Jeg skulle bruge en strømførende glideskinne til en lysekrone over vores spisebord. Opgaven var, at lysekronen skulle kunne flyttes, når spisebordets længde blev varieret. Fandt en billig løsning hos... Se mere

Jeg opsøgte Lyslands hjemmeside og fandt nogle varer jeg kunne tænke mig at købe. Jeg chattede med en person for at få nogle eksakte oplysninger om produktet. Derefter bestilte jeg varen og fik dem 2... Se mere

Rigtig god og hurtig service. Fik fragten gratis, da firmaet havde ferie da jeg bestilte, og derfor havde et par ekstra dages leveringstid. På ordren kunne man skrive hvor pakken kunne stilles, hvis m... Se mere

Bestilte varer forrige lørdag og henvendte mig så telefonisk torsdag d. 9, hvor jeg blev anmodet om at aflevere mit telefonnr., da man havde meget travlt, og ville så efterfølgende kontakte mig.... Se mere

1. Indretningsarkitekt
  2. Elektronikbutik
  3. Dagligstuemøbelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Lysland.dk finder du lys og lamper til bolig og kontor. Vi fører bla. danske design mærker som Halo tech design og Colors by copenhagen.

4,3

Ingen hjemme i forretningen

Forsøgte fredag d 10/9 at besøge den fysiske forretning, for at købe LED strips, men der er ingen tilstede i forretningen. Ej heller noget skilt med åbningstider. Lagde besked på ejerens tlf svarer , men han har ikke ringet tilbage . Det lyder utrygt for jer som har handlet i webshoppen.

30. september 2015

Lysland er forsvundet

Jeg bestilte varer den 19/8 2015 og modtog ordrebekræftelse. Da varerne ikke blev leveret som lovet, besøgte jeg igen webshoppen. Heraf fremgik det, at der blev afholdt sommerferie til 5/9-2015. I dag er webshoppen nedtaget og Lyslands hjemmeside er tom.

27. august 2015

Intet svar, ingen ringer tilbage - men har trukket pengene

Kære Lysland og dig som overvejer at handle derinde.

købte en lysskinne og en pendeladapter - pengene trækkes og intet sker i et par dage. ringer så til lysland 2-3 gange om dagen nogle dage alle gange med det svar at de har travlt og vil vende tilbage hvis jeg indtaler en besked. nu 1 uge senere er jeg fortsat 400 dkk fattigere og har ikke fået et svar. Istedet har haft frækheden til at sende mig en mail om hvordan mit forløb hos lysland har været - jo tak for det!

inden i køber ved lysland så må de sende varen afsted og få pengene efterfølgende.

19. august 2015

Levering 66%, kunne ikke komme i kontakt med dem for at returnere

Jeg fandt nogle seje pærer på siden, og de ankom 2 dage efter. Jeg havde bestilt 3 og 1 af dem ødelagt. De siger, at der er 30 dages returret, men jeg kunne SLET IKKE KOMME I KONTAKT med dem! Jeg ringede, jeg har skrevet på deres Chat tjeneste, jeg har emailet dem - INGENTING. Det er mega dårlig stil, og jeg vil ALDRIG bruge dem igen.

18. august 2015

Meget forsinkelse + ingen betjening

Det er nu 14 dage siden jeg bestilte en vare som var på lager. Jeres 1-3 dage levering holder vidst ikke.
Jeg i københavn og i ligger i rødover det er derfor ikke distancen der betyder noget her.
Jeg har skrevet til jeres på email og har stadigvæk ikke fået noget svar, det er en uge siden.
Jeg har konstant ringet til jer man ingen tager telefonen og jeg får bare afvide i har travlt på telefonsvaren.

Det er simpelthen for dårligt.

13. august 2015

Sødmefuld behandling

Fik efter en mindre kurre på tråden min vare og en ektra pærer for besværet.. sød og proffesionel betjening. Tak, handler gerne her en anden gang.

22. juli 2015

Mangel på kundebetjening.

Dette skete desværre ikke.
Jeg står så lidt usikker på, hvornår mine betalte varer ankommer.
Mvh. Ole Juhl

11. juli 2015

Super

Super tilfreds med den service jeg fik af Lysland.dk :)
Jeg havde set på en lavalampe derinde, som desværre stod som udsolgt, så ringede ind for at høre hvornår de fik den hjem og havde de heldigvis samme dag! Havde den 2 dage efter :-)
Virkelig tilfreds!

7. juli 2015

Sådan

En troværdig virksomhed. God service og kort leveringstid. Sådan skal det gøres 😄👍.

25. juni 2015