Dårlig service, ØV!
Æv, hvor nogle dårlige bytteregler. Har INTET at bruge et tilgodebevis på 400 kr. til..............og det var min 7 årlige datters julegave, fra hendes storebror. 👎👎👎
Look At Me, Århus C
Jeg har handlet der to gange, begge gange med utrolig dårlig service. Jeg tog chancen en tredje gang med håbet om, at de var blevet bedre til at servicere deres kunder, men jeg tog fejl. Det er absolut sidste gang jeg handler der.
Den ene gang skulle jeg bytte en Hummel body som vi havde fået i gave, da den var for lille, det kunne vi ikke, da den havde været på tilbud?? Hm, nu er det jo ikke fordi Hummel er ved at udgå. Nå, jeg spurgte om jeg så måtte finde noget andet for de penge, svaret var nej. Jeg var endda villig til at lægge flere penge for at få den i nummeret større, men igen, svaret var nej, jeg måtte altså ikke bytte den, når den var købt på tilbud. Hun var meget påståelig og jeg følte at hun kun ville diskutere. Jeg endte med at gå i Colosseum, da jeg vidste, at de også havde Hummel. Jeg fortalte det hele og de blev meget rystet over den service og gav mig lov til at bytte den der (selvom den jo var købt i look at me) til nummeret større, uden vrøvl, uden ekstra omkostninger OG med et smil på læben. Det kunne look at me godt lære noget af..
Alle de gode mærker, lækker butik, venligt personale, tip top 👍
Fik en julegave fra Look At Me i Rosengaardcentret, til min datter, hvor køber inden jul fik at vide, at man kunne få pengene tilbage efter jul. Nu d. 28. December kan vi IKKE få pengene tilbage, men kun et tilgodebevis. DÅRLIG SERVICE!
Pom pom sutsko med guld
kommer ind for at købe et par i 21
hun tjekker skoen lyn hurtigt og nervøst.
Da jeg kommer hjem viser det sig at det er det sidste par jeg har fået og den ene sko er tydelig slidt og med stor farveforskel !
Det er så ringe - man kan da i det mindste sige det sidste par! Jeg er så vred og det sidste gang jeg sætter benene i jeres butik !
Top lækker butik, jeg elsker bare at handle i Look at me!
De har alle de lækre mærker og man bliver altid mødt med et smil!
Vil til enhver tid anbefale Look at me i Rosengårdscentret. Stort udvalg til både min store og lille dreng i alle de lækre mærker. Der er altid smilende piger, der er parate til at hjælpe med manglende størrelser eller komme med nye, gode ideer til et spændende og nyt look til mine drenge.
Har tit og ofte handlet i Look at me i rosengårdcentret, men det gør jeg da aldrig igen!
Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice før!
Har købt et par dyre Hummel vinterhandsker til min dreng alle syninger er begyndt at gå op, de har kun været i brug en vinter. Jeg kommer ind med dem og får skæld ud fordi jeg ikke kommer med dem så snart første hul begynder at vise sig, de sender ikke handskerne ind men siger de har talt med Hummel. De kender slet ikke noget til købeloven med to års reklamationsret øv så hellere købe de billige handskerne i Føtex. Vil kontakte Hummel selv.