Banner for Magistrenes A-kasse

Magistrenes A-kasse Anmeldelser

1.099

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 225 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver medarbejdernes imødekommenhed, empati og faglige dygtighed, hvilket skaber en tryg og personlig oplevelse. Mange føler sig set og hørt, idet de modtager konkret og brugbar vejledning, der er tilpasset deres individuelle situation. Rådgiverne roses for at give overblik, motivation og værdifulde tips til jobsøgningen, og den leverede service er effektiv og hurtig. Folk sætter pris på den grundige sparring, der hjælper dem med at styrke ansøgninger og CV'er, samt inspirerende kurser og webinarer, der skaber et trygt rum for læring og netværk. Den samlede oplevelse er præget af støtte, klar kommunikation og en følelse af at være godt klædt på til fremtidige udfordringer.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet yderst positivt, idet mange roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, og mange roser den personlige og kvalificerede rådgivning, som de... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice, idet mange føler sig set, hørt og godt taget hånd... Se mere

User experience

Anmeldere nævner positiv feedback om brugeroplevelsen, idet mange fandt den behagelig og informativ, hvilket... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med contact, hvor nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Henrik fra MA er en meget eftertænksom og kerende karrierekonsulent, som gjorde mit første møde med A-kassen til noget særligt. Efterfølgende har MA været gode til at holde en passende balance i dere... Se mere

Jeg har idag talt med forsikringsafdelingen hos MA kasse og fået kyndig vejledning af Nina Frederiksen. Jeg fik gode råd til, hvordan jeg kan udvide min jobsøgning og blev grundigt indført i... Se mere

Jeg var til min første samtale som ledig ved Magistrenes A-kasse, og blev meget imponeret over den ro og menneskelighed der mødte mig. Pia var ekstremt imødekommende og gjorde sig umage med at mød... Se mere

1. Indtægtsbeskyttelsesforsikring

MA er en a-kasse af og for akademikere. Vi er et fagligt fællesskab, hvor mennesker med viden, nysgerrighed og ambitioner mødes, uanset om de kommer fra humaniora, naturvidenskab, samfundsfag eller arbejder i krydsfeltet mellem flere discipliner. Hos os får du ikke standardløsninger. Vi kombinerer høj faglighed med en menneskelig tilgang, fordi vi tror på, at der skal være mere menneske og mindre system i mødet med vores medlemmer. Vi er specialister i akademikernes arbejdsliv, og vi er her for at rådgive, udvikle og støtte dig, uanset hvor du er i din karriere.

Mere menneske, mindre system

Du står ikke alene i dit studie- og arbejdsliv - MA er med hele vejen
Hos MA får du en a-kasse af og for akademikere, hvor der er mere menneske og mindre system. Du kan blive medlem gratis under studiet og opnå ret til dagpenge fra første dag efter dimission. Vi hjælper dig med cv, ansøgninger og LinkedIn, og du får personlig sparring fra karriererådgivere med indsigt i det akademiske arbejdsmarked. Samtidig får du adgang til faglige arrangementer, stærke netværk og over 2.800 rabatter gennem Visma LogBuy. Meld dig ind på ma-kasse.dk på få minutter og bliv en del af et fællesskab, der styrker dine muligheder.

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.099)

234 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kommunikation

Hurtig, effektiv og venlig kommunikation

19. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Josefine. Ih altså - TAK! Jeg siger det videre til kollegerne. God weekend. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Jakob Neister var enormt kompetent og…

Jakob Neister var enormt kompetent og forstående for den enkeltes udfordring. God feedback og gjorde det til en god kontaktoplevelse.

19. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Hans. Stor tak for tilbagemeldingen - jeg siger det videre til Jakob. Held og lykke - og god weekend. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Venlig og motiverende støtte til jobsøgning

Jeg blev set i øjenhøjde og fik god og konkret sparring og vejledning omkring cv og ansøgninger, som virkeligt har givet mig motivation til at genbesøge og tilpasse mine skabeloner.
Jeg havde en række spørgsmål, som alle blev besvaret grundigt og jeg synes jeg har en god plan for det næste stykke tid.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Anne-Marie. Stor tak for tilbagemeldingen - jeg siger det videre. Held og lykke i den næste tid! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Personlig og imødekommende rådgivning

Rådgiveren var meget empatisk og imødekommende og havde fuld forståelse for min situation.
Jeg gik derfra med en plan jeg kunne bruge ift. min videre jobsøgning om hvordan jeg kunne gribe den an.
Vedkommende var sød til at gøre opmærksom på et webinar som netop handler om det min henvendelse drejede sig om, så det meldte jeg mig selvfølgelig til.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Julie. Tak for de pæne ord - og tak for at sige det her! Jeg siger det skyndsomt videre. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Tillidsfuldt og superprofessionelt

Jeg har netop afsluttet min tredje samtale med Berit fra MA i Aalborg. Det har været et meget godt og tillidsfuldt forløb, hvor jeg er blevet mødt med de behov jeg har, og jeg derfor er blevet hjulpet videre i en udfordrende situation som ledig efter mange år i arbejde. Superprofessionelt, så det kan klart anbefales, når situationen er som den er.

18. marts 2026

Karriererådgiver Pia-Bloch Nielsen - skabte et trygt og tillidsfuldt rum for neurodivergente studerende fra AAU som modtager sps støtte fra Oliviadanmark

Vi havde fornøjelsen af at få besøg af karriererådgiver Pia Bloch-Nielsen fra Magistrenes A-kasse til et oplæg for en gruppe studerende fra Aalborg Universitet med psykiske og neurologiske funktionsnedsættelser – i samarbejde med SPS-rådgivere og studiestøttegivere Pernille og Lone fra Olivia Danmark.

Pia havde tydeligt tilpasset sit oplæg til målgruppen og mødte de studerende med en særlig varme, nærvær og respekt. Hun så den enkelte og formåede at gribe de studerende præcis dér, hvor de var – både fagligt og menneskeligt. Hendes rolige og behagelige tilgang skabte et trygt og inkluderende rum, hvor alle kunne deltage og føle sig mødt.

Vi oplevede tydeligt, hvordan Pia både favnede gruppen bredt og samtidig havde blik for den enkelte studerende. Flere studerende strålede og åbnede op i hendes selskab – netop på grund af den måde, hun mødte dem på og tog rummet. Det skabte en tryghed og et engagement, som betyder meget – især for denne gruppe studerende.

De studerende gik fra 3 timer i Pias gode og vidende selskab - mere afklarede og med ro i maven i forhold til overgangen fra studie til arbejdsmarked.

Oplægget gav et klart og overskueligt indblik i dagpengesystemet som nyuddannet, vigtige deadlines og muligheder samt hvordan MA kan understøtte i den første tid efter dimission.

Derudover bidrog Pia med konkrete og brugbare råd om CV, ansøgninger, netværk og dialog med arbejdsgivere – samt refleksioner over, hvordan man kan forholde sig til at dele oplysninger om funktionsnedsættelse i jobsøgningen.

Pia fremstår som en meget dygtig, professionel og empatisk formidler med en særlig evne til at skabe tillid og tryghed.

De studerende var meget tilfredse med både indhold og formidling.

Vi kan varmt anbefale Pia Bloch-Nielsen og Magistrenes A-kasse for deres faglighed, engagement og evne til at gøre kompleks viden tilgængelig for alle.

Tak for et inspirerende og meget meningsfuldt oplæg!

