Min veninde og jeg har fået deres western style nachos, hvor der skulle være rigeligt til to. vi er skuffede fordi det var brændt fast på bunden og sort i kanten. derudover er vi stadig sultne.
Jeg bestilte en pitabrød med oksestrimler 89 kr. Jeg måtte sende den retur. Brødet var papirs tyndt. 1 skive tomat. Kødet kunne ikke tykkes. Bestemt ikke pengene værd. Dårlig service. Sidste bes... Se mere
Søde medarbejdere, men maden kom alt for sent. Der gik cirka 45 min. før vi fik vores mad, og da det endelig kom, var der ikke særlig meget på tallerkenerne, og maden var meget saltet og generelt kede... Se mere
Min veninde og jeg har fået deres…
Første og sidste gang
Søde medarbejdere, men maden kom alt for sent. Der gik cirka 45 min. før vi fik vores mad, og da det endelig kom, var der ikke særlig meget på tallerkenerne, og maden var meget saltet og generelt kedelig.
Frokost med skuffelse
Frokost med sønnen, I guder !!! Jeg bestilte en frokostbøf med french frites, og bearnaisesovs til 99,-
Da maden kom, var frites halvkolde, og sovsen var skilt, der flød fedt rundt på toppen af sovsen, og bøffen kunne være højdepunktet hos McDonalds.
Man får hvad der betales for, men de 99,- ville jeg hellere have brugt på mad et andet sted. Første, sidste og eneste gang jeg kommer der.
Autentisk Amerikansk Restaurant
Super go oplevelse, go mad til overkommelig pris. Vi fik pulled pork og grill bøf. Dejligt kød, de skriver jo selv Dansk Jersey og jeg kan personligt godt smage forskel på kød og dette er altså kvalitets kød. Dertil lækre gyldne tykke fries.
Vi fik også milkshake og Apple pie. Og når man blot har en viden om og erkendelse af Amerikansk mad ofte er fyldt med fedt og sukker. Bliver man ikke overrasket af at desserterne er søde meget søde. Men de smagte godt. Apple pie serveret frisk og lun. Mums.
Vi kommer helt sikkert tilbage.
Eneste minus og det var ikke restaurantens skyld. Men andre gæster skabte desværre dårlig stemning. Så nedladende adfærd overfor stedet og personalet, at jeg set i bakspejlet ville ønske jeg havde reageret i stedet for blot at se på og tænke hvad “bib” bilder i jer ind. For personalet skal jo desværre være høflige og proffesionelle.
Mindste pitabrød til 89kr
Jeg bestilte en pitabrød med oksestrimler 89 kr.
Dårlig service.
Sidste besøg fra os
Øv vi elskede mackies førhen
Øv vi elskede mackies førhen, men efter nye ejere og vores besøg idag til brunch er jeg dæleme skuffet. Sur kvinde, dårlig mad, kunne knække min tand på d gamle rundstykke, æg uden smag, iskold pandekage,
Helt rynken pølse
skide skod
vores mad kom med 25 minutters forskel fra første til sidste ret. 5 ud af 9 af retterne var lavet forkert, og flere manglede essentielle ingredienser i retten (avokadotoast uden avokado). da vi så konfronterede bestyren, blev vi mødt af flabethed og fjendtlighed. virkelig et dårligt sted, dog var den unge tjener super flink.
føj for dulan
Maden kom forskudt med 25 minutter fra de første fik deres mad til de sidste. Vi fik slet ikke det rigtige mad, fejl på fejl på fejl! Køkkenet var flabede og gad ikke lytte til os når vi fortalte hvad problemet var. Alt i alt mega dårlig oplevelse at bruge hele 200 kroner på!
Total dårlig oplevelse
Total dårlig oplevelse! Ingen fik det rigtige med og der var papir i den ene burger…+ 20 min ventetid til den sidste fik sin mad
Mega dårlig oplevelse
Mega dårlig oplevelse! Bestilte selv en avocadosandwich og den kom uden avocado. Jeg fik først min mad 20 minutter efter at mine veninder jeg spiste med fik deres. Der var en ud af 9 som fik det rigtige mad
Timing angående afrydning.
Det er lidt ærgerligt, at I henvender jer for afrydning af bord, inden alle er færdige med at spise. Det trækker ned på en ellers god oplevelse af mad og betjening.
Der var ledige pladser, så egentlig ingen grund til at sidste mand i selskabet fik oplevelsen at, at det kun kunne gå for langsomt med at få spist op.
