Banner for Magistrenes A-kasse

Magistrenes A-kasse Anmeldelser

1.099

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 222 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver personalets venlighed, imødekommenhed og høje kompetence, og sætter pris på den personlige og nærværende vejledning. De føler sig set og hørt, og oplever at få skræddersyet rådgivning, der er let at forstå og anvende. Virksomheden tilbyder også værdifulde workshops og kurser, der giver konkrete handlepunkter, ny viden og fornyet motivation til jobsøgningen. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med selvbetjeningsløsninger og kommunikation, herunder vanskeligheder med at komme igennem via telefon og mail, samt manglende svar på henvendelser.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, og mange fremhæver medarbejdernes kompetence,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service, hvor mange fremhæver venlige, imødekommende og... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservicen positiv og værdsætter den gode sparring og vejledning, de modtager, hvilket... Se mere

User experience

Anmeldere nævner positiv feedback om brugeroplevelsen, idet mange fandt den nem og behagelig, hvilket gav dem... Se mere

Customer communications

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med kontakt, hvor nogle roser den gode feedback og hurtige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Henrik fra MA er en meget eftertænksom og kerende karrierekonsulent, som gjorde mit første møde med A-kassen til noget særligt. Efterfølgende har MA været gode til at holde en passende balance i dere... Se mere

Jeg havde en god og lang samtale med Henrik, som jeg oplevede som en dygtig menneskekender. Der gik ikke lang tid, førend han havde konkrete råd og ideer til at tilgå min situation med nye tilgange. A... Se mere

Jeg var til min første samtale som ledig ved Magistrenes A-kasse, og blev meget imponeret over den ro og menneskelighed der mødte mig. Pia var ekstremt imødekommende og gjorde sig umage med at mød... Se mere

Jeg har idag talt med forsikringsafdelingen hos MA kasse og fået kyndig vejledning af Nina Frederiksen. Jeg fik gode råd til, hvordan jeg kan udvide min jobsøgning og blev grundigt indført i... Se mere

1. Indtægtsbeskyttelsesforsikring

MA er en a-kasse af og for akademikere. Vi er et fagligt fællesskab, hvor mennesker med viden, nysgerrighed og ambitioner mødes, uanset om de kommer fra humaniora, naturvidenskab, samfundsfag eller arbejder i krydsfeltet mellem flere discipliner. Hos os får du ikke standardløsninger. Vi kombinerer høj faglighed med en menneskelig tilgang, fordi vi tror på, at der skal være mere menneske og mindre system i mødet med vores medlemmer. Vi er specialister i akademikernes arbejdsliv, og vi er her for at rådgive, udvikle og støtte dig, uanset hvor du er i din karriere.

Mere menneske, mindre system

Du står ikke alene i dit studie- og arbejdsliv - MA er med hele vejen
Hos MA får du en a-kasse af og for akademikere, hvor der er mere menneske og mindre system. Du kan blive medlem gratis under studiet og opnå ret til dagpenge fra første dag efter dimission. Vi hjælper dig med cv, ansøgninger og LinkedIn, og du får personlig sparring fra karriererådgivere med indsigt i det akademiske arbejdsmarked. Samtidig får du adgang til faglige arrangementer, stærke netværk og over 2.800 rabatter gennem Visma LogBuy. Meld dig ind på ma-kasse.dk på få minutter og bliv en del af et fællesskab, der styrker dine muligheder.

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.099)

234 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. Jeg blev mødt der hvor jeg er i min situation. Fantastisk rådgivning og stor menneskeligforståelse 🙏

11. juni 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Camilla. Stor tak for den flotte anmeldelse - jeg siger det videre til kollegerne! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Rigtig god rådgivning

Jeg havde en virkelig god samtale, hvor jeg følte mig godt oplyst, rådgivet og mødt med engagement. Tak for hjælpen:)

8. juni 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære køber. Jamen... TAK!! Jeg siger det videre! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Positive oplevelser

Mine samtaler med MA har altid været positive. Jeg er stødt på søde mennesker, der har givet mig håb i en ellers svær situation, og som har givet mig helt konkrete råd, som jeg har kunnet bruge i min jobsøgning og til samtaler.

26. maj 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Magnus. Tak for at sige det her! Jeg siger det videre til kollegerne. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Kæmpe tak til Pia Bloch for at træde…

Kæmpe tak til Pia Bloch for at træde til og hjælpe mig, da jeg havde brug for lidt sparring og hjælp ift. LinkedIn. Pia hjalp endda med at tage et ordentligt billede, der kunne fungere til både LinkedIn og CV. Simpelthen så god en service ☺️

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Josephine. Skønt at høre - jeg skynder mig at sende dine fine ord videre til Pia... TAK! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Pia hjalp mig til samtale på drømmejobbet

Bookede en tid hos Pia Knudsen til feedback på mit CV og ansøgning til en stilling jeg virkelig gerne ville have. Pia var en kæmpe hjælp og gav mig nogle virkelig gode råd – og jeg er nu endt med at blive kaldt til samtale! Jeg skrev derfor til Pia igen, og med kort varsel fandt hun tid til også at klæde mig på til samtalen i næste uge.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Cæcilie. SÅDAN - hvor er det godt at læse, at du får hjælp, præcis når det haster mest! Held og lykke med samtalen (og jeg siger det selvfølgelig videre til Pia). Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Berit Andersen har givet mig en god…

