Telefonisch direct bereikbaar, en meteen meedenkend. Juiste advies geven aangezien ik geen wielen wou, dus hogere gaslift nodig en geleverd. Fantastische Stoelen voor een ongelooflijke prijs. They k... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Reviews bepalen sterk mijn koopgedrag. Deze klantenrecensies zeggen iets over de service van het bedrijf. Over "Luiestoel" niets dan lof. In de toonzaal werden we uitgebreid geïnformeerd over de zitme... Se mere
De bezorging van de loungechair en ottoman was verdeeld over 2 dagen. Niet handig. Maar de stoel en ottoman zelf zijn voortreffelijk. Even zelf sleutelen a la Ikea, maar eenmaal in elkaar gezet een z... Se mere
Tafel besteld afgerekend, vervolgens niks meer gehoord. Zelf contact opgenomen per mail over wanneer de bezorging plaats gaat vinden. Zijn ze me vergeten. Vervolgens hoor ik weer niks. Daarnaast telef... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Luiestoel.com is al ruim een decennia lang gespecialiseerd in hoogwaardige designreproducties van iconische meubels. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service — met een scherp oog voor detail.
Kontaktoplysninger
Holland
- www.luiestoel.com
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super kwaliteit
(eames lobby chair es 104)
Super kwaliteit, zocht al lang naar een stoel met een dikke kussen voor lange zit uren.
Zit comfort is stevig voor de rug en mooi afgewerkt, kussen van de armsteunen zijn ook lekker dik zonder dat je schroeven voelt wat je vaak bij bureau stoelen hebt.
Uitstekende kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten en een top dienst na verkoop! Een aanrader
Uitstekende ervaring en kan Luiestoel echt aanraden. Het product is van hoge kwaliteit en de assemblage is erg makkelijk! Hun klantendienst is ook uitermate professioneel en beschikbaar!
Mooie tafel.
Na het bestellen wachtte ik tevergeefs, maar na een telefoontje werd alles snel opgelost.
Mooie tafel, veel beter dan verwacht. Tevreden klant!
Lounge Chair XL en Ottoman
Maar de stoel en ottoman zelf zijn voortreffelijk. Even zelf sleutelen a la Ikea, maar eenmaal in elkaar gezet een zeer degelijke en netjes afgewerkte set. Leer is heerlijk zacht, houtfineer ziet er geweldig uit, en het geheel zit subliem. Ik heb de XL variant genomen. Deze heeft precies dezelfde maten als de standaard versie, alleen het bovenste deel van de rugleuning is 6 centimeter hoger. Hierdoor kan ik met mijn hoofd tegen de rugleuning zitten bij het TV kijken!
Mooie replica, ook leverbaar in vol aniline leer
De stoel bevalt goed! We waren op zoek naar een goede Eames replica. Luiestoel.com heeft gratis leerstalen opgestuurd, en op verzoek ook gedetailleerde foto's van het eindproduct. Toen we contact hadden met Luiestoel, hoorden we dat ze hem ook in vol aniline leer konden leveren. Deze hadden ze niet in Nederland op voorraad, dus het was even wachten. Inmiddels is de stoel aangekomen en in elkaar gezet. Mijn enige klacht is dat er behoorlijk wat kracht nodig was om de bouten aan te draaien. Een paar keer in en uit draaien versoepelde de voorgeboorde gaten. Luiestoel gaf aan dat ze deze feedback met de leverancier gaan delen.
Al met al een goede koop. Hopelijk gaat hij lang mee.
Bijzonder verrast door de kwaliteit van…
Bijzonder verrast door de kwaliteit van de geleverde Eames ES 104 Lobby Chair. Zitting en rugleuning zijn van echt leer dat in tegenstelling tot wat de concurrentie voor deze prijs aanbied. Communicatie tussen kopen en verkoper helemaal top. Levering snel en goed verpakt. Absolute aanrader.
Prachtige stoel
Supersnel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben er erg blij mee!
Wauw, wat een zit genot!!
Paar weken geleden een Eames chair met ottoman besteld. Keurig binnen een dag geleverd. Voor dit geld topkwaliteit. Uurtje nodig om het in elkaar te zetten. Keurig en sterk verpakt. Elke avond nog steeds een genot om hier in te vertoeven. Iets waar je naar uitkijkt als je 's avonds thuiskomt.
Zeer goede service en prijs. Aanrader!
Zeer goede service en prijs voor de Eames lounge chair en ottoman set. De stoel en ottoman zijn van een perfecte kwaliteit met prachtig leer. Aanrader!
Echt waar voor je geld
Echt waar voor je geld. Snelle levering, product ziet er echt top uit. Ik zou zo weer een stoel bestellen.
Eames lounge chair
Stoel was goed verpakt zonder beschadigingen. Duidelijke beschrijving en onderdelen om stoel in elkaar te zetten.. Mooie stoel.
Diana
Zeer tevreden over kwaliteit
Zeer tevreden over kwaliteit
2 Eames chairs besteld (eerst eentje met ottoman en week later nog een tweede, maar dan zonder ottoman)
Goede kwaliteit, voldoende montage-uitleg en goed verpakt aangekomen.
Wacht nog op een een terugstorting van €50, maar daar heb ik vertrouwen in.
Ik kan deze zaak aanbevelen!
Woon in België 2x eame chair gekocht
Woon in België 2x eame chair gekocht. Zaakvoerder zelf contact met me opgemonen ivm een vraag die ik via mail gesteld had. Na 2 dagen levering in huis en super mooie en goede kwaliteit. Ga er zeker nog kopen
Service that sets a high standard
Great communication, free material samples, quick shipping, and a great product. couldn't ask for more!
Twijfel niet als je op zoek bent naar kwaliteit & service.
Naar onze mening leunt de lounge van luiestoel.com het dichtst bij het origineel. Gesteund door de duidelijke foto's op de website hebben we onze bestelling geplaatst.
De lounge werd mooi op de afgesproken dag geleverd. Eens gemonteerd konden we ons niet ontdoen van de kwaliteit en luxe die de lounge uitstraalt.
We zouden zo opnieuw blindelings bestellen bij luiestoel.com.
Keep up the good work.
Aanrader!!
Prachtige Eames lounge chair gekocht. Mooi afgewerkt en robuuste kwaliteit. Snelle levering!
Goed advies
Goed advies, mooie spullen en fijn contact! Een aanrader!
5 sterren waard!!!
Leuke winkel met mooie producten. Echt eerlijke materialen en zeker niet te duur. Het is zeker de moeite waard om een keer langs te gaan. ze hebben zo veel moois!! Vooral als je van industrieel en retro houdt. Ook het personeel is erg aardig en helpen je graag.
Leuke originele hebbedingen en mooie meubels
Kleine winkel met tafels en stoelen maar ook veel leuke originele accessoires. Nieuwe dingen maar ook bijvoorbeeld dingen uit Aziatische landen. Prima service: onze tafel werd keurig thuisbezorgd zonder extra kosten.
Sfeervolle winkel in gezellige winkelstraat
Kleine maar zeer sfeervolle woonwinkel. Heel veel bijzondere accessoires die goedkoper zijn dan verwacht. Je wordt leuk geholpen. Een fijne winkel in een leuke winkelstraat.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.