1. Optiker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Synshjælpemidler - speciale i svagsynsoptik og belysning

2,0

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Falsk varebeskrivelse

Varen kunne overhovedet ikke det som stod beskrevet på hjemmesiden.

3. februar 2026

Hej Inger

Tak for din henvendelse og for din feedback.

Vi kan se, at der i anmeldelsen ikke er nævnt, hvilket produkt der er tale om. Ud fra dit navn og de sidste par dages køb formoder vi, at det drejer sig om vores læsebrille med LED-lys (+3.0 dioptri).

Det er naturligvis ærgerligt, hvis produktet ikke har levet op til dine forventninger. Samtidig vil vi gerne gøre opmærksom på, at der er tale om en færdiglavet læsebrille med lys til kr. 100,-, og at der derfor er visse begrænsninger. Det indbyggede lys er beregnet som et supplement og kan ikke sammenlignes med en kraftig læselampe. Derudover er brillen en standardbrille uden individuel tilpasning for bygningsfejl, akse m.m., som man får ved en brille fremstillet hos en optiker.

Vi har mange kunder, som er glade for produktet og endda har købt mere end ét sæt, men vi er naturligvis klar over, at behov og forventninger kan variere fra person til person – især hvis man har nedsat syn.

Det ærgrer os, at du ikke kontaktede os direkte, før anmeldelsen blev lagt op, da vi altid gerne vil forsøge at finde en løsning eller give yderligere vejledning.

Kan ikke anbefale at handle hos Lysoglup

Købte en Stella Sky i november 2021 til min Mor som er svagtseende.
Fin lampe med et godt lys. men med utroligt dårlige konstruerede fjernbetjeninger.
Der følger 2 fjernbetjeninger med, hvor batterierne er ”knap” batterier.
Fjernbetjeninger er så dårligt fremstillet at batterierne konstant falder ud.
De er monteret i en lille sliske og er næsten umulige at få i, selv for normalt seende.
Til gengæld er de lavet så tynde og i et materiale der går i stykke bare man kigger på det
På ingen måde optimalt for en svagtseende ældre person.
Jeg kontaktede Lysoglup for at høre om det kunne være rigtigt at det skulle være sådan og fik et utrolig ubehøvlet svar.
Jeg købte så endnu en fjernbetjening (for holderen i den første var gået i stykker). kr. 250, plus fragt.
Første gang den var i brug fald batteriet ud af sig selv og umuligt, for en ældre svagtseende at få i igen.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Lysoglup.

24. februar 2022

Kære Bjarne

Vi beklager at din mor oplever problemer med fjernbetjeningerne til Stella Sky gulvlampen.

Vi anerkender at slisken til batterierne ikke er den mest optimale løsning og kan risikere at falde ud når der hives i den fastgjorte snor. Derfor anbefaler vi at man fjerner snoren således at slisken ikke kan trækkes ud ved brug.

Alternativt kan snoren monteres ved at løsne skruen bagpå fjernbetjeningen eller bore et lille hul i siden på fjernbetjeningen.

Derudover tilbyder vi svagtseende at de kan sende fjernbetjeningen ind til batteriskift.

Vi videregiver problematikken angående batterislisken til producenten

Defekte varer og dårlig service

Købte et dyrt forstørrelses spejl, der viste sig at være defekt. Ringede for at finde en løsning, men blev i første omgang afvist, derefter overfuset, og til sidst bedt om at sende en mail til ejeren. Ejeren reagerede hurtigt og venligt på min mail, men afviste en simple løsning (sende mig et nyt vægbeslag) og insisterede på en for mig dyrere og mere besværlig løsning (returnere hele lampen for egen regning), hvorved han i realiteten ikke løste mit problem. Under lavmålet for en virksomhed der lever af at sælge hjælpemidler fra Kina dyrt til personer med synshandikap.

11. oktober 2021

Hej Steen

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed på trustpilot.

Vi er kede af at høre din oplevelse af sagen.

Vi har med beklagelse noteret, at du ikke accepterer eller ønsker vores løsning for de 2 defekte gevind i det spejl, du bestilte og fik leveret tilbage i april 2021.

Det er korrekt at vi beder om at få hele produktet retur ved en reklamation. Dette gør vi for at vi har mulighed for at udbedre den oplyste fejl, samt tjekke og samle det hele for dig, så der ikke opstår yderligere problemer.

Vi beklager endnu engang at du opfatter det så utilfredsstillende, at vi kontakter dig 5 minutter efter du har skrevet til os med en løsning, hvor vi forsøger at hjælpe dig, så du kan få glæde af dit spejl.

DÅRLIG reklamationspolitik

En vare er fejlagtigt beskrevet på hjemmesiden, og skal returneres. Returomkostning påføres kunden - i mit tilfælde 40% af varens værdi. Det er for dårligt - især når årsagen til returneringen er en fejl fra Lys og Lup. De blev gjort opmærksom på mit synspunkt via en mail, undlod at svare - og krediterede kun varens pris.
Langt bagefter i forhold til øvrige netudbydere, som medsender returseddel endda til fortrudt køb.

2. januar 2020

SUPER SERVICE

Den 27_11_2018 købte jeg et vægspej ved lus og lub da vare kom var spejlet revnet, ringede til dem og fortale hvad der var sket fik besked på at tage nogle billeder af spejlet og sende det til dem, den 05-12-2018 var et nyt spejl på vej og er modtaget uden revner,, det er sku god service så klart 5 stjerner her fra og vil til enhver tid handle der igen og anbefale andre at gøre det,

11. december 2018

Dårlig service

Lokker ældre dame til at købe briller og når hun så får dem leveret passer styrken ikke og Lysoglup vil ikke tage dem retur.

25. januar 2018

Top service!

Havde købt en gave som modtageren gerne ville have mig til at bytte. Der var gået en måned siden gaven var modtaget og jeg ringede derfor til Lys og Lup for at høre hvordan de forholdte sig. Her var meldingen klar: Bare send den ind og skriv hvad du skal have i stedet. De tilbød mig oven i købet at se bort fra den merpris det andet (lidt dyrerer) produkt kostede.
Hatten af for sjælden god service!

Mads

5. september 2015

Helt unik service

Lysoglup ydede mig en gennemført, venlig og kompetent service da jeg havde brug for specielle solbriller.
Forretningen har i øvrigt et fornemt udvalg af produkter man ikke lige finder nogen andre steder. Kan varmt anbefales.

1. august 2012