Berit Andersen har givet mig en god oplevelse fra første møde som ledig. Hun har været imødekommende og god til at skabe et trygt rum.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Mads. Tak for de flotte ord - og for at fortælle om din oplevelse her. Jeg siger det videre til Berit NU:) Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Jeg får altid en god behandling hos MA

Jeg får altid en god behandling hos MA. Venlig, imødekommende og hjælpsomme mennesker og god sparring om stort og småt vedr. jobsøgning, ansøgninger, CV og beskæftigelse. Tak!

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Justina. Dejlige ord - tak for at tage dig tid til at skrive dem her. God sommer - kan jeg jo skrive i dag :) Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Oplæg ved Stefan Hermann

Jeg deltog i ”Akademikerens rolle i udviklingen af velfærdssamfundet” med oplæg af Stefan Hermann. Han trak de historiske linjer op og gjorde os deltagere klogere på, hvordan han så akademikerens rolle i dagens samfund. Det er luksus, at MA giver medlemmer mulighed for at blive klogere på akademikeres plads i samfundet og få adgang til eksperter af Hermanns kaliber.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Finn. Skønne ord - tak for at skrive det her. Du er ikke den eneste, så mon ikke Stefan Hermann har været skarp :) Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Dejlig dialog mellem mig og vejleder

Dejlig dialog mellem mig og vejleder. Svarer godt på alle spørgsmål og venlig, rar tone. Det føles som om at ingen spørgsmål er dumme spørgsmål.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Thomas. Skøn læsning - mange tak for at sige det her! Held og lykke derude. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Fint og nyttigt foredrag af Stefan Hermann

En meget stor viden - både historisk og aktuelt - om akademikeres situation i forhold til samfundet og samfundets behov for akademikeres kompetencer, viden , kritisk analyse og muligheder for at få jobs i det danske samfund

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Sven. Hvor er det godt at høre, at arrangementet med Stefan Hermann 'ramte dig' på den bedste måde. God sommer - kan jeg jo skrive i dag :) Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Berit er simpelthen bare en stjerne!

Berit er simpelthen bare alt hvad man kan ønske sig, når det kommer til rådgivning.
Der bliver lyttet og givet feedback der kan bruges. 5/5!
Så god!

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Lasse. Skønne ord - tak - de ryger videre til Berit! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Stor anbefaling

Magistrenes A-kasse gør det en A-kasse skal gøre - og meget mere til. Har stort udbytte af såvel sparring med konsulenter som det store udvalg af kurser og kompetencegivende og -afklarende workshops.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Jacob. STOR tak for at sige det her - jeg siger det videre. Held og lykke derude! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Der var sket en fejl

Der var sket en fejl, så jeg manglede dagpenge for to måneder, men problemet blev grebet og håndteret med det samme, tak for den gode tone og hjælp til Dina Sommer.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Malene. Meget flotte ord - situationen taget i betragtning. Godt det blev prompte løst af Dina :) Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Anerkendende, kvalificeret og medmenneskelig rådgivning

Rådgiveren var helt igennem anerkendende og gav meget kvalificeret respons på mine spørgsmål og en konstruktiv og medmenneskelig vejledning omkring nye indsatser.

20. maj 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Birte. Stor tak for de flotte ord - jeg siger det videre til kollegerne! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Imødekommende og konstruktiv samtale…

Imødekommende og konstruktiv samtale med Henrik. Tak for det

22. maj 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Kirsten. Mange tak for de pæne ord! Jeg siger det videre til Henrik. Rigtig god weekend. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Meget personlig og rar oplevelse.

Fik virkelig brugbar og konkret hjælp med at forbedre mit CV og ansøgningsstrategi på et tidspunkt, hvor jeg selv var kørt lidt træt i det. Meget personlig og rar oplevelse. Og god kvalificeret feedback og hjælp, som jeg ikke fik fra AI.

21. maj 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Emilie. Skønt at høre... og skønt at mennesker også kan noget :) TAK - og god weekend. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Præcise svar og proaktiv tilgang

Præcise svar på mine spørgsmål. Samtidig proaktiv med yderligere information, der tilbød anden og bedre løsning end jeg havde tænkt.
Igen fantastisk service. Tak, Henrik og kolleger

21. maj 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Mikkel. Flotte ord på en fredag :) TAK - og god weekend. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Tak for 38 år

Jeg har gennem 38 år haft MA som en god A-kasse. Jeg går nu på pension og mit medlems skab ophører dermed.

20. maj 2026

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse

Kære Ivan. 38 år i MA – det er vi både stolte af og taknemmelige for. Tusind tak for de pæne ord og for tilliden gennem så mange år. Rigtig god vind med pensionistlivet – vi håber, det bliver fyldt med alt det gode, der måske ikke altid var tid til før. Alt det bedste herfra. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA