Lygums.dk Anmeldelser

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lygums.dk fashion og wellness, Svea, Line Mo, Fly Bird Fly, Kudibal, Ilse Jacobsen, Pureheart, Hawaleschka, Havaianas, Zissou, O.titude, Bomb Boogie, MbyM, Modstrom, Brittinger, Ccdk, Tromborg, Huiles & Baumes

Under middel

1,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hold dig væk

Bestilte varer den 13.6.19 - gaver, som skulle gives den 22.6.19. Lygums oplyser leveringstid på 2-5 dage.

Da jeg endnu ikke den 21.6.19, havde modtaget varerne, sendte jeg en email med annullering af ordren og udbad mig mine penge retur. Beløb, som var trukket samme dag som ved bestilling, og er imod forbrugerombudsmandens retningslinjer for e handel - før afsendelse.

Lygum har ikke oplyst telefonnummer.
Besvarede ikke min email, annulerede ikke min ordre, tilbageførte ikke pengene - men sendte derimod min ordre den 27.6.19.
14 dage efter bestilling.

Jeg valgte udelukkende at afhente ordren på posthuset og beholde varerne, da jeg på ingen måder var sikker på, at ville få refunderet mine penge, ved ikke at modtage pakken eller sende den retur.

Du bør ikke handle hos Lygums, med mindre, at du ikke stiller dig imod meget lang leveringstid, at få trukket beløbet lang tid før afsendelse af dine varer, at få ignoreret dine emails samt en ikke eksistrende kundeservice og kontakt.

28. juni 2019

Jeg vil fraråde alle til at handle…

Jeg vil fraråde alle til at handle her😡
Fik min pakke efter 14 dage, havde skrevet flere mail, men ingen svar, da jeg endelig fik min pakke, manglede jeg en enkelt ting, dette skriver jeg en mail om, og ingen, ingen svar før lang tid efter😡
Jeg har stadig ikke fået nogen penge retur😡😡😡

11. juni 2019

Super

Super butik og service. Altid gode tilbud og rådgivning. Aldrig for påtrængende!
Kun ros herfra.

22. januar 2016

Super service og lækkert tøj

Jeg elsker at besøge Lygums i Nivå havn. Der er altid noget, jeg kan bruge og jeg elsker Helles (indehaveren) venlige væsen. Har aldrig oplevet dårlig service. Så tommelfingeren op herfra!

13. september 2015

Lang lang leverings tid

bestilte min vare den 21, og har intet modtaget trods pengene er trukket, bestilte i god tid da min vare sku bruges til mors dag, men kan jeg vidst godt opgive nu, har skrevet til kunde service 3 gange, for ville undgå det her, men for intet svar tilbage, og intet telefon nummer, forstår slet ikk man kan ha butik uden at gi en respons tilbage til kunderne, er jo ikk den eneste der kommer med øv melding omkring det, har før bestilt derfra uden problemer, men at jeg skal vente så længe og så uden at høre noget tilbage er vildt.. Ved ikk rigtig hvad jeg skal stille op,

6. maj 2015

Lidt lang leveringstid

Har købt gennem Lygums.dk flere gang da de har et fantastisk lækker udvalg og det jeg modtager lever altid op til mine forventninger.
Dog synes jeg tit at der går op til 1 uge før jeg modtager min bestilling.

21. august 2014

Hyggelig butik og super service

Efter at have kigget på butikkens hjemmeside med mange lækre varer og gode tilbud besluttede jeg at lægge turen forbi i stedet for at bestille på nettet. Det fortrød jeg bestemt ikke! Butikken oser af atmosfære og der blev ydet en virkelig venlig og professionel service af indehaveren.

Desværre var flere af de ting jeg havde udset mig på nettet (fra sommer outlet) ikke i butikken da det var udenfor sæson så det skulle skaffes fra fjernlager. Det var dog ikke noget problem overhovedet, da det kunne skaffes hjem i løbet af et par dage - og jeg har en undskyldning for et nyt visit ;-) Men hvis man er på jagt efter noget off season kan det godt svare sig at aftale det med butikken inden man dukker op.

Udvalget af tøj er stort men man fornemmer alligevel tydeligt at det nøje er overvejet hvilke ting der har gjort sig fortjent til at finde vej til hylderne.

Ud over lækkert tøj fra bl.a Tusnelda Bloch, Bechsøndergård, Nørgaard og Kudibal er der cremer og sæbe fra Tromborg, skønne duftlys og fede strømper fra Dear Denier.

Lygums er en lille perle og jeg har allerede anbefalet butikken til flere af mine veninder og glæder mig til at komme forbi igen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Og så har de åbent også om søndagen ;-D

Pssst....der er lige nu 50% på rigtig mange varer og Tromborg som jo ellers ALDRIG kommer på udsalg kan erhverves med 25% rabat.

10. februar 2014

Dejlig forretning og god service

Har handlet i flere år hos Lygums og er altid blevet behandlet super godt af en glad og hjælpsom indehaver. Varesortimentet er spændende, og jeg er glad for tøj og makeup fra butikken. Især de mange danske mærker som Tromborg og Mille Rostock er jeg vild med.

