Lyders & Svend G. A/S Anmeldelser 20

4,4

1. Elektriker

Med mere end 140 år på bagen tør vi godt kalde os selv for et erfarent el-installationsfirma. Gennem årene, har vi prøvet kræfter med en bred diversitet af opgaver, inden for vores branche. Vi har serviceret utallige tilfredse kunder, som bliver ved med at vende tilbage til os, når de har brug for professionel hjælp fra en autoriseret el-installatør. Vi er din garanti for godt håndværk, og vi sætter en ære i at skabe løsninger for vores kunder, som de er tilfredse med, og som de kan have glæde af mange år frem i tiden. Har du brug for vores hjælp til el-service, installation af ladestander til el-bil, energioptimering, opsætning af udendørsbelysning, solcelleanlæg, servicering eller opsætning af dørtelefoni, installation af lyskilder eller noget helt andet inden for el-faget, kan du være sikker på, at vi kan tilbyde dig den rette sparring og løse opgaven på professionel vis.

4,4

God elektriker 👍🏻

Jeg har haft brugt Lyders & Svend G et par gange i slutningen af 2025 til at få ordnet stikkontakter, der ikke virkede, udskiftet gamle stik og hængt en lampe op.
Supergod service hele vejen rundt og stor ros til Tobias, der var her begge gange. Han er supergod, meget behagelig, og kom med løsningsforslag og forklaringer, der var til at forstå.

17. december 2025

Lyders og Svend Super gode.

Så har vi igen haft besøg af Lyders og Svend.
Igen og det er nu 6 gang, er vi super tilfredse.
Hver gang er alle aftaler blevet overholdt og ved sygdom er vi blevet informeret dagen før.
God service, god betjening og en elektriker, som er vidende og kan udvise super god kundeservice.
Så Lyders og Svend får vores bedste anbefalinger.
Søren

11. december 2025

Varm anbefaling

Jeg havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med et større projekt i min lejlighed på Frederiksberg. Niklas og Benjamin leverede et særdeles flot stykke arbejde - de var både dygtige, effektive og professionelle gennem hele processen. Stine stod for koordineringen og sørgede for hurtig, klar og imødekommende kommunikation, hvilket gjorde hele forløbet meget nemt.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse til en fair pris. Kan klart anbefales

15. august 2025

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra

Jeg havde primært kontakt med Benjamin og Niklas som var ude og lave den helt store omgang.
De var effektive, venlige og gjorde altid rent efter sig, dertil meget tilbøjelige til at skifte stilretning hvis det blev ønsket.

Jeg havde dem forbi igennem 2-3 måneder og kun god respons herfra.
Tak!

19. september 2025

Super godt samarbejde!

Super professionelt, tæt og godt samarbejde!

Vi har haft et samarbejde med Lyders & Svend G. over flere gange og vi er især utrolig positive over den kommunikation der har været frem og tilbage med hurtig respons og fleksibilitet ift. aftaler.

Stor anbefaling herfra!

18. august 2023

Kære Martin,

1000-tak for din meget flotte anmeldelse - den er så værdsat :)
Vi er rigtig glade for vores gode samarbejde og glæder os til at servicere dig igen.

Hold jer LANGT væk!!

Vi har haft Lyders & Svend G. ude til flere opgaver og arbejdet har været fint leveret, men vi har i den grad betalt overpris og oplevet, at der gang på gang bliver faktureret for meget, både timer og materialer

De glemmer ting og kommer tilbage, hvor man så skal betale for deres tid til kørsel igen. Derudover, så stiller de med to mand til en opgave, hvor lærlingen står og holder stigen.

Efter arbejdet var færdigt og vi havde fået lidt afslag på prisen pga. overfakturering, havde vi dem ude fordi en lyskilde ikke virkede. Det viste sig, at være fordi vi brugte en forkert lyskilde - de kom to mand og gik efter 3 min og modtog i første omgang en regning på begge to, sidenhen på en times arbejde. Nægter at betale den og nu sender ejeren mig 2. rykker og vil ikke dokumentere, hvor meget tid de har brugt.

Jeg vil virkeligt fraråde man benytter sig af denne virksomhed

20. januar 2023

Hej Michael,

Det du skriver er så langt fra virkeligheden. Vi har gjort ALT for at imødekomme nogle af dine dybt urimelige krav. Og nej, vi overfakturerer ikke. Nogle gange kan ender bare ikke mødes og det må være tilfældet her.

Den episode du beskriver omhandlende ''lyskilde der ikke virkede'' vil jeg gerne uddybe, selvom du kender til forløbet og ikke mindst din egen fejl og uvidenhed.
Du rekvirerer os og siger du har skiftet en lyskilde og den virker ikke. Samtidig skriver du at det må være vores el-arbejde, der ikke er udført korrekt.
Vi reagerer hurtigt på din henvendelse og sender en montør og hans lærling til din adresse. De konstaterer at du har brugt en forkert lyskilde, som ikke er dæmpbar og derfor virker det ikke. Det har altså intet med vores arbejde at gøre og det skyldes DIN egen fejl og uvidenhed. Vores montør isætter en dæmpbar lyskilde og nu har du lys.
Vi fakturerer dig for én time, som er det mindste vi kan fakturere og fratrækker endda lærlingen i den timepris (som jo stadig skal have løn for den time. Det skal både vores montør og lærling jo have) Du nægter simpelthen at betale, selvom vi har serviceret dig og løst dit problem.
Det er simpelthen ikke okay. og ja, derfor har du modtaget rykkere. Det processen, når man ikke betaler sin regning.
Ifølge GDPR må jeg ikke udlevere GPS data fra vores montørers kørsel og det har jeg også oplyst dig om, optil flere gange. men det ændrer heller ikke på at vi har brugt tid, mandskab og benzin på at køre til din adresse, løse dit problem og have ydet en god service.

