lystfisk.dk Anmeldelser

4,0

Forfærdelig value for money på den mystery box jeg har fået. 2 flydere og forskellige liner med krog. Ikk en eneste spinner eller blink til simpel fiskeri. Ringer til kundeservice og hjælper ikke... Se mere

Kontakter virksomheden 18/7. Har taget et Daiwa 23 Ninja LT fra lystfisk.dk i brug kort inden, men på 3. tur smutter håndtag og skrue af (på trods af at være strammet umiddelbart inden fi... Se mere

Super service. Købte en spinnestang fredag eftermiddag og lørdag middag lå den klar til afhentning på GLS udleveringssted i Odense. Søndag fisketur, hvor stangspidsen knækkede. Sendte ma... Se mere

De opretholder fremragende service. Specifikt en medarbejder ved navn morten. Jeg havde brug for reservedele til et af mine hjul, som jeg ikke kunne finde på egen hånd. Morten var først og fremmest... Se mere

1. Lystfiskerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lystfisk.dk er en net- og fysisk butik, drevet af ivrige lystfiskere. Vi ved hvad der rører på sig, og kan derfor sikre dig at du får de bedst mulige råd, for at netop din fisketur bliver en succes. Vi strækker os for at give dig den bedste mulige oplevelse med dit netkøb, helt fra første besøg på vores hjemmeside, til modtagelse og brug af varen. Derfor har vi også et af landets største udvalg, til super skarpe priser. Hvis du ikke kan finde det på vores hjemmeside, så ring ind og forhør dig. Vi kan skaffe næsten alt!

God

Svarer typisk inden for 24 timer

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hastebestilling... og hastelevering

Jeg lagde en hastebestilling søndag 4.4 og fik allerede dagen efter besked om, at min ordre var pakket. Jeg modtog pakken den 6.4 sammen med en personlig besked - se, DET var lynhurtig nethandel, supergod service og en rigtig god handelsoplevelse! Tak for det!

7. april 2021

Super butik og nethandel

Super butik og nethandel
Har handlet meget ved Lystfisk.dk og er aldrig blevet skuffet. Lynhurtigt nethandel, ekspert rådgivning af passionerede lystfiskere som behandler alle ens uanset om man er begynder eller garvet.
Har endda oplevet at blive ringet op og orienteret om, at det fangst net jeg havde bestilt var enormt, så hvis ikke det var til båd ville de anbefale nummeret mindre.
Det er service! Tak

22. marts 2021

Håbløs hjemmeside

Et godt sted at handle, men jeres hjemmeside er håbløs. Den er utrolig langsom, og når man har nærlæst en ting og vil videre springer den helt tilbage igen, og man må begynde forfra igen.
Kan virkelig godt lide at handle hos jer, men flere gange opgiver jeg simpelthen.
Den trænger virkelig til en opgradering.

25. februar 2021

Super service.

Søndag fisketur, hvor stangspidsen knækkede. Sendte mail med billeder søndag aften. Fik meget fik meget fin reklamations behandling allerede mandag morgen, hvor de skriver der sendes en ny top klinge.
Netop afhentet idag - tirsdag.

Igen super hurtig ekspedition.
Mange tak Lystfisk.dk det er i orden service det der. Anbefaler bestemt at handle der.

/Jack

23. februar 2021

Super service!
Bestilte en pakke med lidt forskelligt endegrej, og modtog så en enkelt i forkert farve. Men det var ingen problem, for da jeg ringede morgen efter var det korrekte blink allerede sendt afsted, fordi de havde læst min mail👍 - så jeg kunne bare beholde det blink der blev sendt forkert🙂
Super service minded, og handlekraftig. Klart anbefales!

27. januar 2021

Købte en række vare hos Lystfisk.dk

Købte en række vare hos Lystfisk.dk, heriblandt et Westin W3 C&R Landing Net i str XL.
Ved modtagelsen finder jeg så desværre ud af, at der er en produktfejl på nettet, så stifterne ikke låser rammen korrekt.
Kontakter lystfisk med vedhæftede billeder. Svar indenfor 12 timer, returlabel afsendt, nettet sendt af sted, og kun 30 min efter de modtager nettet, sender de mig et nyt.

