1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Nordens største udvalg af astronomiske teleskoper, kikkerter og tilbehør

4,1

God

Lynhurtig levering!

Allerede dagen efter min bestilling kunne jeg afhente mit nye teleskop! Fik også hvad så ud som en personlig mail fra deres sælger Henrik, hvori der stod at man bare skulle kontakte dem hvis der er noget som ikke stemmer med ordren.

17. februar 2017

Fantastisk serive før, under og efter en handel

Jeg har lige købt et teleskop (DS-ED80PRO GoTo) med diverse stykker tilbehør, hos www lyra dk (sælger Henrik)

Henrik hos lyra.dk ydede en fantastisk service, med at sikre at jeg fik det der bedst opfyldte mine behov og ønsker. Han gav sig tid til at forklare forskelle, fordele og ulemper, ved de forskellige typer teleskoper.
Han har anbefalet bøger, om det emne, der primært har min interesse, mht. teleskoper, nemlig astrofotografering.
Han skrev også, at jeg bare skulle ringe, hvis der mod forventning, skulle opstå problemer med opsætning og brug at teleskopet.
Når jeg skal have mere udstyr til mit teleskop, så bliver det helt sikkert hos lyra.dk / Henrik, at jeg vælger at handle igen.

Jeg giver gladelig yra.dk 5/5 stjerner.

Nu glæder jeg mig bare, til at vejret gør det muligt, at komme i gang med observationer og fotografering.

Hilsen en yderst tilfreds kunde, der helt sikkert vender tilbage for at købe mere!

/Simon

10. februar 2017

Service i høj klasse

Jeg kan varmt anbefale Lyra, Henrik som har givet mig en god service og oplevelse. Jeg skulle købe en gave til min svoger og havde en masse tvivlspørgsmål. Hurtig levering allerede efter 3 dage havde jeg pakken. Men efter en proffesionel håndtering, gør at jeg til enhver en tid vil handle hos Lyra igen.

Med Venlig Hilsen
Anne Marie Lassen

4. december 2014

Pofessionele råd til nybegyndere og amatører, lyn hurtig levering og super god service

Efter at have overvejet teleskop til astro-foto igennem længere tid, var Henrik hurtigt til at guide mig ind på nøjagtig det der passede til mit behov. Og han yder en uovertruffen service, f.eks da jeg havde problemer med at fokusere med min DSLR gennem en 2 x barlow, skulle jeg bare sende barlow'en tilbage til ham, og få dage senere sendte Henrik billeder af hvordan den skulle monteres, og jeg kunne se på billederne at han havde været oppe kl 2 om natten for at teste barlow'en. Sådan! Det kalder jeg service.

7. september 2014

Fin service og gode råd.

Jeg vil gerne tage nogle astro foto, og skrev til Lyra.dk. Jeg fik rigtig god vejledning og glæder mig til at komme igang når skyerne er drevet bort. Det er dejligt at handle hos folk der har forstand og viden på deres område.
Thue R

15. marts 2014

God service og hurtig levering

Sendte Lyra en mail og fik svar på mit spørgsmål inden for få timer. Lagde en ordrer dagen efter og modtog min vare dagen efter bestillingen. Hurtigt, smertefrit og nemt! Og varen lever 100% op til informationen på siden, som både bestod af tekst, billeder og video -og derudover, matcher varen prisen. Et stk. glad og tilfreds kunde her :)

8. januar 2014

Meget hjælpsom, fin levering

Jeg har handlet her et par gange. Varerne er kommet hurtigt og i fin stand. Har også flere gange fået rigtig god og venlig hjælp over telefonen i forbindelse med mit eget valg af teleskop og okularer (eller senest, da en ven bad mig om hjælp til at vælge en gave).

Ét irritationsmoment er, at de ikke altid får opdateret ordreinfo. Derfor er det ikke altid til at finde ud af, om er ordre er ekspederet eller ej, før den faktisk ankommer. Det er lidt noget rod, men dog til at leve med, når ekspeditionen i øvrigt er fin.

Det er ikke altid til at fange Henrik (ejer) på telefonen, men han er god til at ringe hurtigt tilbage.

5. december 2013

Super service og levering

Jeg skulle finde en fødselsdagsgave til min kæreste, og jeg kom frem til han skulle have en stjernekikkert. Jeg har ingen forstand overhovedet på så noget, så jeg ringer ind og får fat i Henrik. Henrik guider mig igennem og finder en kikkert der ligger inden for min prisklasse og der er taget højde for hvor jeg bor (inde i byen)
Da jeg er sent ude haster det lidt og han forsikre mig om at jeg vil få det dagen efter (i dag) Og rigtig nok kom posten og leverede det i dag.
Desuden har jeg fået en mail personlig fra Henrik hvor han skriver vi er meget velkomne til, at ringe med spørgsmål til opsætning samt en guide til hvordan man finder de forskellige stjernebilleder. Så 1000 tak og top karakter herfra :)

25. april 2013

Hjælpsom

Leveringstiden var rigtig dårlig og de var svære at komme i kontakt med, så jeg havde mine bange anelser. MEN da jeg fik fat i dem sagde ham jeg snakkede med at han havde været på ferie osv osv. men han ville sende teleskopet med det samme. Jeg havde problemer med teleskopet og ringede ham op. Han var rigtig hjælpsom og forbindelsen var dårlig og vi blev afbrudt hele tiden, men han ringede mig hele tiden op til vi havde fikset problemet. Lyra får 4 stjerne fordi han var så hjælpsom!

23. februar 2011

Lang vente tid

Jeg købt en webcame adapter hos lyra på hjemme side skulle den være op lager men NEJ vare var lagt fra på lager... jeg måtte vente 3 uger før den kom hjem til mig..!!!!

10. januar 2011

Super!

Lyra er en rigtig god netbutik at handle teleskoper og udstyr til samme i!
Intet at nævne som er dårligt! Stor ros til Lyra.

18. maj 2010