De bedste hilsner fra Lone Bendix Haugaard sps rådgiver/studiestøttegiver for Olivia Danmark

13. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Lone. Jamen, jamen, jamen - TAK for de mange roser, særligt til Pia! A-kasse-verdenen - og overgangen fra studie til arbejdsliv - kan gøre mange nervøse, så det er i den grad MA's opgave at demonstrere, at vi har medlemmernes ryg. Endnu en gang tak for at sige det her! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

En rigtig god a-kasse i en svær periode

MA har været en rigtig god a-kasse i en ellers lidt hård jobsøgningsperiode. Jeg har været til flere gode kurser, og har især sat pris på de fysiske, og så har jeg fået fantastisk god vejledning, støtte og opmuntring fra Pia Knudsen, som bare er en virkelig skøn rådgiver! Herudover er det dejligt at man kan bruge Akademikerhuset som kontor, hvor man kan møde ligesindede og komme lidt hjemmefra. Jeg har altid følt mig godt taget imod og de har ganske god kaffe og den bedste kakao :) En sidste ros til MAs Drop-in online karriererådgivning om onsdagen, det fungerer super godt og det er rart at man ikke skal booke i forvejen.

17. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Signe. Stor tak for alle roserne - de luner virkelig. Og jeg siger det selvfølgelig videre til Pia og alle kollegerne. Og jeg ønsker dig masser af held og lykke med jobsøgningen! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Endnu en ommer

Efter at have forsøgt i en måned at komme igennem med en besked til MA må jeg konkludere, at det ikke er lykkedes.
Jeg betaler åbenbart som medlem for et system, der håbløst ufleksibelt i overgangen mellem dagpenge og løn. Administratorerne af samme system kan åbenbart hverken forstå eller vejlede medlemmer, der ikke ønsker supplerende dagpenge.
Kære MA:
Hvor svært kan det være?
Og hvor svært er det at forstå, at jeg foretrækker at bruge min tid på mit arbejde og min familie?
Jeg vil gerne være fri for endeløse, forgæves skriverier med jer, hvor jeres såkaldte vejledning leder ind i konstant nye blindgyder.
MA: det er en ommer! Igen!!

15. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Jette. Du er jo forfulgt - UNDSKYLD! Du burde have fået svar i går morges. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

privilegieblind underviser

Til en gruppeøvelse instruerede underviser i, at den med det længste hår skulle være tidstager.
Jeg påpegede i chatfeltet, at det typisk ville resultere i, at en cis-kvinde ville ende med den opgave. Hertil svarede underviser, at det ville han kigge på, "hvis det er noget, der betyder noget".
Det er en privilegieblind instruktion og et enøjet og dumt svar på min kommentar.
Jeg er overbevist om, at underviser ikke havde den intention at bidrage til uligestilling. Derfor er det ovenud uheldigt - endog kritisk - at han svarer sådan, når det påpeges, at det er det, der sker.

4. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære RA. Det var i hvert fald ikke intentionen at bidrage til uligestilling, ej heller at være enøjet og dum. Jeg har givet din oplevelse videre til kollegerne, for det var jo ikke desto mindre, hvad du oplevede. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Man kan i den grad regne med support…

Man kan i den grad regne med support fra MA. Jeg har følt mig både støttet, mødt og bakket op - 100% Der er gode mennesker bag den her A-kasse, som vil gå langt for at hjælpe dig, når du står i en l-o-r-t-e situation. Tusind tak for snakken!

13. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Helle. Wauw - så bliver det alligevel weekend! Stor tak for at sige det videre her - jeg siger det også videre til mine kolleger. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Oplæg af dygtig medarbejder

Vi havde et oplæg af Pia Bloch-Nielsen (MA) på Aalborg Universitet forleden. Oplægget var rigtig godt, og det faglige indhold var relevant og grundigt forberedt, specielt til vores faggruppe.
Pia var enormt imødekommende, velforberedt og faglig dygtig. En klar gevinst for arbejdspladsen.
Det kan klart anbefales at få Pia ud til et specialiseret oplæg.

10. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Henrik. Mange tak for de flotte ord til Pia - jeg sender dem videre til hende NU! Rigtig god weekend herfra. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Søde og imødekommende

Søde og imødekommende! Dejligt at en situation, der ellers kunne opfattes som en smule angstprovokerende, hurtigt viste sig ikke at være det!

12. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Kalle. Stor tak - vi ved så udmærket, at 'systemet' får mange til at have bange anelser. Desto mere positivt er det, at du har oplevet, at vi er okay. Det ligger os meget på sinde at give vores medlemmer præcis den oplevelse - tak for at sige det videre på Trustpilot. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Super support og vejledning

Super support og vejledning. Altid nærværende og til at få fat på.

10/10 Kommer igen næste gang.

11. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Thomas. Tak for de pæne ord - jeg har skyndt mig at dele dem med mine kolleger. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Jeg havde en god og lang samtale med Henrik

Jeg havde en god og lang samtale med Henrik, som jeg oplevede som en dygtig menneskekender. Der gik ikke lang tid, førend han havde konkrete råd og ideer til at tilgå min situation med nye tilgange. At han tilbød efterfølgende at tilsende mig links mm. gjorde også samtalen endnu mere nærværende, da jeg ikke behøvede at lave helt så ihærdige notater, som jeg nok ellers ville have gjort.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Louise. Ih altså - tak herfra på MA's vegne. Jeg har straks sagt det videre til Henrik. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

MA har virkeligt mange gode oplæg, foredrag og workshops til deres medlemmer

MA har virkeligt mange gode oplæg/foredrag/workshops til medlemmerne - ved fysisk fremmøde eller online - og det er altid sagligt, informerende, relevant og inspirerende. Dette var endnu et af slagsen, hvor vi hørte om foreningen HeadSpace, som laver gode tilbud til unge, som er ramt af mentalt stress - kan få hjælp og vejledning - helt gratis.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Line. Stor tak for at fortælle om dine oplevelser med MA her. Jeg siger det videre til kollegerne! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Medarbejderne gjorde livet nemmere.

Medarbejderne gjorde livet nemmere.
Jeg synes det var uoverskueligt at skulle på dagpenge efter jeg havde færdiggjort min kandidatgrad, da jeg ikke vidste noget om a-kasse 'gamet' og ikke vidste hvordan processen var. Der er mange deadlines, så det var rart at blive mødt med rigtig hjælp hver gang man ringede ind og ikke bare en AI chatbot
Jeg havde i øvrigt også en rigtig god indledende samtale med Henrik, hvor jeg følte mig lyttet til, og vi fandt nogle fællesmål.

4. marts 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Carl. Tak for de pæne ord - vi er os meget bevidst, at 'systemet' ikke virker særlig imødekommende og menneskeligt - så vi skal lægge os i selen for at tage brodden af bureaukratiet. Vi fortsætter :) Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

God formidling af information og opstart på forløb

Birgitte V.R. var rigtig god til at formidle informationen om opstart af netværk og bringe os i spil til samtaler om det.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Anna. Stor tak for at fortælle om din oplevelse her. Jeg har sagt det videre til Birgitte :) Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Bliv klogere på dine kompetencer

Den workshop jeg deltog i var tilrettelagt på en god måde - og en god mængde praktiske øvelser blandet med oplæg fra den velforberedte værtinde.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Siri. Mange tak for din tilbagemelding - jeg siger det videre! Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Hurtig og tillidsfuld sagsbehandling

Hurtig og tillidsfuld sagsbehandling. Man bliver generelt taget seriøst i MA

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære CEH. Tak for de flotte ord - og held og lykke derude. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

God kommunikation og sagsbehandling

God kommunikation og rart at have den samme sagsbehandler igennem hele forløbet. Sagsbehandleren var god til at hjælpe mig med at forstå, hvilken dokumentation han skulle bruge for at behandle min sag.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Samina! Mange tak for de pæne ord - jeg siger det videre til kollegerne. Vh Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA