LottoExperten Anmeldelser

1,2

Gick inte att logga in på hemsidan vare sig med lösenord eller bankid. Kundtjänsten öppen fr 09 till 13 vardagar men går inte att nå eftersom en (1) person !: jobbar där. Fick min tjänst uppsagd på de... Se mere

Jag har skrivit in tidigare ang ”Lottoexperten” och har för första gången kommit in på det eras hemsida. Det är hur jä-la otroligt hur dom ser på sig själva. Det är precis lika sanningsenligt som... Se mere

Jag avslutade mitt i sept fick i fredags en faktura där det stod inkasso great week som avsändare. Där stod att det var en påminnelse men jag har inte fått faktura från lotto experten. Fick tag i do... Se mere

Min far ringde precis och berättade att någon ring och försökt att få med honom, men han sa nej att han inte ville vara med. Men nu har även han fått ett inkassokrav från Great week AB. Han är nu v... Se mere

1. Spiltjeneste

LottoExperten grundades 2016 för att möta behovet av ett trovärdigt varumärke med fantastisk kundservice. Vi tycker att världens största lotterier är otroligt spännande då de erbjuder bästa chansen till vinster som kan förändra livet.

Du bør vide

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lotto Experten är ett helt oseriösa

Lotto Experten är ett helt oseriöst företag som man ska undvika att ha kontakt med.

Min fru blev uppringd av dem och tackade artigt nej. Vi får ändå en faktura på lotter vi aldrig beställt och heller aldrig fått.

Då jag kontaktar dem och där den mycket vältalige Alexander, svänger han sig med: - Tyvärr ågerrätten har gått ut du vet svensk lag är sådan. Svenk lag tar både upp ångerrätt och ånger frist men många accepterar nog räkningen då de tror på honom.

Detta är nog snarare bedrägeri, dvs att skicka en faktura på något man inte beställt.
Till slut gick Alexander med på att stryka fakturan, och jag trodde på honom, vilket var ett misstag. De eller han skickade ärendet vidare till inkasso. Dem ska jag tala med nästa vecka och se om de också är lika dåliga som LottoExperten eller om de förstår att LottoExperten är ett bedrägeriföretag. Det kan ju vara så att LottoExpertens medarbetare är skurkar eller så är det företaget som är det. Det återstår att se om de kan visa någon typ av seriositet. Jag kommer i vart fall aldrig att betala något till dem och jag förutsätter att de stryker fakturan och tar tillbaka den från inkasso. Om inte så hoppas jag att svenskt rättsväsen fungerar och att man vill bekämpa ekonomisk brottslighet.

Är vansinnig just nu.

Är vansinnig just nu.
Har inte beställt nåt abonnemang för 399kr, o har inte fått hem nåt om detta heller, men ändå kommer det ett inkassokrav via Great Week AB om att jag har en skuld till dem😡
Har skickat mail om detta till dem o hoppas att de hör av sig på måndag.
Detta måste annulleras.
Är sjuk o har problem nog ändå utan att behöva spela på nåt lotto el vad detta nu är.
Har aldrig spelat på nåt sånt o kommer aldrig göra det heller.
Är så jädra förbannad o ledsen just nu 😡😡
Detta är rent kriminellt att lura folk som är helt oskyldiga 😡🤬
Skulle finnas minus stjärnor o då hade de blivit många. 😡🤬

31. januar 2025

Har blivit uppringd och tackade nej

Har blivit uppringd och tackade nej, Nu kom en fakturapåminnelse på 429:-. Påminnelse utan att jag tidigare sett någon faktura. Skall betalas senast 5/2 annars hot om inkasso, alltså inom 2-3 bankdagar!
Det här ren bluff, lägg genast på om ni blir uppringda från Lotteriexperten.