Fik en fantastisk engageret behandling…
Fik en fantastisk engageret behandling af Mathilde Rabjerg Jensen, som sørgede for at kontakte e.l. mhp scanning.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Skulle du få lyst til at høre om Lystrup Fysioterapi og hvad de kan tilbyde af træningsmuligheder, er du nødt til at booke en mødeaftale for hjemmesiden er ikke informativ.
Når du møder så dem, er første skridt at dine oplysninger og handicaps omhyggeligt noteres, og der spørges ind til om du så evt. har nogle henvisninger med fra det offentlige fordi klinikken nu ønsker at flytte dem over.
Først derefter oplyser en meget ung medarbejder om, hvad klinikken kan tilbyde mht. genoptræning, hvilket ikke er omfattende. Der er kun ganske få maskiner, og fx ingen gangbarre, og holdtræning foregår i et lille lokale uden vinduer.
14 dage efter kommer så en hilsen fra dem med en regning på 464 kr. for ulejligheden, som du bare skal betale selv om du har afvist at bruge deres utilstrækkelige tilbud - og det var eneste mulige måde at blive klogere på deres produkt. Tak for ingenting!
Betaler du også honorar for at få lov at se på fx dit kommende TV eller nye bil i butikken?