Loyaalautos Anmeldelser 10

3,9

3,9

God

Lieve en aardige jongens die binnen dit…

Lieve en aardige jongens die binnen dit bedrijf werken. Ze zetten netjes de auto voor je klaar zodat je bij aankomst direct een proefritje kan maken. Ze nemen alle tijd om de deal te kunnen maken en dat geeft mij een prettig gevoel.

21. marts 2026

Mooie praatjes, geen kwaliteit

Ondertussen bijna een jaar geleden een auto hier gekocht. Een Audi A3. Bijna 10.000 Euro. Op de site stond als een van de opties PDC. Zat er niet op.

Voor een afleverbeurt en APK keuring nog 300 Euro extra betalen (zou wat mij betreft bij een auto in die prijsklasse service moeten zijn). Toen ik zelf de motorkap opende, zag ik een uitgedroogde marter op een onderdeel dat bij de kleine beurt vervangen had moeten zijn (de motorkap lijkt dus uberhaupt niet open geweest te zijn).

Bij aflevering rook de auto normaal, na een paar dagen naar rook van binnen. Geen melding van gedaan.
Geen enkele garantie gegeven na aflevering. En ook niet gekregen.
Na 1 maand een lekke band (profiel was te dun volgens de ANWB, had niet door de APK mogen komen).
Na 3 maanden het EPC lampje branden: reparatie 800 Euro.

Medewerkers zijn super aardig en vriendelijk, maar ik raad niemand aan naar deze handelaar te gaan. Ga liever naar een echte garage/dealer.

11. marts 2026

Zwakke accu, Loyaal geeft niet thuis

Wij hebben drie weken een auto gekocht bij Loyaal. Het zijn aardige mensen, daardoor denk je ook dat je gezien wordt als klant. Helaas is de accu van de auto zeer zwak en was dit niet gemeld. Dus drie weken later de accu volledig op. Een nieuwe kost 250 euro en Loyaal zegt: ja daar kunnen wij niks aan doen. Dus totaal niet thuis geven, na drie weken. Erg jammer en niet verwacht.

4. februar 2026

Ik ben afgelopen zaterdag langsgeweest…

Ik ben afgelopen zaterdag langsgeweest samen met mijn vriendin. 3 autos proefgereden en na lang wikken en wegen toch overgegaan tot koop. Robert heeft ons zeer netjes en geduldig geholpen. Een ander bedrijf had ons allang eruit geschopt 😀

31. januar 2026

Ik heb een hele mooie

Ik heb een hele mooie, goede en goedgeprijste auto gekocht bij Loyaal Auto's. Hele goede service met medewerkers die vakkennis hebben. Bedankt!

10. januar 2026

Vriendelijke medewerkers

Na een opmerking van mij via de autoscout24.nl mail werd ik gebeld door een van de medewerkers van Loyaal. Een zeer vriendelijke man.
Ik verdedigde mijn mail opmerking en prees hem voor zijn vriendelijkheid.
Ik denk dat weinig bedrijven doen dat en dat dit bedrijf biedt een vriendelijke persiinlojke service. De prijzen moeten door de eventuele kopers worden al of niet gewaardeerd met een koop. Veel succes!

6. januar 2026

Onlangs een auto gekocht

Onlangs een auto gekocht. De wagen rijdt uitstekend en ziet er ook nog eens netjes en verzorgd uit. Erg tevreden met de aankoop en de service!

22. september 2025

Mijn review inmiddels gedelete ...

Mijn review inmiddels gedelete ...een nieuwe team medewerker heeft mij dit gevraagd.
Nu als je de echt de waarheid wil weten ga je bij dit bedrijf langs en als je na een goede ontvangst, een goede auto via een proefrit kunt uitkiezen en je krijgt pok een redelijke inruilprijs dan weet je!

Lorenzo

27. september 2025

5 sterren, Loyaal doet zijn naam eer aan

Onlangs mijn Ford Focus uit 2013 bij Loyaal Auto’s gekocht. In eerste instantie had ik een aantal problemen met de auto en dat gaf mij een vervelend gevoel. Ik had daarom ook een negatieve review geplaatst.

Tot mijn verrassing heeft Loyaal Auto’s mij echter een nette tegemoetkoming van €150 aangeboden. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht en vind ik erg klantvriendelijk. Fouten kunnen gebeuren, maar het gaat erom hoe een bedrijf ermee omgaat – en in dit geval hebben ze het keurig opgelost.

Daarom pas ik mijn beoordeling aan: uiteindelijk ben ik tevreden en kan ik zeggen dat Loyaal Auto’s wél achter hun klanten staat.

Kortom: Loyaal doet zijn naam eer aan!

18. august 2025

Er dette din virksomhed?