Lundhede Planteskole Anmeldelser 143

4,9

Super flotte planter, god kommunikation, og hurtig levering. Jeg er godt tilfreds, og vil klart anbefale stedet.

Er meget tilfreds med køb og proces. Nemt at bruge websiden, gratis fragt, personlig besked om levering. Mine bøge barrodsplanter var nærmest små træer. Flotte og høje (120-150cm) lange store rødder... Se mere

Jeg havde bestilt økologiske læggekartofler, og modtog hurtigt pakken med 6 poser. Jeg fandt desværre rådne kartofler i en af poserne, og ringede derfor til firmaet. Jeg blev bedt om at sende en mail... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har et kæmpeudvalg i flotte planter, mange økologiske varer, spændende udflugtshaver, butik(også internet butik) og hyggelige huse opbygget i kampesten, træ, stråtag og græstag.

4,9

Fin oplevelse

Vores regnmåler var gået i stykker, altså kun glasset til at opsamle regn. Og sørme om man ikke kunne få en "refill" hos Lundhede. Ved tjek af hjemmesiden fandt jeg også et par gode tilbud. Fin oplevelse, både hjemmeside og levering

28. august 2014

Fungerer perfekt

Har handlet hos Lundhede flere gange, og altid fået flotte, sunde planter. Udvalget er virkelig stort, her er meget at vælge imellem. Især vandplanter er de rigtig gode til, hvilket ellers kan være svært at få mange steder. De er gode til, at sende besked i forvejen om, at leveringen er på vej, og hvis der skulle være noget på ordren, de alligevel ikke havde, ringer eller skriver de altid for at løse sagen. Det fungerer bare!

8. august 2014

Hav god tid!

Ikke et sted man skal handle, hvis man skal bruge materialerne inden for en overskuelig fremtid.
Jeg bestilte en palle med havesveller 10 x 10 x 120 cm. plus et par andre ting.
De blev bestilt over nettet fredag d. 4/7 og modtog straks en ordrebekræftelse.
Så hørte jeg ikke mere fra firmaet, og fredagen efter ringede jeg for at høre hvad der var sket.
Jeg blev lovet materialerne mandag eller tirsdagen efter.
Jeg hørte intet fra firmaet og fredagen efter ringede jeg igen.
Jeg blev lovet et det dukkede op mandag eller tirsdag, men der dukkede intet op.
Onsdag ringede jeg så igen og fik at vide tingene ville komme torsdag.
Endelig kom der så en mail om at varerne ville ankomme torsdag eller fredag
De kom så torsdag.
Svellerne skulle være 120 cm. lange men varierede meget i længden.
Den korteste var på 114 cm.
Ventetid, 13 dage hvor man er bundet til at være hjemme for at modtage materialerne som jo heller ikke opfyldte beskrivelsen.

18. juli 2014

Fantastisk

Har handlet hos dem to gange nu. og der har bare været perfekt service, super hurtig levering og gode produkter.
vil helt sikkert anbefale dem

27. maj 2014

Der handler jeg ikke igen.

Bestilte et fuglehus med zinktag til 329 kr og så nogle rovfuglesilhuetter og en gummimåtte for at komme op på de 500 kr = gratis forsendelse.
Fuglehuset var et nogle venner havde ønsket sig i indflytningsgave.
Så vidt så godt, der gik 10 dage før pakken ankom, og ak, fuglehuset var ikke det bestilte men en billigere model af noget barktræ og strå -ikke det ønskede, men faktureret som det dyre- Min mand ringede til dem og fik en uinteresseret dame i røret, der spurgte "Ku I tænke jer at beholde det fuglehus vi har sendt mod rabat?" Neeej, og heller ikke til den overpris I allerede havde taget for det, faktisk! Vi ville jo gerne have det fine med zinktag. Jamen, så ville hun lige få Jens til at ringe tilbage...
Behøver jeg sige at vi aldrig hørte fra "Jens"? Håber I har købt jer en stor is for de penge I har snydt os for, for det er sidste gang vi køber hos jer.

25. april 2014

Perfekt!!!

Bestilte på nettet, modtog ordrebekræftelse, modtog besked om afsendelse, fik planterne leveret med plantevejledning.
Ja selv regnvejr på plantedagen var der sørget for :-)
Bestemt et sted jeg handler igen.

3. november 2012

Super service.

Proffessionel og yderst venlig kommunikation. Jeg havde nogle ændringer til min ordre mv. og alt forløb upåklageligt og meget fleksibelt. Fik leveret virkelig gode planter. Vil bestemt handle hos Lundhede igen. Stor anbefaling.
Susanne Grandahl, Glostrup.

6. juni 2012

Prima planter, rimelige priser, god service!

Planteskolen har et rigtig godt udvalg af planter og de er bestemt meget, meget rimelige med deres priser. Har fået leveret to prima clematis derfra - og har besluttet, at det bestemt ikke er sidste gang, jeg skal handle der.
Fik meget venlig mail om, hvornår jeg kunne forvente, at planterne kom. Det holdt fin stik. Forsvarligt emballeret - jeg er særdeles tilfreds!!!

9. maj 2012

Bestilte en gummimåtte fredag eftermiddag. Tirsdag modtog jeg varen med posten. Desværre var den gået i stykker i transporten, muligvis pga. måden den var pakket på. Jeg reklamerede pr. e-mail og torsdag modtog jeg en ny måtte, som var hel og fin, uden beregning. Ekstrem hurtig levering, og tilmed god og hurtig service.

19. maj 2011

1. klasses varer

Har tidligere handlet med Lundhede, og været meget tilfreds. Denne gang bestilte jeg et enkelt bundt planter, og blev dagen efter ringet op ef en venlig dame, der foreslog at udskyde leveringen til jorden var lidt varmere af hensyn til planterne. Fin service. Har i dag modtaget planterne, og de er 1. klasses.

16. april 2010

kæmpe udvalg

Denne butik har et kæmpe udvalg, og jeg har kun en enkelt gang oplevet, at en bestilt plante var udsolgt. Blev i den forbindelse ringet op af virksomheden, som kunne anbefale relevant alternativ. Rigtig fin service. Der er desuden mulighed for at afhente varerne på stedet, som i øvrigt også er et besøg værd. Priserne er måske ikke de laveste men bestemt heller ikke de højeste, og kvaliteten er i top.

12. juli 2008
Vis anmeldelser på alle sprog. (143 anmeldelser)