23. januar 2014

Ringe service

Havde en dårlig oplevelse, da jeg skulle sende en vare retur - pakken lå på posthuset i 8 dage, og tog derfor kontakt til butikken, som lovede at tage fat i posthuset, da hun ikke havde modtaget en pakkeseddel (det i sig selv, lyder lidt mærkeligt) - det skete åbenbart jævnligt (burde måske tage fat i posten så, så man kan yde sine kunder dne bedste service). Dagen efter, var pakken stadig ikke hentet, og jeg skrev derfor endnu en mail, og truer måske med bål og brand, men det skal der åbenbart til - pakken blev hentet og pengene refunderet dagen efter. Hvor er det ærgerligt, at man som kunde selv skal holde øje med, at tingene glider - det er ikke god service. Havde ellers fået denne butik anbefalet, men her bestiller jeg ikke igen (og det gør "anbefaleren" i øvrigt heller ikke).

9. marts 2013

Så ringe kundeservice.!

Altså jeg har da aldrig i mit liv oplevet et firma der lukker deres tlf pga tlf sælgere??!! Så bliv dog robinson beskyttet istedet for. Og når i så vælger at holde ferie, så prøv lige og skriv det i jeres ordrebekræftelser i sender ud, så man ikke forventer de kommer dagen efter som skrevet i mailen, men først en uge efter.

Da i så endelig kommer fra ferie og svarer på min mails om hvorfor jeg ikke har modtaget min varer får jeg nok den mest flabede besvarelse af en mail retur om at min vare ville blive sendt med det samme. ... Trods det at jeg så først modtager den tre dage efter..

Der handler jeg godt nok ALDRIG igen !

20. januar 2013

Utroligt uprofessionelle

Har haft købt en Modström jakke gennem denne butik, hvor hanken og lynlåsen nu - allerede efter blot 3 mdr. - er gået i stykker.
Desværre kan Lygums ikke finde ud af at overholde købelovens regler og vil have at jeg skal betale for jakkens fragt tilbage til dem. Kan se på andre anmeldelser at det ikke er først gang, at de ikke har styr på deres lovgivning.
Derudover så er det ekstremt irriterende at man ikke kan komme i kontakt med dem på andre måder end over mail, især når de er så langsomme til at vende tilbage, at man simpelthen opgiver, fordi man har bedre ting at bruge sin tid på.

Modström kan desværre heller ikke hjælpe, da de gerne ser at reklamationen går gennem Lygums/forhandler, så her sidder jeg tilbage med en dyr jakke, der nu er ødelagt.

11. december 2012

Modtager spam fra denne virksomhed

Jeg har aldrig handlet i Lygums, men modtager ofte spam fra denne virksomhed. Har sendt samtlige mails videre til forbrugerombudsmandens spamklagepostkasse. Desuden er der ingen mulighed er for at afmelde nyhedsbrevet. (Der er en mail man kan skrive til, men den reageres der ikke på).

Så 1 stjerne til denne useriøse virksomhed. Kunne aldrig finde på at handle med spammere.

11. november 2012

vare med fejl, kunne ikke returneres

Ønskede en anden vare da der var fejl på den jeg modtog. De kan kun kontaktes på mail, og de svarede ikke på mine mails. KØB IKKE HER. Havde købt gennem forbrugsforeningen og de har også prøvet at kontakte butikken uden held. Man kan ikke handle der gennem forbrugsforeningen mere heldigvis.

16. august 2012

Besvarelse fra Lygums.dk

Rikke Ovesen har købt et bælte til 200 kr., og er som alle meget velkommen til at sende en vare retur som reklamation, men det har hun ikke gjort.

Hun har sendt sin mail i maj hvor vi i den grad blev bombarderet med mails, a la facebook og twitter meninger om alt muligt, så vigtige mails fra vores kunder gik tabt i mængden, vi havde simpelthen ikke en chance.

Vi har efter Rikkes anmeldelse fundet hendes mail via en større søgning, og hun er svaret at hun selvfølgelig bare skal sende bæltet. Og hun har fået forklaret hvorfor hendes mail druknede mellem mange mails.

Mht. Forbrugsforeningen så tager vi det som altid i både forretning og webshop.

Vi får dagligt mails og kommentarer om god service, så det er rigtigt øv at få sådan en melding her, men vi håber at Rikke får sendt sin pakke, så vi kan rette op på sagen her.

Hilsen Helle - Lygums.dk

Superservice og lave priser

Kompetent, sød og usnobbet service
Stort udvalg og god kvalitet
Fede mærker i tøj og makeup
Altid rabat
Shopper helt sikket her igen

23. september 2011

Tak for anmeldelse :-)

Ikke begejstret

Jeg er bestemt ikke begejstret over at skulle vente 7 dage på min ordre, når andre netbutikker kan leverer på 1-2 dage.

Når man så skal kontakte LYGUMS kan man kun skrive til dem på mail. Heller ikke her er jeg begejstret efter at havde mailet til firmaet er det nu 3. dag (arbejdsdage) og jeg er endnu ikke blevet kontaktet.

Så jeg kan ikke anbefale LYGUMS.dk hvis man ønsker en hurtig ekspedition eller ønsker sin ordre hurtigt i hus.

En skam fordi der er mange gode mærker, så næste gang den står på shopping på nettet, vælger jeg en anden "butik"

29. juni 2011

Besvarelse fra Lygums.dk

Vi er et lille stort firma som elsker at pleje vores kunder, men vi er kun mennesker.

Anmeldelsen her er fra en udsalgs måned, hvor der selvfølgelig er et boom af ordrer på nettet, og så er det bare meget svært at nå alle kunder i forretningen og på nettet samtidigt fordi der bare er sindsygt travlt.

Men vi gør vores bedste!

Normalt sender vi samme dag eller dagen efter.
Og søndag og mandag har vi lukket.

Hilsen Helle - Lygums.dk