Galleri Lyrum Anmeldelser 6

2,9

1. Galleri
  2. Kunstgalleri

Galleri Lyrum i Aarhus er et spændende galleri med fingeren på pulsen – her kan du opleve de sidste trends indenfor udsmykning til private hjem, som til virksomheder. Vi repræsenterer en bred vifte af kunstnere i alle stilarter og har et stort udvalg af dansk grafik. Desuden har vi et stort udvalg i plakater og kan ligeledes hjælpe dig med indramning.

2,9

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Prisen blev forhøjet uden varsel

Jeg skulle have indrammet nogle forskellige objekter i et samlet billede. Fik en fin snak med forretningen med hensyn til ideer og opsætning i passepartout og indramning. Prisen blev oplyst til kr. 1400-1.500.
Da jeg hentede billedet var prisen kr. 2.000.
Jeg var nok noget chokeret, men fik den besked, at der var brugt flere timer end de først havde regnet med.
Nu måtte jeg så ned i forretningen igen, da det ene beslag gik løs, da billedet skulle hænges op - det skulle selvfølgelig repareres. Jeg fik gjort opmærksom på min undren over en højere pris uden forudgående varsel. Jeg kunne så få kr. 300 tilbage.
Da jeg hentede det reparerede billede var der et tilgodebevis klar til mig, men det ville jeg ikke have - hvad skulle jeg da bruge dette til.
Jeg fik så udbetalt kr. 300, men ikke de kr. 500 jeg havde betalt for meget i forhold til den lovede pris.

20. marts 2026

Ødelægger dine billeder

Vi skulle have indrammet 2 malerier og en litografi hos Lyrum. Vi blev enige om 2 forskellige rammer til de to malerier og at litografien skulle klæbes op på syrefrit papir med en passepartout omkring. Da vi hentede billederne en uge efter var der byttet om på de to rammer på malerierne. Det kan selvfølgelig laves om, hvilket de også indvilgede i uden problemer. Det der var det store problem var, at de havde valgt at sætte passepartout ud over vores litografi, som pludselig var blevet meget lille. De havde valgt at skære 15 cm af i højden og 10 i bredden. Billedet som stod rigtig flot før en nu ødelagt, da det er blevet beskåret i begge retninger. De undskylder med, at kanterne ikke var pæne, men på en gammel litografi i sort/hvid synes vi det er fint med patina og det er jo vores billede og derfor vores beslutning. De erkender dog, at de har lavet en fejl og undskylder.
Vil aldrig mere bruge dette sted til indramning og vil anbefale alle der har deres kunst kær at undgå et sted der kan finde på at skære et billede i stykker.

13. januar 2014