Ekstremt dårlig oplevelse og ubehøvlet behandling fra pladsens ejere.
Min kæreste og jeg bestemte os for, med kort varsel (5-6 dage) at finde overnatningsmulighed i nærheden af Hvide Sande.
Nr. Lyngvig Camping kom op i søgningen, og hjemmesiden indikerede små og store hytter.
Jeg ringede til pladsen og fik telefonpasser som dårligt talte/forstod dansk - men fik forklaret mit forehavende og oplyste vi havde hunde med; som dog ikke skulle i hytte, idet vi medbragte en Hunde Thermo trailer som vi altid gør på tur.
Det lykkedes at booke en af de små hytter (ingen luksushytte til rådighed) for to overnatninger. I forbindelse med bookningen, checkede jeg pladsens hjemmeside for at se de små hytter - og her var beskrevet “Husdyr velkomne”.
Alt godt; og kontrakt underskrevet og betalt samme dag.
Da vi ankom til pladsen, forespurgte vi på muligheden for at opgradere til en luksushytte hvis muligt, og hvis en skulle være blevet ledig.
Den kvindelige medejer af pladsen som vi talte med, var tvær og efterlod fornemmelsen af, at man var mere til besvær end af at være gæst på pladsen.
Det lykkedes hende dog at finde en opgraderingshytte for den første overnatning; med udsigten til at flytte til en lille på anden dagen - hvilket vi selvfølgelig accepterede; hvorefter differencen blev betalt.
Vi var knapt kommet til den tildelte hytte - før den kvindelige medejer vi havde forhandlet med; kom stormende tværs over pladsen og bad os forsvinde - med beskyldning om bedrag og forsøg på at snyde på det groveste. Hvad vi ikke var klar over (idet vi kun havde haft telefonisk kontakt tidligere) var, at husdyr IKKE var tilladt i luksushytterne. Jeg forsøgte at forklare, at hundene boede i traileren (som de altid gør når vi er på tur - der har de det bedst) og at de ikke skulle i hytten.
Det var hun dog FULDSTÆNDIG ligeglad med - og bad os forsvinde fra pladsen med det samme.
Herefter stilede hun tilbage til receptionen og råbte på gebrokkent dansk - at vi “ikke skulle forsøge at svindle og bedrage”,,,,,
Da vi efterfølgende gik ind på deres hjemmeside, kunne vi ganske rigtigt se, at husdyr ikke var tilladt i forbindelse med de store hytter og at der var et mindre gebyr for husdyr på pladsen. Dette var vi selvfølgelig ikke klar over, idet vi som før nævnt havde haft telefonisk kontakt i forbindelse med bookning - og desuden jo havde oplyst vi havde husdyr med.
Vi var selvfølgelig målløse over den ubehøvlede behandling vi modtog, men forlod selvfølgelig pladsen,,,,med tilbagebetaling af de 1300Kr for de to overnatninger vi havde planlagt.
Det lykkedes os heldigvis med kort varsel at få hytte på DANCAMPS Nordsø 5km syd for Hvide Sande. Her var personalet venligt og meget imødekommende; og kom uopfordret op med en “kort varsel besparelse” på 25% på lejen af en hytte.
Kan på det kraftigste advare mod at benytte Nr. Lyngvig Camping - hvis man da ikke er ligeglad med, at blive svinet til og ubegrundet beskyldt for forsøg på bedrag.
Der er mange andre helt sikkert gode campingpladser i området - denne er ikke en af dem hvis man vil føle sig velkommen, og behandles som den gæst man er!
6. august 2021