Hyggefrokost
Jeg fik Chicken Delight med dejlig kogt kylling, salat og avocado. Altid god og rigelig mad🙂🙂. Undlad gerne at stege den kogte kylling, den bliver for tør. Noget af det lækre ved den kogte kylling er netop at den er super saftig og ikke tør/ sprød.
(Ikke helt sikker på navnet, retten står under Obama Care i menukortet)
For at udbrede budskabet om at I har åbent igen, kunne I måske invitere Horsens Ugeavis til at lave en artikel/ historie om jer/ restauranten. Eller Horsens Folkeblad. Lave en hjemmeside og en beskrivelse på Facebook.
Jeg fortsætter mine hyggefrokoster på Mackies!
Konen og jeg var på hyggedate i…
Konen og jeg var på hyggedate i weekenden og vi tog mackies, vi fik snackbox og pizza og synes det var som det plejer ang netop den del. Så pizza og boks var hel fint👍
Der blev også bestilt en nachos og den kostede 230 kr inkl en gang mole. Der var så lidt på tallerken at kun bunden var dækken, vi fik også en meget tør hakkedreng med iskold bearnaisesovs til.
Sååå ændringer skal der godt nok til hvis de vil overleve, de kan ikk leve på pizza og snackboks.
Så derfor får de kun 3 stjerner herfra, vi ser deres spisested som middel.
Desværre er det slet ikke de samme…
Desværre er det slet ikke de samme pizzaer som før i tiden, det bliver i nød til at gøre bedre. Man kan ikke tage 540kr for 3 pizzaer og de ikke engang er speciel gode, alm billig pepperoni 🥺 ja jeg er faktisk i tvivl om det er de rigtige pizzaer vi har fået. Håber det bliver bedre ellers tror jeg i får det svært, kom nu op på hesten og så gør det ordentligt.
Det skulle være en Harley D og en Heavy Dude ?
Ønsker kun det bedste for forretningen. Mikael Eriksen
VIRKELIG SKUFFENDE OPLEVELSE.. IKKE SOM FØR
Vi har længe spist her og har altid elsket vores madoplevelse men siden at der er kommet ny ejer er kvaliteten dalet.
Det er heller ikke fordi de vinder på portionsstørrelserne. Vi fik nogle halv fyldte portioner og desværre for dem kommer de til at miste kunder hvis de fortsætter på denne måde.
Og når man fortalte dem at vores mad var dårligt lavet, fik vi bare at vide at vi så kunne skrive en anmeldelse!
Vi kommer aldrig til at spise her igen!
God service - medium mad
Tusind tak til Victor ham der stod for service, tydeligt at han var ny og at det havde været en lang aften men trods det med højt humør og så gjorde han alt han kunne for os. 5 stjerner til ham.
Selve maden og prisen hængte ikke sindssygt godt sammen men det var lækkert nok og stemningen god nok til at veje op for prisen.
Elendig betjening
Elendig betjening. Kunne ikke få byttet en snack ud med noget andet i deres snackkurv. Derudover måtte vi ikke bestille børnemenu til en på 14, på trods af at der ikke stod aldersbegrænsning i menuen. Da vi påtalte dette, fik vi besked om at skride af den utroligt ubehøvlede ejer. Ikke et sted vi kommer igen
Virkeligt skuffende i forhold til…
Virkeligt skuffende i forhold til prisen
Sidste gang jeg bestiller der
Aarhus afdelingen er klart at foretrække!!!!
Deres hakkebøf er så tørstegt den…
Deres hakkebøf er så tørstegt den smuldre, sparibsene var for gamle, gammelt surt kød.
Virkelig skuffende.
Tror de har fået nye ejere siden det er blevet så dårligt.
Kedelig mad
Bestilte en børne pizza og fritter og en lille pizza og fritter.
Fritterne var fine og gode.
- men pizzaerne …..
Børne pizzaen var et pitabrød overhældt med tomatsovs og stykker af pålægsskinke.
Min pizza var en smagsløse præfabrikeret bund der smagte af pap. Overfyld med spegepølsestykker og så var der hældt så meget tørret oregano ud over hele “pizzaen”.
Det smagte virkelig ikke særlig godt.
En Dr. Okters pizza fra Nettos fryser ville have slået det måltid med flere længder.
Personalet var dog søde, hurtig betjening og der var pænt og rent.