Falck afleverede min bil hos Lyngby Auto-center, idet bilen ikke kunne starte. Man tømte tanken, idet man af uvisse årsager troede, at der måske var fyldt forkert brændstof på. Pris DKK 1... Se mere
Helt fantastisk service, alle aftaler bliver overholdt, meget rimelig pris, god kommunikation. De har lavet service på vores biler, lavet pladearbejde i forbindelse med skader, skiftet dæk. Ting... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Et super værksted der igen udbyder de…
Et super værksted der igen udbyder de her fantastiske kønsbestemte rabatter. Mine oplevelser har været fine, specielt hvis man står og venter imens reparation bliver lavet og generelt ligner en makker der ikke gider så meget bøvl. Desværre kan jeg ikke få de samme rabatter som eks. en nær kvindelig bekendt fik, hvor et par bøsninger og et nyt batteri kostede så lidt som 12.000,- æv for mig, men jeg må finde noget andet at bruge mine penge på så. Synd de nu er lukket.
Jeg har brugt værkstedet i rigtig mange…
Jeg har brugt værkstedet i rigtig mange år
Altid god service fornuftige priser
Kan klart anbefale Lyngby auto-center
Super god service
Super god service! - god og hjælpsom dialog på telefonen, og efterfølgende det samme på værkstedet.
Jeg håber ikke min bil går i stykker igen, men hvis den gør så regner jeg da med at tage hertil igen :-)
Skulle ha Service på min bil
Skulle ha Service på min bil, Mercedes havde først en tid 2 1/2 måned senere, hvilket naturligvis ikke ville give mening i min verden da bremse belægning og bremse klodserne hvis var ved at være slidt op.
Heldigvis kunne Lyngby Auto mere eller mindre med det samme 😊 vi afleveret bilen Onsdag aften, og allerede Torsdag var den klar fuldt serviceret, alt hvad der skulle skiftes var skiftes, og bilen kørte endnu engang som en drøm uden høje og ildevarslende lyde. - de havde ovenikøbet søgeret for at der var fyldt spinkervæske og adblue, hvilket i min bog er et kæmpe plus 😊
At de så ovenikøbet viste sig at være cirka 5000-6000,- billigere end det estimat jeg havde fået fra Mercedes kan man jo ikke klage over, slet ikke da estimatet fra Mercedes var uden nye bremseskiver.
Alt i alt en super fantastisk oplevelse, og super god service, de har mine varmeste anbefalinger.
Falck afleverede min bil hos Lyngby…
Falck afleverede min bil hos Lyngby Auto-center, idet bilen ikke kunne starte.
Man tømte tanken, idet man af uvisse årsager troede, at der måske var fyldt forkert brændstof på. Pris DKK 1.800,-
Det var der ikke.
Nå, men så kunne bilen kunne bilen kun laves ved, at man satte en ny motor i.
Tilmed en MEGET nedladende og uvenlig tone.
Fagfolk på et andet værksted fixede naturligvis bilen.
Lyngby Auto-center kan ikke anbefales.
Mit sædvanlige værksted havde først tid…
Mit sædvanlige værksted havde først tid i næste uge, så ringede til Lyngby Auto-Center, og fik hjælp samme dag. Var en mindre ting med ventil på dækket, men fik det fixet på 10 min og uden at skulle betale. fin service og venlig kompetent betjening. Ikke sidste gang jeg benytter dem.
Super
Det er bare det bedste værksted, personalet, altid super søde og hjælpsomme med stort som småt. Kan klart anbefale
God service!
Behagelig betjening, god service og rimelige priser.
Det bedste herfra.
Super flinke medarbejdere
Super flinke medarbejdere, fiks problem på en gang, som andre værksted har været forvirret med.
Min Peugeot gik i stykker
Min Peugeot gik i stykker, men med en gratis låne bil fra Lyngby Auto Center kom jeg hurtigt videre og min Pinse ferie var reddet. Anden arbejdsdag efter indlevering fik jeg en SMS at bilen var klar til afhentning. En absolut god og professionel behandling til en særdeles fair pris. Jeg kan kun anbefale Lyngby Auto Center.
Rigtig god oplevelse ved køb af min “…
Rigtig god oplevelse ved køb af min “ nye “ brugte bil 😊
Bad dem om at lappe et fladt dæk
Bad dem om at lappe et fladt dæk, men fik af vide at det skam ikke var fladt, men bare manglede luft...det tog de så 100 kr. for at pumpe i. Næste morgen da jeg skulle på arbejde, var det så fladt igen.
Hvis man som mekaniker ikke kan gennemskue om et dæk er fladt eller bare mangler luft, skulle man måske overveje om man har valgt den rigtige uddannelse.
Dårlig service for stamkunder.
Vi har været kunder i mange år og har altid fået vore regning med hjem og betalt til tiden.
Har lige gået lavet service på vores bil og de ringer og siger at det bliver ca. 15,000,00 kr og vi siger ok det skal jo laves. Da jeg kommer over for at hente bilen skal man betale med det samme( og hvem har lige de penge til rådighed med det samme.)
Dårlig service
Og der blev ikke sagt at vi skulle betale med det samme som han sagde de skulle jeg nok have sagt. Og stå i kontoret og kan høre at der bliver snakket med en anden i telefonen om vores situation. Uforskammet.
Jeg måtte betale fordi at det er sådan det er nu lige. Og efter så mange år som gode kunder bliver behandlet på den måde at man ikke stoler på os vi har altid betalt vores regning de ved han også men så er det nu fordi der er nogen der ikke betaler deres regninger. Hvorfor lavet man lovgivning hvis man bare kan gøre som man vil. Hvis man vil bruge dem skal man være sikker på at man har pengene. Vil ikke Anbefal dem mere.
Vi har haft Lyngby Auto i over 20 år
Vi har haft Lyngby Auto i over 20 år. Vi har altid været tilfreds og uden klager. Nok den bedste anbefaling de vil kunne få.
Rigtig dårlig oplevelse
Afleverede min bil til reparation. Det tog næsten dobbelt så lang tid som lovet, lånebilen var ved at brænde sammen flere gange og reparationen blev ikke lavet som aftalt. Det er hvad der kan ske, men at tonen fra indehaveren samtidig var så nedladende og samtidig så skråsikker i sine påstande er uacceptabelt. Elendig kundeservice.
Derudover var selv nummerpladerammerne for og bag skruet skævt på.

Besvarelse fra Lyngby Auto-center
efter et andet værksted brændte min bil…
efter et andet værksted brændte min bil sammen,stod jeg i en svær situation jeg skulle ha en ny motor,jeg kontaktede Lyngby Auto center og de var søde at ville hjælpe, der gik fire dage så havde de skaffet en næsten ny motor fra udlandet,og sørme også monteret den uden jeg kunne finde nogen fejl,det er jo en større operation at få skiftet motor,men det gik fint og hele vejen var de hjælpsomme og super dygtige jeg blev tilfreds :)
Helt fantastisk service
Tingene er altid i orden.
Vi har brugt Lyngby Auto i 12 år.
De kan klart anbefales til andre.
Troværdige og fleksible
Troværdige og fleksible til fornuftige priser. Kommer man uanmeldt, med her og nu problemer, står de altid klar.
Kan klart anbefales ✔️
Mvh