4,6

Jeg bruger altid Luma Print når jeg…

Jeg bruger altid Luma Print når jeg skal have printet returlabels ud til pakke og jeg er rigtig godt tilfreds med både service og pris- 5 Kr for et udprint finder man ikke meget billigere og jeg synes personalet altid er venlige og behagelige. Jeg kan varmt anbefale dem.

4. november 2024

Fantatisk Service!

Fantatisk Service!
vi bestilte en "stor Check" til et arangesegment, da "checken" ankom var den bukket og ødelagt af Postnord, vi skrev til Lumaprint, som straks efter skrev til os at de sender en ny.

Det er verdensklasse service, Tusind tak Lumaprint!

28. februar 2022

Hurtig turn-around.

Havde en special opgave med noget laminat - der var ikke mange dikkedarer, jeg sendte materialet afsted og det kom med posten tilbage til mig 3 dage senere præcist som jeg havde håbet. Dejlig oplevelse!

12. januar 2021

Go' service til skarpe priser

Har flere gange benyttet mig af Lumaprint til at printe plakater for mig. Har kun oplevet god service til skarpe priser. Sidst leverede de endda direkte til min arbejdsplads - på trods at jeg kun havde bestilt for 15,-... Det er da mega god service! :)

12. januar 2021

Første og sidste besøg hos Lumaprint

1. Ekspedient havde ikke særlig travlt med at henvende sig til mig. 2. Ekspedient var mere venlig.
Betalte 10kr for at få 2 hvide stykker A4 papir printet ud (efter min mening lavet så unødvendig stort at det fyldte 2 sider).
🔴ALT for dyrt, og de virker ikke imødekommende når man træder ind af døren🔴 Ingen anbefalinger herfra

16. november 2020

En fin butik og lokalt,men..

En fin og lokal butik, men..
Opfattelsen efter at have bestilt visitkort, med god og venlig betjening er, at udvalget ikke er særlig stort - desværre.

Jeg bestilte visitkort, som blev fejlproduceret på papir istedet for plastik. der var ingen kompensation tilbudt eller nye til produktion. Rigtig øv oplevelse, som gør at jeg nok vælger tryk-giganterne frem for det lokale, som jeg egentlig ikke ønsker, men tvinges ud i.

29. oktober 2019

SUPER SERVICE LUMAPRINT ESBJERG

SUPER SERVICE
Jeg har flere gange brugt Lumaprint og jeg har hver gang forladt butikken som en tilfreds kunde.
Vi er en syklub som skal bruge print i store størrelser, men til en pris der er overkommelig. Det har vi så fået forhandlet på plads ved et trykkeri i Århus. Men der er lige langt nok fra Esbjerg til Århus og skal man lægge benzin prisen oveni, så er print prisen ikke længere ok.
Vi kunne selvfølgelig få det tilsendt, men helt ærligt, med det postvæsen vi har nu, ville jeg under ingen omstændigheder lægge mine ordre i deres hænder.
Skrev mail til LUMAPRINT Esbjerg i aftes og forklarede de nævnte omstændigheder og allerede idag er der svar fra LUMAPRINT og endnu bedre, de vil lave print til samme pris👍👍👍👍👍
Se det er service, det er en forretning der er der for KUNDERNE og ikke omvendt, og da jeg ved fra tidligere opgaver, at deres print er 110% i orden, ja så er det da en ren WIN WIN det her😀
Så tak til LUMAPRINT Esbjerg for hurtig respons og et helt ok tilbud.
KAN HELT KLART ANBEFALE dette sted ❤️
Mary-Ann Andersen

4. juli 2017

Hurtig men ikke den bedste kvalitet

Min gruppe skulle have printet nogle småting, som ikke burde være særlig bøvlet. Det var rart det kunne printes med så kort varsel, dog vil jeg sige det kunne have været bedre i forhold til kvalitet. Og så syntes jeg det er rimelig dyrt.

13. december 2016
Lumaprint-logo

Besvarelse fra Lumaprint

Hast værk er last værk.
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten i forhold til dit materiale, er du velkommen til at komme og få det lavet om uden beregning.

God betjening, hurtig eksekvering :)

Skulle bruge et game-show style gavekort til en rund fødselsdag, og fandt Lumaprint online ved en hurtig søgning. De havde mulighed for at banke den ud i 45x100cm.
Prisen var meget overkommelig, og de er flinke til at svare på spørgsmål via mail.
Sendte design til dem om morgenen, havde det i hænderne 24 timer senere i perfekt kvalitet.
Kan varmt anbefales!

28. juni 2016

Laver fejl og indrømmer det ikke engang!

Jeg havde været nede med mine Tømrer tegninger og min svendeprøve tegning til et firma for at få dem lamineret. Jeg kommer så ned i dag for at hente dem og hun skynder sig at pakke dem ind og giver mig dem, hvorefter jeg betaler og går. Da jeg kommer ud kan jeg se at den forreste tegning ser kopieret ud og går tilbage for at hører hvad det er for noget. Da jeg fortæller hende det, siger hun at det er fordi at de har lamineret en smugle over hinanden og det kan man intet gøre ved. Jeg får så nedslag i prisen og jeg beder hende om at finde originalen. Chefen havde heldigvis gem den og det er selvfølgelig gået ud over min svendeprøve. Hun har så bare skåret dem i stykker og fortæller at den ikke kan skilles ad, men en anden medarbejder skære dem så forsigtigt fra hinanden og siger at det kan man altså godt. De må så klistre stykkerne sammen og laminerer dem på ny.

En ting er at man laver en fejl, som jeg er skide sur over, men så indrømmer man den fandme i stedet for at sende en kopi med, som oven i købet er mindre end de andre.

En ting er sikkert, det er sidste gang jeg skal ha lavet noget der igen nogen sinde!

7. marts 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)