Hilsen Stine

God oplevelse, fine resultater

God service i forbindelse med elsyn og hurtig reperation af diverse problemer med elinstallationer. Alt var også ryddet op bagefter. Desuden virkelig flink elektriker.

27. november 2022

Kære Mette,

1000-tak for den meget flotte anmeldelse - den er så værdsat!
Hvor er det skønt at høre du har haft en god oplevelse :)
Jeg håber vi må servicerer dig igen en anden gang.

Super flot arbejde

Super flot arbejde, de kom til tiden, rydder op efter sig og rykkede ud akut da jeg havde en udfordring, mange stjerner herfra 😃👍

8. december 2022

Kære Martin,

1000-tak for din meget flotte anmeldelse - den sætter vi meget stor pris på!
Jeg er rigtig glad for at høre vi kunne hjælpe dig.

Hav en dejlig dag :)

Stine

Er blevet brændt af for tredje gang

Er blevet brændt af for tredje gang. Og er nu gået en måned uden at få fikset min dørtelefon, hvor de sagde det kunne blive fikset med det samme jeg flyttede ind.

30. maj 2022

Kære Amalie,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse.
Det er bestemt ikke sådan vi normalt agerer - dette beklager jeg virkelig meget.
Jeg håber din dørtelefon fungerer upåklageligt og ellers må du endelig sige til.

Stine

Fik en virkelig god behandling fra…

Fik en virkelig god behandling fra dette firma, med hurtig besvarelse og udrykning. Virkelig prisværdigt. En høflig svend som udførte arbejdet. De skal have 5 plus fra mig.

4. december 2021

Kære Henriette,

1000-tak for din meget flotte anmeldelse. Vi sætter meget stor pris på at du har taget dig tid til at skrive den.
jeg er glad for at høre du havde en god oplevelse med vores firma, og så håber jeg vi må servicerer dig igen en anden gang :)

Hav en god dag.

Virkelig god oplevelse

Min oplevelse af Lyders og Svend G. er absolut positiv. Aldrig har jeg oplevet mere fleksible håndværkere som virkelig har været til at snakke med. Nu er jeg igang med et større renoveringsprojekt, og både Rasmus og Morten som er dem jeg primært har haft kontakt med har været yderst imødekommende over skiftende tidsplaner og hasteopgaver. De har også været rigtig fine til at komme med input til ting jeg selv kunne forberede. Og Rasmus der var den der oftest var herude er bare en fornøjelse at snakke med iløbet af en arbejdsdag.

En sidebemærkning var at den ene dag Rasmus var syg, der tilbød Morten (chefen) selv at komme ud fordi opgaven var vigtig i forbindelse med afhængigheder til andre opgaver i huset. Det synes jeg er god kundeservice.

De gjorde også meget ud af at de altså ikke forventede forplejning mens de rendte rundt herude, men det måtte de så leve med for jeg synes sgu deres service var verdensklasse ;)

29. juni 2021

Kære Nicolai,

1000-tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Den sætter vi meget stor pris på.
Hvor er det skønt at høre du har haft en god oplevelse og sætter pris på vores service :)
Og så fik du endda chefen ud at skrue også ;)

Jeg håber vi må hjælpe dig igen en anden gang.

Stine

Tager over 1000 kr for at komme at…

Tager over 1000 kr for at komme at skifte et batteri i en røgalarm, hvor aftalen var at røgalarmen skulle skiftes. Som om vi ikke selv, som det første, havde forsøgt blot at skifte batteri.

12. maj 2020

Hej Maria,

Jeg kan desværre ikke søge dig frem i vores system, da jeg kun kan se dit fornavn. Jeg undrer mig dog over, du skriver vi tager 1000 kr. for at skifte et batteri. Det lyder meget usandsynligt.
Jeg ville gerne undersøge det nærmere, men jeg kan desværre ikke søge dig frem i vores ordresystem.

Stine

Absolut kvalitetsarbejde til top karakter.

Jeg går højt op i design, dyre lamper, møbler osv. Derfor er det vigtigt med en dygtig elektriker til at lave et flot stykke arbejde i ens hjem. Jeg har brugt Carsten og Lyders de sidste 15 år. Hans svende har idag været hos og og montere 10 nye spots i et eksisterende gipsloft. Ingen mærker eller unødige snit. Spotsene sidder hvor de skal og intet andet. Super flot arbejde. De havde gjort rent efter sig så der lå intet borestøv eller andet. Absolut kvalitetsarbejde til top karakter.

Lyders og Svend G får min absolut bedste anbefaling.

4. februar 2020

El-arbejde i forbindelse med renovering af hus

Det har været en virkelig god oplevelse at bruge Lyders & Svend G til el-arbejde i forbindelse med renovering af vægge i vores hus: En rigtig god dialog med Carsten i forbindelse med tilbudsgivning, og senere med Martin ved arbejdets udførelse så vi fik en bedre og pænere løsning, end vi selv oprindeligt havde tænkt.

24. maj 2018

Den rigtige pris

Vi har flere gange benyttet firmaet til små og større arbejder, Vi har kun gode erfaringer med firmaet, som leverer til den rigtige pris og aftalt tid.
Morten er meget løsningsorienteret, og hvis man har et ønske om spc. løsning så finder han en løsning.

27. juni 2017

Overfakturering

Der har flere gange stået for mange timer på fakturaer, og en gang har der stået en extra gang kørsel.

27. september 2012