Virksomhedsoplysninger

3. Ejendomsadministrator
  4. Ejendomsadministration
  5. Boligmægler
  6. Ejendomsmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vänd dig till oss på Lundbergs om du söker lediga lägenheter, lokaler eller vill köpa tomtmark.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Störningsjouren kontaktas åt en dement….

min mormor har hyrt lgh av Lundbergs i 7 år. Sen blev hon i tidigt skede av demens och vi sökte efter boende.
I Örebro tar det en tid att få plats på boende och under tiden kämpade vi och mormor med stallet skulle gå så bra som möjligt, Lundbergs kämpade emot. Grannar klagande på att mormor hade högst volym på tv, och att dom blev störda. I själva verket handlade det om att mormor tryckte på fel knapp när hon skulle stänga av tv. Grannar ringde Lundbergs som bad dem ringa till störningsjour som ringde på dörren hos mormor men mormor hörde inte detta och de gjorde en anmälan mot att hon vägrade öppna dörren. Detta är helt otroligt.

Vi anhöriga pratade med Lundbergs som inte alls hade förstående för detta och att mormor var sjuk. Och att vi gjorde allt för att hon skulle flytta när hon fick en plats.

Detta var bara en av flera händelser som skett under tiden mormor bott hos Lundbergs.

Jag skulle inte rekommendera dessa hyresvärdar. Allt låter o ser så bra ut på utsidan, och priser hit o dit, men insidan är nått annat.

/ Linnea i Örebro

7. oktober 2024

Har bott i Lundbergs fastigheter i 5år

Har bott i Lundbergs fastigheter i 5år. När jag flyttade in gjort jag en felanmälan angående stopp i avloppet, fick svar att jag får göra det själv ringde flera gånger fick samma svar. Nu ska jag flytta och gjort en förbesiktning då var det bara att jag skulle spackla igen skruvhål på väggen. Idag när slutbesiktningen var så slog han ner på allt även där det är så rent, han hittade på smuts för att inte kunna godkänna. Vart ett helt A4 med saker att orda, från innan var det bar 4 hål som skulle spacklas igen. Han var så otrevlig hotade flera gånger med att ta ditt en städfirma som jag skulle bekosta. Fast jag sa att jag ska städa själv. Han höjde rösten och sa att vi inte kommer någon vart, han gick och slog igen dörren efter sig. Efter några minuter ringer det från kontoret och undrar vad som hänt. Jag sa att jag ska städa själv och inte någon firma. Hon som jag prata med, sa att jag får städa själv och att jag har till den sista på mig. Om det är smutsigt då kommer dom att ta en avgift för städning. Jag sa till henne att man behöver inte vara otrevlig. Ska ditt och städa igen, kommer fota allt ifall det behövs.
Är glad att lämna dom som hyresgäst.

22. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag flyttade in i början på 2023 till…

Jag flyttade in i början på 2023 till en lägenhet i Norrköping. Det var min första hyreslägenhet så jag visste inte riktigt vad man kunde förvänta sig i städväg och skick vid inflytt. När jag flyttade in var det dammigt på hyllor, trasiga hyllor i kyl och smutsigt i ugn och låda vid ugn. Det var flera småfel men som jag inte la någon större vikt vid. Jag skulle kanske ha fotat nu i efterhand men det är lätt att vara efterklok (något jag definitivt lärt mig av). När jag flyttar ut är det däremot helt andra krav som ställs. Jag hade satt upp en tv på väggen (vilket är helt förståeligt om man måste åtgärda). Huvudansvarig för besiktning säger att vi ska debiteras för det och att de ska hämta en målare som fixar väggen. Jag säger då att jag löser det själv och hon besvarar det med att ”ja dukan ju försöka” som att hon redan bestämt sig för att det inte kommer att bli godkänt. Jag har en bekant som är målare som fixar väggen men den blir såklart inte godkänt då hon bestämt sig i förväg. Vidare debiteras jag för hyllor i kylen som var trasiga när jag flyttade in men som ej antecknats vid tidigare besiktning. Det kan väl ändå inte vara mitt fel? Likadant med trådbackar som de säger saknas men som aldrig funnits där från första början. Tycker att det är oseriöst och slarvigt av föreningen. Kring alla dessa saker har jag även fått höra två olika saker av besiktningsansvarig och hyresvärden. Om ni väljer Lundbergs, se till att fota alla fel vid inflytt så att ni ej blir anklagade och debiterade för saker ni själva ej orsakat. Överlag har jag trivts i lägenheten under dessa år men blir besviken över att betala fel andra hyresgäster orsakat som tydligen inte antecknats under förra besiktningen. Hoppas att de får bukt på sina besiktningsansvariga.

28. november 2024

Ålders diskriminering om städning

När jag flyttade in så var det inte städat, Dammigt, stearin rester på väggar och massor av avlagringar i toaletten. Anmälde det utan att något gjordes åt det. När det blev dags för mig att flytta ut så kom inspektören och började titta runt och små nickade lite medans ha tittade. Efter en stund frågade han om jag hade städat själv eller om jag hade anlitat någon av deras firmor. När jag sa att jag med hjälp av föräldrar hade städat själv tog fram en ficklampa och började detalj inspektera var enda hörn. Klagade på att det var tråk märken på badrums spegeln och fönsterna samt på de avlagringar i toaletten som inte gått bort efter våran städning. Jag på pekade hur det hade sätt ut när jag kom dit och om det kunde vara godkänt så va det här mer än godkänt dom sa bara ja det va väl tråkigt men det finns inget vi kan göra åt det nu. Jag blev tydligt diskriminerad på grund av min ålder efter mina föräldrar kommit dit och hjälpt åtgärdat klagomålen var det fortfarande inte godkänt utan krävdes argumenterande mellan min far och inspektörs gubben för att det skulle bli godkänt till slut.

29. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kom från bostadsrätt in i hyresrätts…

Kom från bostadsrätt in i hyresrätts världen och hade inte några förhoppningar, men men va bra Lundbergs är, den hjälpen samt bemötande är världsklass.
Vi tacka Lundbergs personal i Norrköping för all hjälp och rekommenderar er där ute att sökas sig till deras bostäder.
Tack // Peter & Kia

1. august 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.