Obsessed with the Oslo Puffer!! This puffer is seriously amazing — the quality is so good, and it’s super comfortable. It honestly gives total Ralph Lauren dupe vibes, and the fit is very Stock... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
De jas die ik retour stuurde heeft meer dan een maand vertraging opgelopen bij de koerier. Macies heeft heel geduldig gewacht en mij erg vriendelijk geholpen. Gelukkig is de jas gevonden en direct daa... Se mere
SUPER slechte kwaliteit tas, na amper 2 maanden gebruik hengsel en rits kapot, zonde van de 100 euro. Koop hier niet als je je geld niet wilt weggooien UPDATE: na wat mailtjes heen en weer gestuur... Se mere
Erg klantvriendelijk. Goede hulp geboden door jas uit te zoeken die me past, nl. erg kleine maat. Jas gevonden, maar wilde nog verder kijken bij andere merken; de uitgekozen jas werd op mijn naam w... Se mere
Macies is een toonaangevend Nederlands kledingmerk dat sinds 2022 snel internationale bekendheid heeft verworven. We streven ernaar om onze klanten dagelijks blij te maken met onze trendy items, die met zorg worden ontworpen en geproduceerd in Europa. Ons doel is om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends, zodat onze klanten geen andere plek meer hoeven te zoeken dan onze webshop. Of het nu voor een vakantie, feestje of gewoon dagelijks gebruik is, met Macies kleding ben je altijd stijlvol gekleed. We introduceren regelmatig unieke items om jouw kledingkast te upgraden, en bieden constant nieuwe must-haves aan om jouw outfit inspiratie te geven via onze TikTok-account. Kortom, met Macies loop je altijd trendy voorop!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb het besteld en heb gelijk de mail gekregen van de bevestiging en order nummer zonder problemen. Ook had ik nog een paar vragen en die zijn voor mij helemaal beantwoord via TikTok, ik ben er blij met de tas die ik heb besteld. De kwaliteit is perfect. Ik heb het ook al aan al mijn vriendinnen aangeraden, waarvan twee ook al iets hebben besteld. Ik ben erg tevreden en Macies is zeker een aanrader voor iedereen.
Mooie jas, en super kwaliteit prijs verhouding!!! Eerder ook al een trui besteld die was ook heel mooi.
Het duurde drie maanden voordat de trui binnen kwam, en de kwaliteit is heel slecht! De print liet na 1x wassen (volgend het waslabel) los.
Fijne producten! Goeie communicatie, wel iets langere verzendtijd dan aangegeven. Wel super blij met mijn items!
Ik heb de city bag big besteld in de kleur black. Ik had gezien dat de levering naar Nederland een week duurt op tiktok. Na een week had ik nog niks en nadat ik sommige reviews had gelezen op deze website stuurde ik voor de zekerheid een mailtje. Op dezelfde dag kreeg ik hierop antwoord, waarbij werd verteld dat er onderbezetting is. Een aantal dagen later kreeg ik mijn tas. De verpakking was super leuk en de tas is ontzettend mooi! Super goede kwaliteit en echt leer zoals beschreven. Het is een ruime tas en goed voor school/werk. Ik ben er enorm blij mee, bedankt macies!
De tas is hele goede kwaliteit en van echte leer, er kunnen heel veel dingen inpassen en je kan het goed stylen.
Het duurde even maar dan heb je ook wat. Ik heb de city bag big besteld. En hij is in perfecte status aangekomen en van goede kwaliteit. En perfect voor school.
Print is heel anders dan verwacht, heb een mailtje gestuurd voor retour en krijg geen reactie terug. Nu geen idee hoe ik het kan retourneren.
i didn’t get my package even tho the tracking said it’s gonna arrive one week ago. it still has not arrived.
Retour refusé pour un jean trop grand je déconseille de commander sur ce site
Heel goed alleen kunnen zeggen dat hij heel lang valt.
Mijn dochter een broek besteld, pastte toch niet, maatje groter gevraagd, die had Macies gewoon opgestuurd. Mocht mijn dochter kijken of deze wel goed was. En hebben we de andere broek terug gestuurd. Super service! Perfect contact via de mail! Echt een bedrijf waar je van op aan kunt!
Ik ben erg positief over macies: ik had een shirt en een broek besteld en het was al binnen drie dagen binnen! Mooie kleding en ben der erg blij mee!!😊💗 Het gene wat ik wel jammer vind zijn de foto’s op de website; je hebt bij sommige kleding items 1 foto en dat is het en soms kan er zelfs niet heel veel uit halen hoe het er precies uitziet. Maar miss wordt dat nog beter
Super aardig en altijd wel een goede oplossing voor je probleem!! Super en ook echt leuke kleding. Was ook super optijd binnen
Læs mere om andre typer anmeldelser.