Bum!!, sådan driver man en forretning med succes og tilfredse kunder. :)

19. januar 2021

100% tilfreds

Kunne ikke være mere tilfreds med min ordrer og kundeservicen. Jeg bestilte en julegave til min kæreste og havde pakken dagen efter.

17. december 2020

Super service og hurtig levering

Købte en FTM seika rygsæk hos lystfisk.dk fik besked kl 15.50 at varen var kommet på lager igen og kl16 bestilte jeg varen på nettet. Næste dag kl 11 havde jeg pakken super service og hurtig levering. Handler helt sikker hoslystfisk.dk igen

4. december 2020

Jeg købte to westin w8 til karpe…

Jeg købte to westin w8 til karpe fiskeri. De var desværre med to forskellige farver øjer på. Jeg ringede ud i butikkern, og fortalte at jeg var ked af at de ikke var samme farve. Ingen sure miner eller nogen følelse af at jeg var et problem. 3 dage senere fik jeg byttet stangen. God service og jeg handler ikke andre steder hvis de har det jeg skal bruge.

8. november 2020

Super service og hurtig levering

God service og flinke medarbejdere.

Har efterhånden lavet nogle ordre ved Lystfisk.dk og har kun oplevet positive medarbejdere, som er meget flinke og hjælpsomme hvis der er noget man er tvivl om.
De ringer fx en op hvis man køber et hjul men ikke en line, for at høre om det er en fejl eller om det er fordi man har line i forvejen. Det kunne jo ske at det var en fejl i en hurtig bestilling.
Deres priser er gode og der er hurtig levering.

Vil klart anbefale andre at købe hos dem, og ring endelig til dem, hvis der er noget man er i tvivl om.

7. oktober 2020

Fantastisk service.

Bestilte en række blink og gummidyr. De sendte desværre et forkert gummidyr, som jeg gjorde dem opmærksomme på. Intet problem, de sendte det rigtige med det samme, uden jeg behøvede at bruge tid på at sende det forkerte tilbage. Super service.

20. september 2020

Her er en butik der fortjener 5…

Her er en butik der fortjener 5 stjerner;-)
Meget hurtig ekspedering og afsendelse og modtagelse af vare plus et godt fiskeblink i pakken som foræring og en venlig hilsen.
Kan varmt anbefales:-)

7. september 2020

Fra god til elendig kundeservice!

Har været uheldig med en række fiskestænger som er knækket, hvor jeg efterfølgende ikke har haft problemer med at få dem ombyttet, men har desværre knækkede den sidste jeg fik, i et kast med et gummidyr! Hvor den knækker næsten nede ved samlingen, skrive ind til dem, og sender billeder af stang og kvittering! Kan se de læser beskederne og det hele, men intet svar! Altså intet at hente nu! Der er tale om en stang til 1000kr som knækker ved at kaste med gummidyr! Som jeg nu står med ikke at kan bruge men heller intet svar kan få! Bor en times tid fra butikken, så det er ikke lige at tage et smut der ud, og har efterhånden brugt mange timer på at køre frem og tilbage! Startede med god service! Men virkelig elendig nu og uprofessionelt nu! Dårlig kundeservice!!👎🏽👎🏽👎🏽

14. august 2020

Forbandet dårligt kødmandskab mm

Når man er så ringe til at drive forretning, så man både skal handle med grej og oveni skal tjene penge på data-brokeri (indsamling og handel med kundernes private data), så burde man skifte branche.
Lad jer ikke narre, "nødvendige cookies" eksisterer ikke, med mindre man har designet sin hjemmeside / platform, med det for øje, at der skal bruges cookies. Bare se på vore ministerier, over halvdelen af Slotsholmen kører med valgfrie cookies, hvis de kan så kan denne "bubblegum machine" sg- også!

Det kommer vel ned til griskhed, inkompetence og pænt rådden moral.
O tempora o mores

20. juli 2020