Dårlig kundeservice
Efter en del søgninger på Google, efter en god blomsterforhandler, besluttede jeg mig for at besøge Louise Moestrup Blomster.
Da jeg ankommer i butikken har jeg til inspiration medbragt et billede jeg har fundet på Instagram. Da jeg viser ekspedienten billedet bliver jeg mødt af flabede kommentarer som "Jer der kommer med Instagrambilleder og tror man kan få det hele for det halve!" og "Det er jo ligesom ikke årstidens blomster!". Ekspedienten har helt ret - jeg har absolut ikke samme kendskab til blomster som hende og håber derfor på rar og kyndig vejledning.
Jeg vil gerne have bundet en buket til ca. 150,- kroner (med forståelse for, at denne ikke bliver stor). Ekspedienten mener dernæst ikke at blomsterne skal bindes, da de skal direkte i en vase og det ser bedre ud. Ok fra min side, da hun jo er eksperten i butikken. Tre-to-én og så har hun smidt noget der svarer til 4 blomster og lidt grønt i vasen. Jeg spørger dernæst om der virkelig er blomster for 150,- i vasen hvortil hun flabet svarer "Ja, det koster jo!". Blomsterne bliver hurtigt pakket ind og klistermærket fra butikken bliver uden den mindste finesse smækket omvendt på cellofanen.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Jeg havde forventet bedre service (og flere blomster!) i en ellers rigtig flot butik.
Jeg vil ikke anbefale dette sted til andre.