Macnyt Anmeldelser 12

4,0

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Macnyt er et dansk nyhedssite for og om Apple, Mac, iPod og iTunes samt iPhone.

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Bedste danske Mac-forum

Uden tvivl det bedste danske forum for mac entusiaster! De negative kommentarer der er givet herinde, viser vidst at der ingen forståelse er for at forummet drives af frivillige. Altid hurtig hjælp, hyggelige røverhistorier og konstruktive debatter.

Dumme kommentarer hist og her, ja bestemt – men tag et kig på alle andre forums på nettet, så er Macnyt bestemt ikke hårdt ramt.

19. oktober 2016

Gode brugere, men

Hvis man har et spørgsmål på siden, vil der hurtigt være en til at hjælpe, men ligeså hurtigt en til at komme med en dum kommentar, som ikke bliver slettet. Det sker ofte at siden er nede, og når man beklager sig om det, er det eneste der sker når man fortæller om fejlene 'vi kender godt til fejlene'.

Generelt på siden:

Fejl mange steder, links som ikke virker, og som ikke bliver rettet.
Fejlbehandling på siden, uden undskyldning.
Forkerte menu navne.
Ingen artikler, kun et forum.
Dårlig behandling.

Efter min mening burde siden enten lukkes eller få en opfriskning. Jeg håber virkelig at andre læser denne anmeldelse og tænker over det.

Hvis man kunne give den kvarte, vil jeg give den 1 og en kvart.

14. juli 2015

5 stjernet

Har været min startside i mange, mange år efterhånden.
Og er det stadig selvom det ikke helt kører på alle cylindre.

25. januar 2012

Mangler og nogle gange en vis form for negativitet

Jeg synes setup er gammeldags, men ikke ensbetydende med at de skal gå over til andre opensource standard theme indenfor forummer (det er godkendt i den danske retskrivnings ordbog).

Så dit enme bliver ofte væk, hvis det vælter ind med en masse på en enkel dag. Det gør man ofte nogle gange får svar men andre selv ser svaret. Andre gange svares spørgsmålet naturligvis ikke.

Man kan også opleve en hvis form for negativitet blandt nogle af de ældre medlemmer.

Så jeg ser potentiale i dette forum, men der er plads til forbedringer.

dejlig side

jeg har meget af min mac viden derfra. :)

ps. vi har fået at vide af pp, at vi ikke må snakke om de dårlige ting, bl.a. [_l4_l3]. :D

12. september 2011

Ofte nede og Admin sletter folks signatur, der ikke er i strid med Eula

Sitet var godt til [name removed] begyndte at tænke mere på reklame penge end på at sitet skulle være oppe og virke.. og det efter vi har betalt for hans server gennem donationer... og oven i det sletter du folks signatur, fordi hvad ? for de var ikke i strid med din EULA !

Kære [name removed]
Tak for dit forslag om at slette min negative anmeldelse af dit site.
1) jeg skriver ikke noget usandt, eller mener du at vi ikke har været med til at betale din server til macnyt.dk hvor du nu har reklame indtægter fra ?
2) har du uden varsling slettet min signatur ?
3) Der står INTET om det du siger i din EULA, som er det man godkender som bruger, hvad du vælger at skrive gemt dybt inde i en faq, kan hverken bekymre mig eller nogen anden, det svare jo til at der et sted dybt inde i din brugsanvisning til din telefon står at din kontrakt gælder i 5 år den går ikke det skal stå på kontrakten !
og som jeg har skrevet til dig vil jeg glædeligt fjerne den underskrift hvis du
opdaterer din EULA (og ja hvis du nu havde lavet et site der ikke er nede 3 gange om ugen ville jeg jo aldrig have gidet lave en konkurrent)

Macnyt-logo

Besvarelse fra Macnyt