2,7

Under middel

Alt for dyrt i forhold til kvalitet - og mangel på professionalisme

Jeg har gået hos Rose i LoveLash henover tre gange.

Første gang omkring 2017-2018, hvor jeg fik lavet extensions. Der var jeg alt i alt ret tilfreds.

Så fik jeg i sommeren 2022 foretaget et lashlift som blev rigtig fint og holdt rigtig længe.

I efteråret (2025) ønskede jeg igen extensions og valget faldt på Rose og LoveLash, da jeg jo tidligere har haft god erfaring med hendes arbejde.

Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg får lavet et volume-sæt og allerede dagen efter, er der mange væk på det ene øje. Der ligger både en del på min hovedpude om morgenen, og der sidder også nogen på min kind. Jeg får heldigvis genopfyldt på garantien. Det er som om, mange af dem ikke er limet ordentligt fast.

Jeg når at få genopfyldt to-tre gange, hvorefter jeg kaster håndklædet i ringen. Jeg bruger ikke vand på dem, jeg børster dem ikke uhæmmet, jeg lader dem mest muligt være, sover heller ikke på dem, gnider ikke på dem - men efter hver genopfyldning, går der kun et par dage, før de ser meget uens ud med "huller/mellemrum" mellem vipperne. Igen - det virker som om, de ikke er limet ordentligt fast.

Jeg vælger derfor at få dem fjernet for så at få foretaget et lashlift. Det skulle jeg heller ikke have gjort. Jeg er desværre for høflig af mig - men jeg fik næsten et chok, da jeg åbnede øjnene efter endt lashlift. På det ene øje, kan man ikke se et løft. De har fået lidt farve ja, men det er så også det. Det andet øje har fået et lille løft, men vipperne er helt klistrede sammen. Der sidder også en del lim tilbage på mine øjenlåg i store klumper. Jeg vælger at skrive til hende samme aften og vedhæfte billeder af, hvordan mine vipper ser ud. Jeg er igen høflig og agerer meget spørgende. Kan det være mine vipper er skadede pga. extensions osv. Hun synes, jeg skal se tiden an og beskylder mig for at have brugt mascara. NØJ, hvor er det bare ikke i orden.

Jeg synes, det er tankevækkende, at en vippetekniker med 10 års erfaring (tror jeg vistnok) kan være de her resultater bekendt.

På min Google-anmeldelse ligger der billeder vedhæftet.

6. december 2025

Jeg er netop kommet hjem efter min…

Jeg er netop kommet hjem efter min første behandling hos Love Lash og er fuldt ud tilfreds. Jeg plejer at gå et sted, tættere på min bopæl, men der var for lang ventetid, og her var der der lige en enkelt tid tilbage. Det var den rareste unge dame, der lavede mine vipper og hun var ikke bare sød, men også meget dygtig til sit arbejde. Tiden fløj simpelthen afsted og vipperne er bare så fine. Jeg kommer helt klart tilbage en anden gang. Venligst June Rømer Jørgensen

9. februar 2024

ABSOLUT IKKE ET STED JEG KAN ANBEFALE

Var ny kunde hos Lovelash, hvor jeg har fået sat vipper på hos dem første gang (super dygtig og grundig medarbejder - og jeg fik et flot resultat). Nu skulle jeg så bestille min første opfyldning. Det kunne jeg gøre online på deres side, så det gjorde jeg. Denne gang hos en anden medarbejder.

Da jeg kommer bliver vi enige om at tage en anden form for vipper, knap så tykke og det er helt fint. Vil gerne have et mere naturligt look som er mindre tæt. Midtvejs i behandlingen får jeg dog at vide at der ikke er tid til en fuld opfyldning kun 75%. Spørger hvordan det kan være, der ikke er tid, når jeg har bestilt en opfyldning på deres hjemmeside og om det så ikke kommer til at se mærkeligt ud, når nu vi har valgt en tyndere vippe. Får at vide at jeg altid kan skrive en mail og bede om mere tid, når jeg bestiller en opfyldning næste gang. Men som kunde går jeg jo udfra at når de stiller bestillingsmuligheden til rådighed online, så er jeg jo i god tro om at jeg får den fulde behandling, når jeg kommer. Da jeg ser det færdige resultat kan jeg konstatere at det er rigtig nok, at der ikke er lavet en 100% opfyldning med vipper. Kan med det blotte øje se, at der er mange af mine vipper, der ikke har fået sat vipper på. Der mangler vipper ude i begge sider og der er i øjnefaldende mellemrum. Det ser ganske enkelt ikke meget lidt prof ud og det italesætter jeg pænt og skuffet. Det får jeg ikke rigtig svar på og en ny kunde er allerede ankommet. Var endnu mere forundret da jeg skulle betale fuld pris for en fuld opfyldning, når jeg kun havde fået 75%. Betaler og er helt paf. Skriver en mail med det samme på deres hjemmeside og klager over behandlingen og forventer at de selvfølgelig kontakter mig for booking af tid til fuld opfyldning, som jeg har betalt for. Har intet hørt.

Så jeg kan kun sige, at den form for kundepolitik støtter jeg ikke og kommer heller ikke igen. Absolut heller ikke et sted jeg anbefaler til mine veninder. Nu vil jeg finde en anden klinik på Østerbro, som tager deres håndværk seriøst og leverer et kvalitetsarbejde, de er stolte af og jeg som kunde er super glad for.

22. september 2021

Er dette din virksomhed?