Kunde service..
Fint sted. Rigtig god betjening,gode priser fred og ro. God morgenmad og fine og rene værelser.. kan klart anbefales.
0vernatning på Bed & Breakfast, ferielejlighed og sommerhus. Vi har selskabslokaler til bryllup, fest, familieweekend el. kursus/mødelokaler ved Faaborg på Fyn.
Søren Lundsvej 20, 5600, Faaborg
Vi gav en god ven og hans kone en 90 års fødseldagsgave som vi skulle opleve sammen.
Kammerkoncert og madbilletter til 4 personer på Lundsgård Gods.
Maden smagte godt, men mistede helt sin magi af de triste kolde omgivelser. Der var ikke mange mennesker der spiste, hvorfor det undrer mig at arrangøren ikke sørger for at flytte spisningen til et lokale som kan gøres lidt hyggeligt. Der var koldt og mørkt i stal/ladebygningerne og ikke gjort nok for at det var rart at sidde der og spise.
En anden gang vil jeg foreslå at der ses på hvor mange skal spise og finde et lokale der passer til det antal og gøre det lidt hyggeligt. Maden får 5 stjerner og spisefaciliteterne 0 stjerner.
Nok om det, koncerten var fantastisk og får 10 stjerner.
Min kæreste og jeg var på vandretur, hvor vi trætte og udmattende ankom til Lundsgaard. Her tog ejeren Rune imod os, selvom der var travlt med selskab på gården. Han gav sig tid og overskud til at vise os værelse, badeværelse samt tilbyde drikkelse, fordi vi intet havde med. Butik samt pizzaria ligger blot 500 meter derfra, så det stod aftensmaden på. Fine værelser, renlighed samt en stor gæstfrihed fra ejerne. Tusind tak for et godt ophold.
Dejligt ophold på Lundsgaard. Her er hyggeligt og hjemligt at være, og ejere og personale er meget engagerende, venlige og fleksible. Alt er velholdt og rent med masser af muligheder for også at opholde sig udendørs i den skønne have. Lækker morgenmad med hjemmebagte boller! Vi nød de dejlige omgivelser på vores cykel- og vandreture og kommer meget gerne igen
En kvinde måtte aflyse en overnatningen fra d. 11.09 2021 til d. 12.09 2021, da hun var blevet syg, og fik lægeordineret medicin, - det der også kaldes force majeure.
Hun kunne ikke få kontakt med Lundgaard, da telefonen ikke blev taget, hvorfor jeg overtog kontaktforsøgene.
D. 17.08.2021 havde hun bestilt og betalt for et dobbeltværelse, da hun skulle have sin baby på 8 mdr med til et bryllup.
Hun blev tildelt et dobbelt værelse til en højsæson pris på 795 kr. for blot én overnatning.
Det lykkedes for mig at få kontakt d. 09.09. hvor ejeren oplyste at han var på stranden og ville kontakte mig senere på dagen, så vi kunne få ordnet det mellemværende. Det skete dog ikke.
Næste morgen fik jeg atter kontakt med Rune Lundsgaard, og erfarede da, at han ikke havde til hensigt at tilbagebetale de 795 kr. Han henviste til deres hjemmeside. Den henvisning havde han dog ikke givet ved reservationen af værelset.
Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme oplyser at:
hvis der ikke bliver gjort opmærksom på specielle afbestillings regler er den gængse regel at man kan afbestille senest dagen før kl 18.
Rune Lundsgaard nægtede dog at tilbagebetale beløbet, selvom det for ham var højsæson, idet han mente, at det da var et plaster på såret for kvinden, at hun sparede transportomkostninger frem og tilbage til den fest hun skulle have været til.
Denne adfærd er under al kritik, og vidner om manglende pli og forståelse
Bare lige en lille advarsel !!!
Vi havde en dejlig oplevelse på vores venindetur.
Lundsgaard ligger i smukke omgivelser og der er et dejligt stort udendørsområde med mange små hyggelige kroge.
Værelset er minimalt indrettet men der er hvad der skal være og sengene er behagelige.
Vi kan varmt anbefale deres hjemmelavede morgenmad med deres “signatur”boller og marmelade fra havens frugter.
Personalet er venlige og der er en hyggelig hjemlig atmosfære.
Jeg vil på ingen måde anbefale Lundsgaard. Der er ingen venlighed eller forståelse fra deres side.
Fremragende mega lækker hjemmelavet morgenmad og mega fedt udendørs areal
Har i weekenden været på Lundsgaard til en familieweekend, det er det bedste sted vi har været indtil videre, og for første gang nogensinde snakkede vi om at komme der fast hvert år.