være i butikken 35 minutter før vi får vores mad, selvom vi telefonisk og via bestillingen havde bekræftet hvornår vi kunne hente det, da det tager lang tid at lave, samt vi bliver inviteret med ud i baggården for at se på nogle palmer.
Det skal siges at maden vi fik smagte godt, men alt omkring bestilling og den generelle oplevelse var skidt.
Har ventet i 1.5 time på en burger menu…
Har ventet i 1.5 time på en burger menu og en frikadelle sandwich
Da manden så endeligt kommer frem er den blevet kold. Og man har valgt at ligge tingene sidelæns ned i 1 lille pose så det var helt most.
Dårligt service kold mad når det kommer