3,2

Middel

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Specialist i mågeklatter....

Vi havde bestilt en vare til i alt 5998 DKK for en kunde. Denne varer blev rykket for utallige gange - da den endelig kom, var det ikke den rigtige varer - Altså pga. forkerte oplysninger om varen fra deres hjemmeside.

Vi sendte varen retur indenfor 14 dage efter modtagelsen (og tilmed brugte 600kr i fragt bare for at sende de fejloplyste varer retur, -som også burde have været betalt af nytdrev for deres fejl.), og selvom de har modtaget varet, så nægter de at betale pengene retur og siger at vi kan få et tilgode bevis.

Derudover blev man mødt med en meget fjendtlig og nedladende tone i telefonen.

Returret til firmaer eller ej, så bortfalder disse betingelser bestemt, når man sender den forkerte vare !
Desuden var disse salgsbetingelser slet ikke oplyst inden vi købte varen.

Vi fik tilbudt at få den rigtige vare tilsendt, som så pludselig kostede 20.000 !!! og vi skulle tilmed forudbetale for at få den tilsendt.

Hvis ikke man var blevet behandlet på så dårlig og grov en måde, så ville vi have overvejet dette. -Men når man ikke modtager den rigtige vare første gang og så bliver behandlet på denne måde, så er det svært at finde tiltroen igen. Derfor takkede vi nej og forlangte vores penge tilbage. - Hvilket firmaet stadig nægtede.

Varen blev sendt retur d. 20-12-2016, i dag har vi d. 11/10-2017 og vi har stadig ikke modtaget vores penge. - heller ikke det "tilgode bevis" vi blev tilbudt at få i stedet for.

11. oktober 2017

Er dette din virksomhed?