Alt for dyrt i forhold til kvalitet - og mangel på professionalisme
Jeg har gået hos Rose i LoveLash henover tre gange.
Første gang omkring 2017-2018, hvor jeg fik lavet extensions. Der var jeg alt i alt ret tilfreds.
Så fik jeg i sommeren 2022 foretaget et lashlift som blev rigtig fint og holdt rigtig længe.
I efteråret (2025) ønskede jeg igen extensions og valget faldt på Rose og LoveLash, da jeg jo tidligere har haft god erfaring med hendes arbejde.
Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg får lavet et volume-sæt og allerede dagen efter, er der mange væk på det ene øje. Der ligger både en del på min hovedpude om morgenen, og der sidder også nogen på min kind. Jeg får heldigvis genopfyldt på garantien. Det er som om, mange af dem ikke er limet ordentligt fast.
Jeg når at få genopfyldt to-tre gange, hvorefter jeg kaster håndklædet i ringen. Jeg bruger ikke vand på dem, jeg børster dem ikke uhæmmet, jeg lader dem mest muligt være, sover heller ikke på dem, gnider ikke på dem - men efter hver genopfyldning, går der kun et par dage, før de ser meget uens ud med "huller/mellemrum" mellem vipperne. Igen - det virker som om, de ikke er limet ordentligt fast.
Jeg vælger derfor at få dem fjernet for så at få foretaget et lashlift. Det skulle jeg heller ikke have gjort. Jeg er desværre for høflig af mig - men jeg fik næsten et chok, da jeg åbnede øjnene efter endt lashlift. På det ene øje, kan man ikke se et løft. De har fået lidt farve ja, men det er så også det. Det andet øje har fået et lille løft, men vipperne er helt klistrede sammen. Der sidder også en del lim tilbage på mine øjenlåg i store klumper. Jeg vælger at skrive til hende samme aften og vedhæfte billeder af, hvordan mine vipper ser ud. Jeg er igen høflig og agerer meget spørgende. Kan det være mine vipper er skadede pga. extensions osv. Hun synes, jeg skal se tiden an og beskylder mig for at have brugt mascara. NØJ, hvor er det bare ikke i orden.
Jeg synes, det er tankevækkende, at en vippetekniker med 10 års erfaring (tror jeg vistnok) kan være de her resultater bekendt.
På min Google-anmeldelse ligger der billeder vedhæftet.