Long Tall Sally Anmeldelser 56.898

2. Tøjbutik
  3. Tøjbutik med store størrelser
  4. Skobutik

Om Long Tall Sally

• Since 1976 we’ve made it our mission to be the destination of choice for tall women worldwide.

• We NEVER just add inches. We construct each and every garment positioning hips, hems, pockets and plackets exactly where they should be. We champion tall women everywhere.

• Shop online for tall women's clothes in sizes 8-24. Fashion clothes for tall women: long dresses, tall tops, tall jeans & large shoes 7-13

3,7

Middel

57 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Umulige at kommunikere med

Umulige at kommunikere med. Har forsøgt at få en gratis returlabel siden d. 9 nov. Det er blevet til 22 emails. med 6 forskellige "Query reference numbers"
Har købt 2 par "hyggebukser" der er alt for korte, og vil derfor returnere dem...
(LU115-3342-3723) (3000520279 + 3000521906)
Det er simpelthen under al kritik!!!

UPDATE: I expect you to contact me; i´ve tried 22 times and my wife has given up! You have all the information in the text above!

9. november 2025

Besvarelse fra Long Tall Sally

Please contact our support team so we can assist with your return.

Elsker long tall Sally

Elsker long tall Sally
Og det er det eneste sted jeg kan finde bukser der er lange nok.
Det er seriøst mit yndlings sted at handle og det eneste hvor jeg ved at tøjet er langt nok.
Mit eneste problem er at jeg synes godt at de kunne lave alle bukserne i alle længder.

21. november 2024

Jeg har fåret to gavekort af mine børn

Jeg har fåret to gavekort af mine børn, men man kan kun taste en gave kode ind ved udcheckning, så jeg skriver både på chat og personlig mail for at høre om kan kan slå dem sammen. Jeg vedlægger begge koder samt et print af hvad jeg gerne vil bestille. får bare en mail fra en robot som slet ikke svare på det jeg beder om. De har stadigvæk ikke svaret. Jeg har købt rimelig meget tøj ved dem, da jeg er meget høj, men hvis man retur noget skal man skal ringe op til flere gangefor at få sine penge tilbage. De levere så dårlig service i forhold til dem der ejede det før samt kvalitet og styles er også blevet dårlige. Jeg har faktisk aldrig oplevet så dårlig service fra en internet virksomhed før.

7. november 2023

Besvarelse fra Long Tall Sally

It saddens me to see you have provided a 1 star review, we can see you have spoken with a member of our customer service team who has been in correspondence with you to resolve the matter, Of course if you require any further assistance please do not hesitate to respond to any of the emails sent to you and the team will be happy to help further. Sorry for any inconvenience that was caused

Jeg kontaktede firmaet, intet svar

Jeg kontaktede firmaet, da prisen på hjemmesiden ikke svarede overens med prisen i kurven. Da jeg havde lagt tøjet i kurven, var prisen højere. Kontaktede LTS, og de lovede at vende retur samme dag, nu er det to dage siden - og jeg har intet hørt. Det er godt nok dårlig kundeservice, hvis de kender ordet kundeservice.

26. februar 2023

Besvarelse fra Long Tall Sally

Thank you for contacting us, I am sorry you feel this way. I can assure you all that your feedback has been passed on to the required dept and is taken on board by our logistics team to get this service improved for you.
Kind Regards

Jeg købte et par legging hos LTS og…

Jeg købte et par legging hos LTS og efter jeg havde brugt dem to gange gik de op i syningen. Jeg skrev derfor at jeg gerne ville have dem byttet, fordi det var en defekt vare og de reklamerede med gratis returret. Jeg sendte et billede med for at de kunne se den defekte vare. Efter tredje forsøg kunne jeg omsider lave en returlabel. Det viser sig så at de vil have kr. 100,- for at returnere disse legging som jeg har betalt kr. 200,- for. Jeg skrev derfor at det ikke kunne være rigtigt, når nu de reklamerer med gratis returret.
De skrev at det ville de ikke hjælpe med, til trods for at det er deres vare der er defekt.
LTS vil jeg ikke anbefale at handle hos, deres varer lever ikke op til den kvalitet de skriver og de er desuden ikke særlig service mindede, selvom de reklamerer med det på deres hjemmeside.

22. marts 2021

Besvarelse fra Long Tall Sally

Tak, fordi du kontaktede os. Vi er kede af at høre dette. Jeg kan se, at teamet har kontaktet dig direkte for at hjælpe dig med at finde en løsning på dit spørgsmål så godt vi kan.

Nægter at hjælpe, dårlig service

De valgte at afleverer min pakke ude på landet i en pakkeboks (hvor der ikke engang går en bus) Firmaet NÆGTER at de har skrevet andet end min hjemadresse på pakken. Leveringfimaet siger at Long tall Sally har sat en label på pakken, hvor der specifikt står at pakken skulle leveres i pakkeboksen på landet. Det viser sig der ER en pakkeboks der er nær min bopæl, men Long Tall Sally NÆGTER at finde en løsning og fastholder at intet er deres skyld. Resultatet er at jeg ikke kan handle der mere, da jeg ikke vil finde mig i at skulle rejse 15 km for at få min pakke... Rigtig ærgerligt, da der ikke er mange steder jeg kan handle bukser :(

13. september 2018

Thank you for contacting Long Tall Sally

I am very sorry to advise I have been unable to locate your order in our system, this may be due to the company recently being taken over by AK Retail Holdings and your order was placed before the ownership transferred. If you ordered before 28/8/2020 we no longer have access to your order as we no longer hold any of your order details on our system.
I do apologise for any inconvenience caused.

If you have any further queries please do not hesitate to contact us.
Kind regards

Fantastisk hjemmeside med kæmpe udvalg …

Fantastisk hjemmeside med kæmpe udvalg af tøj til høje kvinder!
Endelig er der en hjemmeside som forhandler bukser i længder længere end 34. Der er et dejligt stort udvalg, og priserne er rimelige. Jeg troede næsten at det var for godt til at være sandt.
Min bestilling kom til tiden, og der var ingen problemer med forsendelsen.
Det har været en fornøjelse at handle hos dem, og jeg vil uden tvivl handle der igen!

24. januar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (56.898 anmeldelser)