lystfisk.dk Anmeldelser

4,0

Forfærdelig value for money på den mystery box jeg har fået. 2 flydere og forskellige liner med krog. Ikk en eneste spinner eller blink til simpel fiskeri. Ringer til kundeservice og hjælper ikke... Se mere

Kontakter virksomheden 18/7. Har taget et Daiwa 23 Ninja LT fra lystfisk.dk i brug kort inden, men på 3. tur smutter håndtag og skrue af (på trods af at være strammet umiddelbart inden fi... Se mere

Super service. Købte en spinnestang fredag eftermiddag og lørdag middag lå den klar til afhentning på GLS udleveringssted i Odense. Søndag fisketur, hvor stangspidsen knækkede. Sendte ma... Se mere

De opretholder fremragende service. Specifikt en medarbejder ved navn morten. Jeg havde brug for reservedele til et af mine hjul, som jeg ikke kunne finde på egen hånd. Morten var først og fremmest... Se mere

1. Lystfiskerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lystfisk.dk er en net- og fysisk butik, drevet af ivrige lystfiskere. Vi ved hvad der rører på sig, og kan derfor sikre dig at du får de bedst mulige råd, for at netop din fisketur bliver en succes. Vi strækker os for at give dig den bedste mulige oplevelse med dit netkøb, helt fra første besøg på vores hjemmeside, til modtagelse og brug af varen. Derfor har vi også et af landets største udvalg, til super skarpe priser. Hvis du ikke kan finde det på vores hjemmeside, så ring ind og forhør dig. Vi kan skaffe næsten alt!

God

Svarer typisk inden for 24 timer

4,0

Sikke en fantastisk kundeservice!

Sikke en fantastisk kundeservice fra en rigtig behagelig medarbejder!.
Jeg handlede online, hvor jeg købte en fiskestang og fastspolehjul. Jeg fik anbefalet varerne da jeg ikke selv har den store kendskab til udstyret.
Dagen efter blev jeg ringede op af en medarbejder hos lystfiks.dk, som er ved at pakke mine varer til afsendelse. Han vil sikre sig jeg har valgt den rigtige hjul da han vil anbefale en anden størrelse, samt at jeg huskede line til stangen. Jeg fortæller ha, hvor taknemmelig jeg er for hjælpen da udstyret er en gave til min søn da han har snart fødselsdag.
Pakken kom dagen efter og da jeg åbner boksen kan jeg se medarbejderen har pakket det hele ind i gavepapir! Sikke en skøn overraskelse.
Kan HØJT anbefale hjemmesiden, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Hvis jeg kunne give 6 stjerne havde jeg gjort det. Tak igen for en rigtig god kundeservice.

22. januar 2025

De opretholder fremragende service

De opretholder fremragende service. Specifikt en medarbejder ved navn morten.
Jeg havde brug for reservedele til et af mine hjul, som jeg ikke kunne finde på egen hånd. Morten var først og fremmest en utrolig flink medarbejder at tale med, endvidere gjorde han alt hvad han kunne for at få reservedelene fra fabrikanten. Og alt lykkedes. Kæmpe cadeau, til en fremragende butik. Vil selv primært handle herfra som udgangspunkt. Kun godt at sige om lystfisk.dk

14. november 2024

Normalt har jeg været positiv over at…

Normalt har jeg været positiv over at handle hos Lystfisk.dk, men denne gang skuffede de. Jeg bestilte en god pose blandet grej, hvoraf en Mepps spinner var tydeligt beskadiget/i meget dårlig stand. Det kan selvfølgeligt være en fejl, at de ikke har opdaget det i butikken, eller også havde de ikke regnet med, at nogen ville klage over en lille spinner - og så blev den jo solgt. Min utilfredshed opstår egentligt, da jeg i en mail henvender mig til Lystfisk.dk angående problemet, men intet svar modtager... Forhåbentligt er det et enkeltstående tilfælde.

18. juli 2024
lystfisk.dk-logo

Besvarelse fra lystfisk.dk

Hej Sune

Vi beklager mange gange, vi ikke er vendt tilbage på din mail. Din mail var endt i vores spam filter. Jeg har besvaret din mail, og vi sender selvfølgelig en ny spinner til dig omgående. Beklager det sene svar, og den utilfredsstillende vare. Hvis du en anden gang skulle opleve problemer, så giv os endelig et kald. Vi vil meget gerne lære af, og rette op på vores fejl.

Michael - lystfisk.dk

Bestilte en Torsdag formiddag og havde…

Bestilte en Torsdag formiddag og havde pakken Fredag morgen.
Fantastisk service da jeg besøgte butikken i Randers. De var venlige og var klar med hjælp og nyttig viden.

13. juni 2024
lystfisk.dk-logo

Besvarelse fra lystfisk.dk

Hej Mathias. Tak for de 5 stjerner! Vi ønsker dig en god sommer og knæk og bræk. Mvh, Team lystfisk.dk

Super hurtigt og godt!

Jeg bestilte fredag eftermiddag, og havde allerede pakken i hænderne lørdag formiddag. Super hurtigt, nemt, og en virkelig god pris. Jeg er bestemt tilfreds!
Her vil jeg handle igen.

22. juni 2024

10/10

Jeg bestilte sidst på eftermiddagen, og fik en besked fra GLS morgenen efter kl. 8 at min pakke var klar til afhentning efter den havde krydset Jylland.

Det er d i r e k t e smukt.

17. april 2024

Super hurtigt leveret

Super hurtigt leveret - og pakket pænt ind i gavepapir da det var en gave, der var bestilt.
Bestilte i går onsdag lidt over kl 12 og pakken var i pakkeshop idag kl 11.

4. april 2024

Bestilling af grej.

Bestilling af grej.

Jeg bestilte en række rapala woblere, der alle var angivet at være på lager.
Senere på dagen blev jeg ringet op af en medarbejder der beklagede meget, men at han desværre ikke kunne finde en wobler i en af de farver jeg havde bestilt.
Han spurgte om jeg var interesseret i en anden størrelse, i samme farve og det godkendte jeg.
Da jeg modtog pakken kunne jeg se, at de havde kompenseret for den uheldige fejl og selvom det ikke var nødvendigt, da jeg jo godkendte ændringerne, så må jeg sige det er god service.

Og selvom det er første gang jeg har oplevet en "komplikation" ved en ordre, så gør det mig kun endnu mere tryg ved at handle hos dem, når de reagerer så hurtigt og ringer for at høre om alternativer.

Tak for god handel og service!

28. februar 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, vanvittig god kundeservice og behandling fra dem. Havde bestilt en stang hvor efter nogle ture, to af øjerne var gået i stykker. Sendte dem en en besked søndag eftermiddag og havde svar tidligt mandag morgen. De havde en ny top del af sted, havde den dagen efter.
Super god service og klart et sted jeg handler igen.

29. januar 2024

Super!

Varen blev leveret 2 dage efter bestilling. Ikke en finger at sætte på denne hjemmeside 👌🏼

23. januar 2024

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice.
Jeg havde bestilt en vare på tilbud. Der var sket en fejl og varen var ikke på lager. Jeg blev tilbudt, at få tilsendt en anden og bedre version af varen, hvilket jeg ikke skulle betale ekstra for.
Rigtig god oplevelse og behagelig samtale med medarbejderen.

27. november 2023